Reklama

Reklama

Nikita

(seriál)
Trailer
USA, (2010–2013), 51 h 15 min (Minutáž: 41–43 min)

Hrají:

Maggie Q, Shane West, Lyndsy Fonseca, Aaron Stanford, Melinda Clarke, Xander Berkeley, Tiffany Hines, Dillon Casey, Noah Bean, Ashton Holmes, Rob Stewart (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(73)

Obsahy(1)

Byla jednou z nejlepších agentek, ale Divize ji zradila. Zavraždila jejího snoubence. A ona se rozhodla pomstít. Osamocená žena stojící proti tajné vládní organizaci prolezlé korupcí nemá na první pohled příliš šancí, ale skrývá v rukávu pár překvapení, které mohou chod Divize pořádně zkomplikovat. Nikita vyráží do boje, hodlá srazit do kolen ty, kteří ji před lety vycvičili. (Chen)

(více)

Videa (21)

Trailer

Recenze (95)

Nevada 

všechny recenze uživatele

Děj dost nudný, předvídatelný. Kulisy mi připadnou děsně laciné. Sekce samotná vypadá jako nějaká papundeklová vesmírná loď. Maggie Q mi jako Nikita moc nesedí, tu drsnou agentku-vražedkyni jí nevěřím. Nejsympatičtěji působí když si na nic nehraje a má normální oblečení. Naopak když má vypadat sexy, ať už v plavkách nebo elegantních šatech, tak působí dost škrobeně. Většina soubojů byla úsměvná, některé akční scény až směšné. Dialogy nevěrohodné. Lehké plus je za poměrně známé obličeje ve vedlejších rolích. Větší plus je za novou mladou rekrutku Alex. Spolu s "čističem" vypadá asi na nejzajímavější postavu. Pilot k dalšímu sledování nenalákal. Celkově si tohle jeden z mých nejoblíbenějších filmů nezasloužil. ()

maddy 

všechny recenze uživatele

Poriadne akčný seriál mi v amerických TV už dlhšie chýbal, Nikita zaplnila miesto dostatočne! Síce ma to nechytilo hneď pri prvej epizóde, musel som tomu dať čas, no neskôr sa z toho stal skvelý adept na nenáročnú zábavu! Neskutočne sexi agentky v zastúpení Maggie Q a Lyndsy Fonseca v tuctovom, ale zábavnom špionážnom príbehu. 4* (najlepšia epizóda je 9. - Michael a Nikita v Uzbekistanu, najhoršia epizóda je 13. - NIkita a pokus o záchranu princa) Season 1 = 4* / Season 2 = 3,5* / Season 3 = 3* / Season 4 = 3* ()

Reklama

Luukec 

všechny recenze uživatele

Zdá se mi to nebo je to jenom trochu míň sci-fi kopie seriálu dollhouse? Jinak to ale neni vubec špatný, sice lehce předvídatelný, ale díky Maggie Q je aspoň na co se dívat.. Edit: po 3 sériích měním hodnocení z 5ti* na jednu*. druhá generace Chucka Norrise, tentokrát v ženském provedení mi přijde trochu trapná a zaslouží si stejné hodnocení jako původní Chuck. Ten mě narozdíl odnikity aspoň styl. Nebo neměl, ale to je jedno.. ()

Drirr 

všechny recenze uživatele

Škoda, že je skoro každý díl nacpaný nelogičnostmi a že scénář vypadá, jak čelní sklo po dávce z kalašnikovu. Jinak je to totiž čistokrevná špionská akce, která tu trochu chyběla a která nepostrádá zábavnost a pěkné dějové zvraty a pointy. Bohužel kromě té akce, která hapruje od fantastické k podprůměrné (řada situací, kdy ty "nezásahy" byl vidět fakt až příliš) a kromě pěkných ženských a sympaťáka s hlasem Batmana nemá moc co nabídnout. Ale na konci první série to jako oddychovka zatím baví. ()

Fevas 

všechny recenze uživatele

Přiznám se, že z původní Nikity jsem viděla zhruba dvě epizody a nijak mě to nezaujalo. Naopak tohle provedení mě zaujalo už od prvního dílu a všichni víme, že ty bývají nejslabší. Hvězdička Lyndsy díky tomuhle seriálu pořádně stoupla, ale stejně tak podala úžasný výkon Melinda a její role záporačky Amandy. Akce a napětí zde rozhodně nechybí. A co má být, že některé díly trochu dějově pokulhávají? Všechny seriály takové epizody přeci mají. ()

Galerie (455)

Zajímavosti (13)

  • Dej seriálu je zasadený do New Yorku, no v skutočnosti prebiehalo natáčanie v Toronte. (m.a.t.o.)
  • Seriál si vypůjčil některé motivy a postavy z kanadského seriálu Brutální Nikita z 90. let. Tři hlavní postavy mají dokonce i stejné jméno. Jedná se o Nikitu, Michaela a Birkoffa. Postava Percyho se v kanadském seriálu jmenovala Šéf (ang. Operations), postava Amandy Madeline. Tajná vládní organizace se nejmenovala Divize, ale Sekce 1 (angl. Section 1). (Shaman::..)
  • V devíti epizodách se objevila v roli senátorky Alberta Watson. Ta hrála jednu z hlavních rolí v kanadské verzi seriálu - Brutální Nikita. (Shaman::..)

Reklama

Reklama