Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lindy (Kate Beckinsale) má problém s ovládaním hnevu, čo sa prejavuje vražednými sklonmi. Aby dokázalo ovládať svoje emócie, nosí vestu plnú elektród, ktorou si dáva do tela elektrické šoky akonáhle dostane chuť vraždiť. Keď je však zavraždený muž, do ktorého je zamilovaná, rozhodne sa vydať sa na cestu pomsty. Zatiaľ čo sa Lindy snaží vypátrať skutočného vraha, policajti prenasledujú práve ju, pretože sa v tomto prípade stáva hlavnou podozrivou. (Arsenal83)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (104)

castor 

všechny recenze uživatele

Známé herecké tvářičky nám opakovaně v posledních letech dokazují, že umí pořádně kopat a držet bouchačku. Kate Beckinsale je křehké (už teda skoro padesátileté) děvče, ale když na to přijde, dokáže být slušně ostrá. Má totiž potíže s ovládáním hněvu, což většinou znamená, že někdo poblíž dostane pěstí nebo kopačkou mezi nohy. Nosí proto vestu plnou elektrod, které se postarají o elektrický šok v době, kdy „to“ na ni jde. Kate navíc zabijí chlápka, do kterého se zabouchla, což dlouho nezažila, takže její hněv se násobí. Mimochodem ho hraje Jai Courtney, ano, ten otravný synek ze zatím poslední Smrtonosné pasti, u kterého platí, že spojení on a charisma zůstává kapitolou, kterou bych raději obešel. Každopádně to celé může na papíře působit jako svěží nápad, ale na plátně to tak není. Spíš to evokuje skutečnost, že nápad ležel dlouho někde na polici a teď se někomu hodilo utratit pár přebývajících zlaťáků. Celé to chce být odvázané a sarkastické, ovšem vtipné to není, scenáristicky to bolí a bohužel i akčních scén je málo – navíc jsou krátké a tuctově uchopené. A ten finální zvrat chytře opravdu nepůsobí. Beckinsale nám dokáže, že má stále nejen nádherně tvarovaný zadeček, jenže jinak jí tvůrci svou impotentností s rolí jízlivé řeznice vůbec nepomáhají. Raději přihodím téhle nakyslé jednohubce hezké dvě hvězdy a půjdu o dům dál. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Na mě příliš protimužské, neumím si představit, že by se film mohl natočit, kdyby to bylo opačně. Na druhou stranu těm co prosadili "rovnost pohlaví", kdy při výběru na vedoucí pozice ve firmách se musí dát přednost ženám se film musí sledovat vysloveně ve vzrušivým stavu. Někdy mě ta rovnice ženy byzchybné bohyně vs muži odporný sráči baví, ale tady byl docela problém, že ační scény nejsou úplně top, scénář působí zmateně a Kate jsem nepoznával. ()

Reklama

zberatel 

všechny recenze uživatele

Nieje to bez chýb, nieje to dlhé, nemá to žiadny veľký wtf moment, či skvelú kameru, ani geniálny scenár. Má to ale slušný nápad, hercov, fajn vizuál ( taký mix boss level, atomic blonde,wick), pozeratelnú akciu, dobrú hudbu, potenciál na pokračovanie a hlavne stále krásnu KATE... 😊PS : Pohodová atmosféra dodáva pocit závislosti/znovupozeratelnosti ..🙂 ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Nenáročná oddechovka, která sem tam pobaví, má spád a rozumnej náročnější divák po ní rozhodně nesáhne. Protože je to fakt vekej průměr. Jenže mně tenhle žánr sedne, mám rád Kate (byť tady je už trochu vylepšená) a její sexy hlas, a dneska se mi tenhle kousek trefil do nálady. # příběh *** | hudba *** | akce ****| napětí * | humor ** | pustil bych si znovu *** ()

Lima 

všechny recenze uživatele

No jo, ostrý holky a hloupí mužští trubci, to dnes v Hollywoodu frčí. Navíc Tanya Wexler má ponětí o tom, jak se točí akční žánr, asi jako já o vaření, nebo o tom, jak se štupují ponožky. Ale na rozdíl od ní, která není v tomhle femi terroru schopna sesmolit jedinou zajímavou akční scénu, já aspoň zvládnu ukuchtit vajíčka natvrdo :o) Její předchozí ´Vrtěti ženou´ byl velmi příjemný, decentní snímek, ale páni kravaťáci, opravdu necpětě za každou cenu ženy někam, kde se necítí komfortně (čest vyjímkám jako Kathryn Bigelow). __ PS: Botox tentokrát nenadělal větší škody jako u kolegyň (Nicole Kidman že pozdravuje), Beckinsejlka je pořád hot. ()

Galerie (215)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení filmu probíhalo v Londýně v Anglii a v Sofii v Bulharsku. (SONY_)

Reklama

Reklama