Reklama

Reklama

Kromě tajemné události, kterou Zach se Samantou zažili během líbánek, se musí novomanželský pár vypořádat i s neplánovaným těhotenstvím. Zach, jenž vše natáčí na video pro budoucí generace, si na své ženě všimne podivného chování, které oba nejprve připisují stresu, ale brzy je zřejmé, že znepokojující proměny Samanthina těla i duše mají mnohem zlověstnější původ. (HBO Europe)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (141)

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Starý dobrý ´found footage´ a téma o zrodu Antikrista. Jako obvykle je použita již delší dobu zavedená šablona, takže nelze očekávat nic překvapivého. Po dějové stránce si mladý pár užívá líbánky, kdy navštíví i starou ženu čtoucí z ruky, která vyděsí proroctvím o čekající smrti. A od této chvíle se kolovrátek pomalu začíná roztáčet a to až do grandiózního finále. Zpočátku je použita vize domácího videa, ale později záběry střídají kamery všude možně ukryté, což vyznívá poněkud podivně. To byli opravdu tak paranoidní a nebo měli skutečně strach ze zlodějů? Tempo je na domácí video přirozené, děj jednoduchý a pro hororové veterány velmi dobře známý. A tak něco může přinést snad jen nové hororama neodkojené generaci. Doporučuji původní znění, neboť český dabing opět prasí co může. ()

Shaleman 

všechny recenze uživatele

Ta jedna hvězdička je za finále, které se neslo přesně v tom efektivním duchu jaký mám rád, ale jinak je 79minut před tím nudným a hodně řídkým recyklátem hodně řídkých recyklátů. Kdo nic nečeká, dostane porci Paranormal Activity. Kdo čeká alespoň trochu jako já, udělá si u toho alespoň dobrou večeři. Jednou dvakrát proč ne, ale recyklovat PA pořád dokola, to už je ubohost. Kdy na to ti lidi přestanou chodit, aby se to přestalo pořád dokola točit? ()

Reklama

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Nevystupovat, pokračujem! Kolotoč "hand cam" a FF horrorů se nezastavuje, místo toho představuje svůj další skvost. Devil's Due je, bohužel, zase jen řadový produkt z pásové linky, do něchož se přidavači očividně snažili nastrkat všechny ingredience, aby masovým divákům alespoň trochu voněl a chutnal. Antikristově cestě z matčina lůna tak předchází její abnormální síla a zvýšená agresivita, nenávist ke kostelu a chuť na nějakou tu zvěřinu. Plus ďáblovi přisluhovači, ale to je tak nějak fuk, hrajou až třetí housle. Nebudu ale za úplně zlou svini a pochválim jak sympatickou hlavní dvojici, tak lesní scénu, v níž se několik lidí naučí létat. I přesto je film sotva poloviční, tudíž moje známka 33,3 budiž jasně symbolická. ()

LabySo69 

všechny recenze uživatele

Trochu přísný hodnocení, řekl bych. Sice ano, „onoho” děsivýho je poměrně málo, ale zato je to „ono” o to víc fajn. Doufám, že s přibejvajícím počtem hodnotících půjde film nahoru, protože rozhodně jde o lepší film, než je třeba Pach Krve, kterej tu má 59%, ale to je samozřejmě můj osobní názor. ..............P.S. já se fakt málem posral, když ho chytla za tu ruku :D ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Ne, nejsem s výsledkem filmu „Zrození ďábla“ ani trochu spokojený. Pro mě je to jen další found footage, které si myslí, že použitím téhle formy natáčení, získá už tolikrát omleté něco nového navíc. Pro mě tím nezískává naprosto nic a já jsem hodinu a půl trpěl něčím, co mě nemá čím překvapit, ale hlavně něčím, co pro mě ani nemá atmosféru a nedokáže mě ani na chvilku vyděsit. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (5)

  • Během natáčení scén v kostele se několikrát přerušilo natáčení - kvůli tornádu, požáru a výpadku proudu. (Hal_Moore)
  • Ve filmu je řeč o antikristu, který je představován jako démon, což je ale nesprávně ztotožnění. Podle Bible je Antikrist nepřítel a odpůrce Boha a Ježíše Krista. (vimanzen)
  • Natáčení začalo v březnu 2013 pěti dny v Dominikánské republice a poté v New Orleans. (koval45)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno