Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Americký prezident musí opustit svůj prezidentský letoun, kterému blesk za bouře v oblasti Bermudského trojúhelníku vyřadil z provozu motory. Hvězda filmu Terminátor Linda Hamiltonová hraje prakticky založenou důstojnici amerického námořnictva, která se snaží nalézt únikovou kapsli. Nikoho však ani ve snu nenapadne, že budou bojovat s obrovskou příšerou, která ohrožuje východní pobřeží Ameriky a možná i celý svět. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (49)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Tak John Savage to dotáhl až na prezidenta, zatímco Linda Hamiltonová jen na admirála. Snímek přináší konečné vysvětlení záhady bermudského trojúhelníku a je to tak trochu malý Den nezávislosti a Propast v jednom, kdy vodního hada nahradilo chapadlo. Tomuhle filmu by rozhodně prospěly mechanické efekty, nejvíce pak zamrzí pixelový kouř i oheň. Že tvůrci těchto filmů kašlou na fyzikální zákony, je vcelku běžné, ovšem nechat vynořit (i ponořit) posádku ponorky ze 7 km bez dekomprese je na pováženou. Nejzábavnější jsou útoky chapadel. Běžnému divákovi nelze doporučit, v rámci podobných snímků přeci je slabší kousek, ale dal jsem ho. ()

MickeyStuma odpad!

všechny recenze uživatele

SyFy přišlo s televizním filmem, kde je do hodiny a půl dějově natlačeno tolik událostí a zvratů, že je to jako celek velice rychlé, zbrklé, plné nesmyslných dialogů a žánrově podivný mišmaš. Co to vlastně je? Akční? Sci-fi? Drama? fantasy? Ne, je to všechno dohromady, což může fungovat leda tak jako komiks a ne jako film. Plynulý děj žádný a tak o nějakých hereckých výkonech nemůže být ani řeč. Všichni tu prostě odříkají svůj text, občas někdo vystřelí a to je vše. O zbytek se postarali počítačoví experti na animaci, což je opět kromě grafiky neskonalá hrůza. Kdyby se příběh roztáhl na TV seriál a hlavně kdyby se do toho vneslo více logiky, mohlo by to být snad o něco lepší. Takto se jedná jen o další naprosto zbytečný film. ()

Reklama

tatka 

všechny recenze uživatele

Tomuto sa teraz hovorí horor? Za mojich mladých čias sa človek pri horore klepal, zatínal prsty do sedačky a na niektoré scény sa pozeral cez prsty, aby nevidel tie horory. Teraz sa na hororoch smeje? Dávam jednu hviezdičku extra scenáristovi, ktorý si dal tú prácu a použil v scenári všetky cudzie slová, ktoré našiel v slovníku. Mýa sa mi veľmi páčila, mám rada ženy, ktoré majú ústa väčšie ako celú hlavu. Určite musela mať extra prilbu, aby si neslintala po plexiskle. ()

Chaloupek 

všechny recenze uživatele

Takovej ansábl neherců se jen tak nevidí. Linda do toho nebojácně zapadla a většimu času mi přišla jako taková babi na koksu. Scénář samozřejmě psalo osvědčené duo Gibon&Makak, takže se trpělivý divák dočká nespočtu perel. Je to lepší než si prostřelit hlavu harpunou. Ale soudím, že ne o moc. Jednu hvězdu si to zaslouží, protože ve čtvrtek po osmé večer to byl nejlepši biják co kanály nabízely.. ()

topi80 

všechny recenze uživatele

Filmy od Asylum mám obvykle rád, nezdržují se balastem a jdou rovnou na věc, za což jim vždy rád odpustím nějaké ty nedostatky týkající se zejména formy. Tady to ale nezafungovalo. Příšera mi byla celkem ukradená a nijak nepodnítila moji zvědavost, stejně jako počínání kapitána a admirálky, natož pak abych se zajímal o to, jak to dopadne s americkým prezidentem. Tentokrát tedy s hvězdičkami šetřím. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (5)

  • V čase 01:24:24 opouští náčelník Phillips (Ricco Ross) vrtulník s puškou v pravé ruce, v následující scéně je zobrazen zezadu a žádná puška není přítomna. (Johnny.ARN)
  • Natáčení probíhalo v Kalifornii v lokalitách Burbank, El Mirage a San Pedro. (Terva)
  • Ačkoli to bylo ukázáno v mnoha filmech, Air Force One nemá únikový modul. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama