Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Americký prezident musí opustit svůj prezidentský letoun, kterému blesk za bouře v oblasti Bermudského trojúhelníku vyřadil z provozu motory. Hvězda filmu Terminátor Linda Hamiltonová hraje prakticky založenou důstojnici amerického námořnictva, která se snaží nalézt únikovou kapsli. Nikoho však ani ve snu nenapadne, že budou bojovat s obrovskou příšerou, která ohrožuje východní pobřeží Ameriky a možná i celý svět. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (49)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Jeden by si řekl, že by mohlo jít o zajímavé monster béčko, ale jen do chvíle než zjistí, že jej má na svědomí společnost Asylum, která tentokrát spolupracovala se SyFy. Což samozřejmě nevěstilo nic dobrého a nakonec tomu tak i bylo. Raději se ani neodvažuji zařadit tento film do nějakého "čistokrevného" žánru, protože jde o směsku snad všeho možného i nemožného a už vůbec ho nemůžu označit za béčko. Docela jsem se zhrozil, když jsem uviděl jméno režiséra, protože ho mám zafixovaného pod posledním Mutantem (Species: The Awakening), který se mi docela líbil. Od té doby ovšem musel zřejmě podstoupit lobotomii, jinak si nedokážu vysvětlit tu zhoršenou úroveň většiny následujících filmů. Začátek filmu sice dokázal navnadit, ale to bylo tak jediné pozitivum, které jsem tu zaregistroval. Obří chapadla se vynořila z hlubin oceánu docela rychle a první (digitální) útok se dal ještě přežít ve zdraví. Pro diváka samozřejmě! Pro postavy už to bylo horší a počet přeživších se začal rapidně ztenčovat. Bohužel to mělo jen krátkodobý efekt a následně to začne nudit. Sterilní atmosféra a množství stupidních dialogů si začalo vybírat svou daň. Všudy přítomnou nudu a neustále se opakující záběry, nedokázala zachránit ani přítomnost Lindy Hamilton. Značně zestárlá herečka má už dobu své největší slávy dávno za sebou. Inu od doby co bojovala s Terminátorem, uběhla už fůra času. Navíc většina ostatních herců podala opravdu katastrofální výkony. 20% ()

MickeyStuma odpad!

všechny recenze uživatele

SyFy přišlo s televizním filmem, kde je do hodiny a půl dějově natlačeno tolik událostí a zvratů, že je to jako celek velice rychlé, zbrklé, plné nesmyslných dialogů a žánrově podivný mišmaš. Co to vlastně je? Akční? Sci-fi? Drama? fantasy? Ne, je to všechno dohromady, což může fungovat leda tak jako komiks a ne jako film. Plynulý děj žádný a tak o nějakých hereckých výkonech nemůže být ani řeč. Všichni tu prostě odříkají svůj text, občas někdo vystřelí a to je vše. O zbytek se postarali počítačoví experti na animaci, což je opět kromě grafiky neskonalá hrůza. Kdyby se příběh roztáhl na TV seriál a hlavně kdyby se do toho vneslo více logiky, mohlo by to být snad o něco lepší. Takto se jedná jen o další naprosto zbytečný film. ()

Reklama

honajz 

všechny recenze uživatele

Hvězdička jen za Lindu Hamilton. Jinak americký prezident se vzhledem umaštěného bezďáka od popelnic, vojáčci, co střílejí každý jinak a jinam, chapadla, jež v každém záběru vypadají jinak, naprosto debilní dialogy ("takže to chapadlo patří k něčemu většímu pod hladinou?" - "Mám prezidentův signál. Právě ho zaměřuju."), chapadla lezoucí po palubě lodi, aniž by se kde zamotala, chapadla v pár centimetrů hluboké louži... Ale hlavně že se to odehrává v Bermudském trojúhelníku, tam se může stát cokoliv. Problém je, že to není až tak blbé, aby to bylo vtipné. Kdyby se aspoň člověk dozvěděl, co ta ufo loď byla zač. ()

tatka 

všechny recenze uživatele

Tomuto sa teraz hovorí horor? Za mojich mladých čias sa človek pri horore klepal, zatínal prsty do sedačky a na niektoré scény sa pozeral cez prsty, aby nevidel tie horory. Teraz sa na hororoch smeje? Dávam jednu hviezdičku extra scenáristovi, ktorý si dal tú prácu a použil v scenári všetky cudzie slová, ktoré našiel v slovníku. Mýa sa mi veľmi páčila, mám rada ženy, ktoré majú ústa väčšie ako celú hlavu. Určite musela mať extra prilbu, aby si neslintala po plexiskle. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Je to úžasné. Nikdy jsem nic podobného neviděla, pane presidente....... Trikově je to mizerné, dialogy otupující a neustále na vaše ušní bubínky útočí strašná hudba. Brzy mě z ní začala bolet hlava a nejen z té hudby. Ani Linda Hamilton není zárukou nějaké kvality. A já teď už vím, jak to vlastně je z Bermudským trojúhelníkem. A hlavně kdo v tom má prsty. Na TV tvorbu je to sice ucházející a dá se na to koukat a já to dokoukal. CITÁT - Snad nedojde kyslík....... ()

Galerie (12)

Zajímavosti (5)

  • Admirál nařídí všem lodím, aby zaútočily na mimozemskou loď, ale zaútočí pouze vrtulníky. Žádná z bitevních lodí nevystřelí. (Johnny.ARN)
  • V čase 01:24:24 opouští náčelník Phillips (Ricco Ross) vrtulník s puškou v pravé ruce, v následující scéně je zobrazen zezadu a žádná puška není přítomna. (Johnny.ARN)
  • Natáčení probíhalo v Kalifornii v lokalitách Burbank, El Mirage a San Pedro. (Terva)

Reklama

Reklama