Reklama

Reklama

Pete (Mark Wahlberg) a Ellie (Rose Byrne) se rozhodnou založit rodinu a vrhnou se po hlavě do světa pěstounské péče. Když zjistí, že má jejich vysněné dítě dva sourozence, rozroste se jejich domácnost přes noc hned o tři členy! Pete s Ellie se musí s notnou dávkou humoru naučit, co znamená být rodič, aby svým novým ratolestem vytvořili opravdový domov. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (216)

Vxxx 

všechny recenze uživatele

Škoda uječené Rose Byrne. V mých očích tomu rozhodně sebrala hvězdu. Jinak se jedna o zajímavý film, který by fungoval lépe jako drama, než jako komedie. Jako komedie to totiž působí dost kýčovitě (hlavně poslední scéna u soudu) a ubírá to na reálnosti. Spadá do kategorie filmů pro lenivé nedělní odpoledne. 3* ()

Timak 

všechny recenze uživatele

Komedie, co vlastně není vůbec komedie. Bohužel jsem k tomuto filmu přistupoval úplně špatně. Proto jsem zpočátku (vlastně skoro celý film) měl pocit, že to teda moc dobře nešlape. Nakonec jsem pochopil a zpětně docenil tento film. A i když je to teda poměrně jasně čitelné a předvídatelné, tak je to takové milé. 60 - 70% ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

takový ten klasický hybrid mez komedií a dramatem,který klade důraz na to,že rodina je na prvním místě.Škoda,že ten hybrid tentokrát funguje tak napůl.Ne snad že by se Instantní rodina nesnažila dojit emoce,ale co je to platné,když skoro každá podobná scéna (byť i funkční) je velmi rychle degradována scénou,kdy se někdo chová jako hysterický magor.Já chápu,že američané mají v nátuře řešit věci jinak,ale co je moc je moc.Tady vší té hysterii kraluje Rose Byrne,která se pomalu ale jistě škatulkuje do podobných postav a já si vždycky myslel že má na víc...60% ()

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Zatím překvapení roku,pohlazení po duši,film co vás donutí k slzám.A pokud jste neměli zrovna růžové dětství tak o to víc vás tento film dostane a ne není to další tupá americká komedie.V době všech marvelu a podobných nesmyslů(snad chápete jak to myslím) tento skvost svítí jako jasná hvězda na nebi.Takže co dodat.Vřele doporučuji.Za mě celkově 85 % a pět hvězd. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

I když to jede podle zaběhnuté šablony včetně přehnaného závěru, mezi současnými americkými rodinnými komediálními nenáročnými dojímačkami je to rozhodně to lepší. Má to všechny potřebné ingredience: fajn humor, trošku dojetí, sympatické obsazení a dokonce i Octavii Spencer v oblíbené roli empatické sociální pracovnice. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (3)

  • Natáčelo se v USA, konkrétně ve městech Atlanta a Chicago. (BMW12)
  • Film byl inspirován skutečnými událostmi ze života spisovatele/režiséra Seana Anderse. (ČSFD)
  • John McConnell a Maureen Brennan, kteří hraja paní a paní Muskie, jsou i ve skutečném životě manželé. (ČSFD)

Reklama

Reklama