Reklama

Reklama

Pete (Mark Wahlberg) a Ellie (Rose Byrne) se rozhodnou založit rodinu a vrhnou se po hlavě do světa pěstounské péče. Když zjistí, že má jejich vysněné dítě dva sourozence, rozroste se jejich domácnost přes noc hned o tři členy! Pete s Ellie se musí s notnou dávkou humoru naučit, co znamená být rodič, aby svým novým ratolestem vytvořili opravdový domov. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (216)

Aljak 

všechny recenze uživatele

Rukopis Seana Andersa je tu jasne citeľný - jeho štýl je úplne nezameniteľný. Čo sa týka tohto filmu, nebolo to nič prevratné, ale zas ani žiadny prepadák. Trochu mi vadila tá prehnaná snaha hry na city, ale Andersov sentiment zrejme nesmie chýbať! Každopádne, jeho humor a štýl mám rád - a v tomto žánri patrí k tomu lepšiemu priemeru. Za veľké plus považujem aj ten sociálny rozmer takýchto filmov, ktoré sa snažia reflektovať súčasné témy - aj keď samozrejme v trochu odľahčenom podaní. Rose a Mark vytvorili vcelku sympatický pár, a detské role boli tiež vcelku dobre obsadené. Trochu viac dramatizácie, o kus menej prehnaného sentimentu a klišé - no a kľudne by to bolo aj na 4*. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„MUSÍME SE SMÍŘIT S TÍM, ŽE JSME UDĚLALI HROZNOU CHYBU A NÁŠ ŽIVOT NEBUDE STÁT ZA NIC...“ /// Strasti i slasti pěstounský péče. V tempu a celkem ftipně podaný, páč prej je to hlavně vo tom, zachovat si v těhle situacích smysl pro humor. A že týhle sympatický dvojici (Wahlberg – Byrne) často do smíchu není… Film pro ty citlivější, kteří parchanty neberou jako přítěž a třeba by někdy sami… A že je konec sladkej jak hovno z nutrie? Tak schválně - řekněte „RODINA!“ (Nejde to? Tak si pořiď psa…) /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Jedu jen kusy podle skutečnosti. 2.) Soud nás prohlásil za rodinu. 3.) instantfamily.org 4.) Thx za titule ,,lokeš“. /// PŘÍBĚH ***** HUMOR ** AKCE ne NAPĚTÍ * ()

Reklama

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

I přes slušné obsazení velice špatný film. Není to jen o tom, že není ani trochu vtipný, on je hlavně neskutečně klišoidní a otravný. Všechny dětské herce bych po chvilce profackoval a vyhodil na ulici a s přibývajícími minutami, bych to udělal i s veškerými dospělými. V daném žánru si upřímně nevzpomínám, že bych viděl více nudný až nepříjemný film. ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

,,Mít více dětí je super, stačí se jim trochu věnovat a jsou v pohodě! Důležité je, aby si sedly jejich mamky ! '' :-) ----- Tohle byla hodně příjemná komedie, která lehce klouzala na vážnější struně. Kdo má doma děti, snadno jej film možná zasáhl i trochu hlouběji. Wahlberk jako tatťka a Byrne jako mamka mi do rolí dobře sedli a nebýt některých přepálených ,,humorných'' situací typu hašení hořícího ubrousku od spadlé svíčky čůrkem kečupu vymačkávaným z flašky, mohlo to být i na vyšší hodnocení. Film sám je hřejivý a samozřejmě nedopadne špatně. Bohužel ne vždy to končí jako v amerických komediích. Někdy geny či dávné běsy v dětských hlavinkách prostě nepředěláte a nevyženete. Některé děti jsou celoživotně traumatizované, nebo navzdory vzorné a láskyplné výchově v nové rodině začnou krást a chovat se naprosto mimo kontrolu. Není to jejich vina, je to vina jejich biologických rodičů. O to větší patří můj obdiv všem kdo do toho jdou i s tímto vědomím, nebo vědomím, že se máma po letech ozve a bude chtít děti coby napravená zpět... Volání krve je někdy mocnější obzvláště čím jsou děti starší a začnou se ptát. Pokud adopcím či pěstounské péči nenásilně dopomohl i tento film, pak jenom dobře . Dávám za 3 soudní medvědy. * * * ()

ChrisBa 

všechny recenze uživatele

Veľmi svieži a pohodový film, v ktorom nechýba kopec zábavných scén a zopár aj tých dojemných.. Nezaobišlo sa to bez klišé, ale na druhej strane ho nebolo vôbec veľa. Práve spomínaný humor(niekedy poriadne čierny humor) to v mnohých scénach vytrháva z otrepaných koľají a pridáva tomu zaujímavé korenie. Takisto ústredná dvojica je príjemná a nemáte problém im fandiť.. a to aj napriek tomu, že veľa herectva nám taký Mark Wahlberg nepredvádza, takže vidíte ho v roli, v akej hrá vo väčšine jeho filmov.. ale nakoniec to vôbec filmu nevadilo.. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (3)

  • Natáčelo se v USA, konkrétně ve městech Atlanta a Chicago. (BMW12)
  • Film byl inspirován skutečnými událostmi ze života spisovatele/režiséra Seana Anderse. (ČSFD)
  • John McConnell a Maureen Brennan, kteří hraja paní a paní Muskie, jsou i ve skutečném životě manželé. (ČSFD)

Reklama

Reklama