Reklama

Reklama

Podfukářky

  • USA The Hustle (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Svět je plný bohatých, zkažených a sebejistých mužů A přesně takové milují hrdinky komedie Podfukářky. Okouzlující Angličance Josephine (Anne Hathaway) a trošku neohrabané Američance Penny (Rebel Wilson) totiž nejde o lásku, ale jen a jen o peníze... hodně peněz. Tyto dvě podvodnice jsou jasným důkazem, že ženské pokolení nelze podceňovat v žádném povolání. Dokonalá profesionálka se po náhodném setkání ve vlaku podujme zasvětit nadšenou amatérku do tajů svádění a okrádání mužů. S vypětím všech sil a po sérii neuvěřitelných zážitků se Josephine podaří z Penny vykřesat kolegyni na úrovni, sice trošku nekonvenční, ale zato s obrovským potenciálem. A najednou se ze žákyně stává vážná konkurentka. Která z nich bude nakonec úspěšnější? (Forum Film CZ)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (203)

Torgal 

všechny recenze uživatele

Ľahká, jednoduchá, ale chvalabohu aj celkom zábavná jednohubka bez ambícii. Tlstá buranská Rebel Wilson a štíhla šarmantná Anna Hathaway tvoria pekne nesúrodú dvojku podvodníčiek, ktoré sa ale výborne dopĺňajú a z ich vzájomného špičkovania pramení väčšina zábavy. Humor je podľa očakávania riadne prízemný, no neskĺzava do trápnosti, čo je treba oceniť. Ako oddychovku teda môžem určite doporučiť. 6/10 ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Anne Hathaway je božská. Tady sice hraje hlavní roli, ale větší lákadlo je myslím si Rebel Wilson, kterou osobně sice bytostně nenávidím, ale tady se přežít dala. Má nepopíratelný komediální talent a pokud se úplně neutrhne ze řetězu, je snesitelná. Její hašteření s Hathaway přinese občas vtipnou scénu, ale rozhodně jsem se u toho nelámal smíchy. Ze začátku to je možná svižné a vtipné, ale to vydrží tak půl hodiny a pak už zbývá už jen ta krásná Anne ve všeljakých upnutých šatech. ()

Reklama

JustMeeKatie 

všechny recenze uživatele

Víc než 3* asi dát nemůžu, ale nebyla to vůbec taková hrůza, jak naznačovaly zahraniční kritiky a zdejší hodnocení. Je zde ale hodně vidět, že se cílilo spíše na ženské publikum. Pár trapnějších scén se tu najde (o ty se postarala hlavně postava Penny), ale "Podfukářky" jsou hlavně oddechová podívaná, u které může člověk vypnout a trochu se pobavit. Anne a Rebel se mi k sobě skvěle hodí a doufám, že si spolupráci ještě někdy v budoucnu zopakují. PS: Chvíli mi trvalo, než jsem přišla na chuť britskému přízvuku Anne, nebo spíše hlasu, protože mi přišlo, že oproti normálu klesla o pár oktáv níž, ale plně mi to vynahradila tím německým, který jí šel na výbornou a bylo by super, kdyby ho ještě jednou pro nějaký budoucí projekt mohla využít. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Jsem vskutku velký fanoušek hlavní dvojice a u jejich společného filmu jsem nemohl chybět. Jen pro jistotu dodám, že to byl sarkasmus a bez přítelkyně bych na podvodnice možná ani nekoukl, nicméně nakonec musím uznat, že nám to uteklo celkem rychle a nuda se nedostavila. Zkrátka takové nenáročné pokoukání s krásnou výpravou a samozřejmě mnoha trapnými gagy, sem tam se však tvůrci i trefili. Teď si dám od Rebel Wilson zas rok pauzu. ()

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele

Naštěstí jsem dostal tolik špatných reportů, indicií a nápověd toho, že to bude příšerný, díky čemuž jsem čekal něco téměř nekoukatelného. A když od něčeho čekáte málo a nebo třeba i nic, tak vás potěší i to, když dostanete něco. A přesně tak na mě Podfukářky působí. Anne je kus a v určitých chvílích pánské oko prostě pohladí. Pointa vznikající zápletky nijak nepřekvapí a i když byla do poslední chvíle potlačována, došla mi celkem rychle. To ale nevadilo. Film celkově není žádná hitparáda, ale má místa kdy jsem se fakt zasmál. To se rádoby komediím v poslední době moc nedaří. Chválím i délku filmu, že nic zbytečně nenatahuje. 60 procent za vcelku fajn jednohubku. ()

Galerie (50)

Zajímavosti (11)

  • Keď Penny prvýkrát stretne Josephine vo vlaku smerujúcom do južného Francúzska, Josephine číta román Marka Haddona "The Curious Incident of the Dog in the Night-Time" ("Čudná príhoda so psom uprostred noci"). Alex Sharp (Thomas) debutoval na Broadwayi v rovnomennej hre podľa tohto románu. (m.a.t.o.)
  • Beaumont-sur-Mer (doslova Krásny kopec pri mori) je fiktívne mesto pomenované podľa známeho Beaulieu-sur-Mer (doslova Krásne miesto pri mori), ktoré sa nachádza na Francúzskej riviére. (m.a.t.o.)
  • Anne Hathaway sa spočiatku bránila hrať svoju rolu s noblesným britským prízvukom, ale režisér Chris Addison ju presvedčil, že je to pre postavu nevyhnutné. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno