Reklama

Reklama

VOD (1)

Basketbalový skaut, kterému se smůla lepí na paty (Adam Sandler), objeví hráče s jedinečným talentem a taky komplikovanou minulostí. Nemá sice souhlas klubu, ale rozhodne se svoji hvězdu dostat do Států na vlastní pěst. A všemu navzdory oba nakonec dostanou poslední šanci ukázat, že koše pro ně nevisí příliš vysoko ani v NBA. (Netflix)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (271)

luka4615 

všechny recenze uživatele

Adam Sandler nám po snímku “Uncut Gems” opět dokazuje, že jeho herecký projev zraje jako dobré víno. Osobně si myslím, že dramatické role, přesně jako je tato, jsou pro něj v této fázi kariéry mnohem lepší než nablblé a zapomenutelné rádoby komedie. Snímek Hustle právě z tohoto faktu těží, tudíž po většinu času Sandler “nesleze” ze záběru, což je více než dobře, jelikož právě on se svou celoživotní láskou k basketbalu dokáže celý film prodat (téměř) každému divákovi. Celé to působí hřejivě upřímně a má to onen kýžený pozitivní feeling, takže ve finále vůbec nevadí, že příběhová linie není nic nového pod sluncem a že stopáž působí lehce nataženě. Tohle se opravdu moc povedlo, pročež Vám snímek Hustle mohu jen a jen doporučit. Skvělá práce! (Netflix) „It's you against you out there.” ()

ondraondra 

všechny recenze uživatele

Životní trefa je řemeslně slušně natočený sportovní film, který nenabízí nic nového a ničím vás nepřekvapí. Za zmínku stojí především Adam Sandler a jeho důstojný výkon při ztvárnění postaršího basketbalového skauta, který se snaží udělat hvězdu z jednoho talentovaného mladíka. Bohužel, Juancho Hernangomez je docela herecké dřevo, a i přes tu špetku sympatie si mě moc nezískal. Celé je to jedno velké klišé a podobných filmů se ročně točí několik, ale koukat se na to dá a fanoušky basketbalu rozhodně potěší camea slavných hráčů. 6/10. ()

Reklama

elanius 

všechny recenze uživatele

(93/2022) / Sandler síce robí furt to isté a tvári sa dokola stále rovnako, ale priznávam, že mu to dosť žerem poslednú dobu. Už v Uncut Gems ukázal svoju dramatickú tvár. Hustle síce nie je tak dramatický film, rozhodne sa ale nejedná o komédiu tzv. sandlerovku. Hustle je jednoducho povedané basketbalový Rocky. So všetkými klišé čo k tomu patria a mne sa žiada povedať chvalabohu. Ešteže nikoho nenapadlo vymýšľať s originalitou. Správny športový hero film má proste svoje pravidlá. (8/10) ()

Sany33 

všechny recenze uživatele

Príbeh: Skrachovaný hľadač talentov dostane do pozornosti mladého chlapca z ulice. Dokáže z kusu kameňa vytesať diamant pre NBA? Herecké obsadenie: Adam Sandler je v dramatických úlohách výborný. Ako mládenca som si ho užíval aj v crazy komédiách ale teraz mu v tomto smere už dochádza šťava. Netflix celkom zariskoval obsadením neskúseného hispánskeho mladíka Hernangomeza do hlavnej úlohy. Prevedenie: Cesta z bahna na vrchol je už od čias prvého Rockyho denne omieľaná téma. Ale tu je to z pohľadu hľadača talentov čo je celkom svieži pohľad. Celkom to aj odsýpa a z diváka to dostane aj cielené emócie. Pocity: Môžem hovoriť iba za seba ale mne sa športové drámy veľmi páčia a vždy ma dojmú. Inak tomu nebolo ani teraz ale neubránim sa pocity, že sa s tým dalo ešte trocha viac pracovať a ten príbeh vybičovať emočne viac. Pridaná hodnota: Dráma so športového prostredia NBA. 70% ()

svobik 

všechny recenze uživatele

Hrozně fajn věc. Jasně, šablonovité schéma, ve kterém si divák vlastně jen odškrtává dějové zákruty, ale v rámci feel-good sportovního dramatu to vlastně nemohlo být lepší. Skvělej Sandler, řada vtipných momentů a taky Queen Latifah, která mi snad poprvé nevadila v nějakým filmu. Jeden z těch filmů, který si člověk rád opakovaně pustí. 75 % ()

Galerie (143)

Zajímavosti (7)

  • Představitel Boa (Juancho Hernangomez) byl v době vydání filmu profesionálním španělským basketbalistou hrajícím za národní tým a za Utah Jazz. V NBA oblékal dres dalších 4 týmů (Denver Nuggets, Minnesota Timberwolves, Boston Celtics, San Antonio Spurs). (ArsenalEagle)
  • Natáčení začalo ve Filadelfii v říjnu 2020. Natáčelo se i na Croatesville Area High School v Pensylvánii. (Cever)

Související novinky

Krásné Vánoce a PF 2023

Krásné Vánoce a PF 2023

24.12.2022

Tak dobrý filmový rok jako 2022 jsme tu dlouho neměli. “Dokonalé blockbustery” Top Gun: Maverick a Avatar: The Way of Water vrátily do kin davy diváků a náročnější obecenstvo zaplesalo u Elvise,… (více)

Reklama

Reklama