Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

George Washington s motorovkou a masivní pivař Sam Adams v téhle parodické verzi americké války za nezávislost Britům ten jejich čajíček pořádně osladí. (Netflix)

Recenze (49)

Kryton 

všechny recenze uživatele

Tak prvně jsem čekal buranskou i krapet woke zábavu. Dokonce jsem si dal trochu toho alkoholu, ALE.....ALE fakt je 80% humoru spíše psaná lidmi z twitteru? Buď je to přehnaná agenda anebo jak si myslí twitter, že typický redneck jsou. Ten problém je, že i průměrná epizoda South Parku je více vtipná než tohle. To, že tu někdo onanuje nad producenti chápu, ale ten scénář psal typický uživatel twitteru. Jen rada na konec, těch Star Wars referncí bylo i na mě moc. Takže radím pusťte si akorát trailer a zbytek nechte být. Hodnocení OST: Jo hodnotím i OST a tady to vynechám. Převzaté věci jsou OK, ale až moc okatě dát Lynyrd Skyrd - Alabama jako hymnu? RL? ()

FrankSusta 

všechny recenze uživatele

Je to strašně blbý, nekorektní, vtipný a v pár věcech docela trefný, výstižný film...  když jsme si ho onehdá v době před devíti dny s kámošem pouštěli na exkurzy do cizí země, celý autobus se koukal, na co to my dvě hovada zas koukáme. Nedivím se jim, tenhle film je za mě teda neuvěřitelný dílko, kde dle mého vše funguje na výbornou. Nekorektní humor na úkor diverzity? Ano. Absurdní situace které po slovním popisu jsou ještě absurdnější? Ano. Namakaný chlapy a kozatý holky? Ano. Anglánům se neřekne jinak než černoprdelníci? Ano... a takhle bych mohl pokračovat do nekonečna. Ono je tam prostě všechno. A já nevím co k tomu dodat. Já to miluju, protože takovýhle absurdní hovadiny maj v mém srdci zvláštní místo. A nechápu a zároveň zcela chápu nižší hodnocení zde na této stránce. Lidi, dovolte si občas bejt trochu blbý, no tak... ()

Reklama

Slasher 

všechny recenze uživatele

Tým velkých amerických postaviček kope červenokabátnický prdele a bojuje za deklaraci nezávislosti, pivo místo čaje, ideál svobody & zk*rvený demokracie - podobný sranda animák (krev kozy fuckování) tu snad nebyl od El Superbeasto. Byl jsem zvědav, jak to bude vyladěný pro stránce humoru, politiky a historie v právě vyhrocený době, kdy se v USA řádně kaje a zpytuje... Výsledek: úplně nenasere ani rýpavý woke blbečky, ani maga vlastenecký tupce :) Místy ztrácí dech a optimálně bych o něco posekal, v celku ale sympatická pohodička na oddech, potěšil "BLACKsmith" Killer Mike a pár songů v playlistu. Nezlobím se pokud přijde pokračování. ()

Zik2 

všechny recenze uživatele

Mohli se potkat anglický král Jakub I., George Washington, Abraham Lincoln a Thomas Edison? A byl Edison Číňanka? V této bláznivé parodii na americký vlastenecký kult zní odpovědi ano. O tomto filmu už se ani nedá říct, že zachází s historickými fakty svévolně, spíše se v historii volně inspiruje k vytvoření surrealného a celkem zábavného příběhu. Nejvtipnější je asi pojetí amerických stereotypů o sobě samých a o Britech, kteří, jak už víme z mnoha jiných amerických animáků, mají ošklivé zuby, a dále závěrečná scénka, kde se nově zrozený národ pohádá o řadových otázkách, zbraních, právech homosexuálů atd. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Tak už to býva, hocijaký nímand napíše plytký scenár a netflix sa toho hneď chytí, aké to je pokrokové. Ja som teda väčšiu zlátaninu dávno nevidel a ani neviem, komu to bolo určené. Vzhľadom na veľkú vulgárnosť určite nie deťom a dospelého to ma zase ako pobaviť? Prznenie histórie a prznenie historických postáv bez kúska vtipu. To je akoby nová norma, akoby niečo hodné nasledovania, zosmiešňovať históriu a jej tradície a ak je k tomu príležitosť, tak aj búrať sochy. Neomarxistický kanál sa zase ukázal. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama