Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lucy (Britney Spears), Kit (Zoe Saldana) a Mimi (Taryn Manning) jsou od dětství nerozlučné kamarádky. Žijí v městečku v Georgii. Čas už tak pokročil, že se mohou považovat za dospělé. Zrovna totiž udělaly maturitu. Nad krabicí, plnou dětských tajemství, kterou si kdysi zahrabaly a v níž teď, o půlnoci po maturitním večírku, objevují své dávné sny, uzraje důležité rozhodnutí. Vydají se na dobrodružnou cestu ve starém Buicku, model ´73, do Los Angeles. A jak je to s jejich cíli? Mimi je těhotná, ale chce se stát zpěvačkou a stihnout v Los Angeles konkurs. Lucy navštíví svou matku, kterou neviděla mnoho let. Kit hodlá překvapit svého snoubence; spíš se to ale povede jemu. Posádku oldsmobilu doplňuje ještě kytarista a šofér v jedné osobě Ben, na kterého na cestě čeká láska. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (139)

Streeper 

všechny recenze uživatele

Jak to tak vidím, tak patřím k té menšině, které se tenhle film vážně moc líbil. Pokud nemáte rádi Britney, tak se na to ani nedívejte, je tam pořád, mě ve filmu nevadila. Nakonec se mi to vážně moc líbilo. Holky si tam zazpívají, je to vtipné, ale hlavně je to podle mě drama. Možná většina, co dala "odpad" to brala spíše jako komedii, u mě to bylo drama a docela i kvalitní, sem tam nějaký vtip a píseň. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Asi si bývalá hvězdička Mickey Mouse Clubu chtěla ještě jednou užít toho podmanivého pocitu před kamerou jenž znamená svět. Ale když už, tak proč takto? Její pošetilý klišétrip není vhodný ani pro Disneym kojeného adolescenta, všechen rozum již nabravší si o takovou zbytečnost neotřou ani zablácený gumák. Tak kdo je cílová skupinou? Hrdá maminka Britney Spears? Ovdovělý soused Zoe Saldany? Strýček z třetího kolene Taryn Manning? Osamělá prodavačka lůžkovin? Opravdu nevím! Laciné, ušmudlané,omakané jako rtěnka z pouti. Dívky si maximálně mohou gratulovat, že to neovlivnilo hudební kariéru Britney, hereckou Zoe a stravovací návyky Taryn, ale jinak radši sbalit mikrofon a honem pryč. ()

Reklama

Gemini odpad!

všechny recenze uživatele

Nejslavnější "panna" (ha ha ha) v akci, a ještě k tomu na filmovém plátně. Čeho všeho se ještě dožiju? Ať to bude cokoliv, horší to snad nebude...alespoň vidíte, co to udělá s dětskou psychikou, když ji svěříte do rukou takových zvrácených šílenců jako jsou redaktorky Cosmo Grilu a podobných příšerností, ty holčičky to totiž berou vážně a pak z nich vyrostou další takovéhle, takovéhle....to slovo ještě nevymysleli, ale jestli s tím něco neuděláme, budeme ho brzo muset vymyslet. Ale jak říká mi amigo Tyler - kdyby sem psala moje dvanáctiletá neteř, viděli byste to úplně jinak:) ()

zamukooo 

všechny recenze uživatele

Když jsem se na film dívala asi v 17, působil na mě jako oddychovka, docela příjemný film. V hlavě mi utkvělo, že Britney do té role mohla dát víc emocí, ona se ve většině scén tváří furt stejně. Účel filmu byl nejspíš vytřískat z obchodní značky Britney Spears co nejvíc peněz (fanouškovskou základnu už měla tehdy dost velkou), což je pochopitelné. Shrneme si to, 3 bývalé kamarádky si během maturitního večírku najednou vzpomenou, že před osmi lety zahrabaly krabici s přáními do budoucna.  Nevadí, že už se dávno spolu nejen nebaví, dokonce se posmívají jedna druhé, přesto hned druhý den vyrazí na výlet. Ještě k tomu je jedna z nich těhotná – no určitě bych v pokročilém stupni těhotenství cestovala někam s bývalými kamarádkami, a to všechno jen proto, abychom si splnily naše stará přání z dětství. :D Nejhorší na tom je, že ani jako oddychový film to moc nefunguje, protože v jisté chvíli se snaží hrát si na drama. Pak už to ale asi tvůrcům filmu začalo připadat až moc dramatické, tak opět přepli do módu „komedie“ a příběh dál pokračuje, jako by nic. :D Dialogy jsou neskutečně stupidní a zápletky a hlavně jejich rozzuzlení tak hloupé, že snad i já při obědové pauze v práci bych vymyslela něco lepšího. Ačkoliv je film relativně krátký, já jsem celých 93 minut protrpěla. ()

Sinn 

všechny recenze uživatele

Tenhle film mě baví. Ano, je to hrozně hloupé, ale zároveň je to zábava. Naivní americké dialogy, kterými se asi autor snaží působit na mládež, špatná hudba i herecké výkony, to vše tu je, ale rozhodně v koukatelnější verzi než například Hele kámo, kdo tu vaří? A scéna, kde kluk - drsňák přeladí ve svém autě radio z rocku na "holčičí" popinu, aby si tři usmířené kámošky na život a na smrt mohly zazpívat? No kdo by se tomu nesmál :-D ()

Galerie (12)

Zajímavosti (12)

  • Kulisy použité pro nemocniční scénu jsou ze seriálu "Scrubs". (Teres)
  • Na party na začátku filmu hraje rocková kapela Bowling for Soup, která má smlouvu se stejným nahrávacím studiem jako Britney Spears, a často ji doprovází na koncertech. (Dlee)

Reklama

Reklama