Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na Středozápadě USA už mnoho dní nepřetržitě prší. Nejvíce je postiženo městečko Huntinburg, které už je pod vodou. Téměř všichni místní obyvatelé jsou převezeni do bezpečí, a přesto se v městečku pod vodou odehrává velké drama: Tom, který je řidičem auta pro transport peněz, se snaží zachránit tři miliony dolarů z místní banky. Na balík peněz si ale dělá zálusk skupina gangsterů v čele s Jimem. Nepřetržitý liják dramaticky ztěžuje situaci na obou stranách... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (138)

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Christopher Young: 1. Hard Rain (Main Title) [3:21] ,2. The Jet Ski Chase (Part I) [4:28] ,3. The Jail Cell (Part I) [4:35] ,4. Wayne Kidnaps Karen [1:54] ,5. The Jail Cell (Part II) [4:36] ,6. The Church Attack [3:13] ,7. The Truck Heist [2:11] ,8. The Cemetary [2:27] ,9. The Cow [1:54] ,10. Kenny Dies [2:38] ,11. The Rain [2:32] ,12. The Jet Ski Chase (Part II) [2:02] ,13. Karen [0:57] ,14. The Church Chase (Part I) [3:30] ,15. Locked Up [2:09] ,16. The Roof [1:03] ,17. The Church Chase (Part II) [1:26] ,18. Jim Saves The Day [1:12] ,19. Over The Rooftop [1:58] ,20. Flood [3:32], ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Dovedu si představit, jak by tenhle film vypadal v rukou nějakého akčního specialisty. Nepříliš nápaditý režisér Mikael Salomon film zvládá horko těžko a hlavně je to výborně napsaným scénářem, že z toho není slátanina. Některé nápady doslova zabíjí svou nenápaditou režií, například honička na skútrech v prostorách školy apod. Po režijní stránce by to chtělo vypilovat, ale některé zvraty jsou velmi působivé, třeba proměna z dobrých policajtů v záporáky apod. Prostě mohlo to dopadnout lépe, ale to bych chtěl asi moc. 60% ()

Reklama

J-o-k-e-r 

všechny recenze uživatele

Akční jízda s prvky katastrofického filmu. Boj o velké peníze mezi několika stranami a na pozadí neustále se zvyšující hladina vody. Slušně odvedená práce se spoustou povedených scén. Hereckému obsazení dominují M. Freeman a Ch. Slater, který po Operaci Zlomený šíp dokazuje, že podobné role mu sedí. ()

Nšoči 

všechny recenze uživatele

Čekala jsem katastrofický film, ale jaké bylo mé překvapení, že jde o klasický akční snímek, ovšem zvláštní zejména zasazením do netradičního prostředí a to do povodní zpola zatopeného městečka. Hrdina Tom (Christian Slater) i zloději se prohánějí na lodích a vodních skútrech a pálí na sebe ostošest. Atmosféru podtrhuje neustálý déšť a hrozící protržení hráze, snímek nepostrádá dávku humoru a množství zvratů. ()

Brejlil 

všechny recenze uživatele

Hlavním hrdinou je voda, déšť a zase voda. No dobře, občas i oheň, elektřina a čluny, skútry a občas i nějaké to auto. Voda ale vede. Filmu docela obližuje střih, nějaké scény zřejmě chybí. Freeman je solidní a fajn, Quaid je fajn, ale jen chvíli. Slater dělá, co může. Z hlavní hrdinky, takto dámy v nesnázích, se ovšem na zadek neposadíte. Protože hlavním hrdinou je voda... Voda úplně všude. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (4)

  • Píseň "Flood" křesťanské rockové skupiny Jars of Clay, která se ve filmu objevila, vyzvedla skupinu do hlavního proudu hudební scény. (Terva)
  • Film se měl původně jmenovat Flood. (Terva)

Reklama

Reklama