Reklama

Reklama

Obsahy(1)

První případ výzkumného týmu paranormálních specialistů je situován do oblasti, která je známa tím, že v ní mimozemšťané v 80. letech často a rádi zanechávali kruhy v obilí. Tentokrát ale v kruhu nechali i mrtvého muže. Ufolog je uprostřed parného léta nalezen zamrzlý v kostce ledu. Jak dlouho byl v kontaktu s mimozemšťany z Epsilon Eridani A? A čím je tak naštval? (Česká televize)

(více)

Recenze (121)

helraiser 

všechny recenze uživatele

Naprosto promarněná příležitost, mohlo tu vzniknout něco podobného Aktům X či Faktoru PSÍ, taková akta X komunistického režimu a místo toho tu máme zase takovou zhovadilost. Naprosto to zabili. U nás prostě nejsou schopni natočit nic pořádného i když mají k dispozici takový materiál, jako mají v tomto případě. No nic, dám šanci ještě druhému dílu a pokud nedojde k rapidnímu zlepšení, tak končím. ()

Edge_666 

všechny recenze uživatele

Marnost nad marnost. Není mi líto Macháčka, který za tuzemák i obchod vykrade, není mi líto Ciny, který je prostě špatný herec a není mi líto ani Nohy, který neumí nic jiného než alkoholika, ale té Aničky Fialové mi líto je. Styděl jsem se za ni. Úžasný ve Vinařích, famózní sestra Lídy Baarové a neskutečně uvěřitelná Iveta. No a pak toto. :( Snad se ten seriál probere. ()

Reklama

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle bude slušná ujetina, naštěstí Macháček a Cina budou bavit, Fialová bude správně nasra...á a Pavlovičová správně křehká. Děj s příběhem o muži, kterého uprostřed pole v létě najdou zamrazeného v kostce ledu, asi nemá smysl zmiňovat, prostě je to ujeté, ale mohlo by to být docela dobré. Zatím zajímavý rozjezd. ()

M+M 

všechny recenze uživatele

Troškovy Strašidla s kriminální zápletkou. Tak nějak se mi jevil začátek dílu. Jinak ten obraz je opravdu šílený, že se na to ani nedá dívat. Přesoudruhováno až běda, ale co čekat, když scénarista a ani režisér byli v osmdesátých letech ještě na houbách. Tím pádem je to spíš trapný pokus o komediální seriál posazený do nádoby komunismu. Snad Macháčkova postava měla i smysluplné dialogy, ale spíše se divím, že do toho Jirka šel. Za mně opravdu spíš určeno k rychlému propadu na smetiště seriálových dějin. ()

CinemaRanger

všechny recenze uživatele

Při prvním oznámení, že se tento seriál bude točit jsem byl nadšený, že tu vznikne variace na moje oblíbená Akta X. Z prvního dílu jsem vlastně docela spokojen. Mohlo to dopadnou hůř, zkrátka televizní průměr, ale případy jsou jinak zaobalené než jiné detektivky a vizuál je velice povedený. Ani to nepůsobí nijak trapně, což je také plus. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (3)

  • Scény ze zemědělského družstva se natáčely na farmě v Opatově u Svitav. (Olík)
  • Klubovna ufologů se nachází na fotbalovém hřišti v Třebotově u Černošic. (rakovnik)

Reklama

Reklama