Reklama

Reklama

Odkaz budoucnosti aneb Podivuhodná dobrodružství rodiny Smolíkovy

(seriál)
  • Československo Smolíkovi (více)

Epizody(13)

Smolíkovi jsou obyčejná rodinka z maďarské Budapešti, která žije běžný život… Dokud se ovšem jejich geniálnímu synkovi nepodaří navázat kontakt se svým potomkem z 33. století! Tím se všechno mění. Zdánlivě banální problémy Smolíkových se komplikují o to víc, že jim z budoucnosti dorazí „na pomoc“ vynálezy, na které není v 70. letech 20. století lidstvo připraveno – a Smolíkovi už vůbec ne… Nepomáhá ani to, že se do jejich patálií často připlete zvědavý soused Halíř. A tak si Smolíkovi musí poradit s urychlovačem výroby, usměrňovačem času, létajícím talířem, nebo dokonce meteoromutomotorem. (TV Prima)

(více)

Recenze (171)

ripo 

všechny recenze uživatele

Kultovka 80-tych rokov, ktorá šla v nedeľňajšom predpoludní. Ani si neviete predstaviť, aký som bol v zime naštavný, keď otec zahlásil : "Rodina, ideme na lyže !" OK, lenže ja osm nemohol vidieť mojich obľúbených Miazgovcov. Nezabudnuteľný dabing Magdy Pavelekovej a jej nesmrteľná hláška :"Prečo som si radšej nezobrala Pištu Hufnágela?!?" ()

SeanLSD 

všechny recenze uživatele

Ako to, že som toto ešte nikdy nehodnotil ? Jednoducho geniálna, nezabudnuteľná a nadčasová pecka! MIAZGOVCI, to je spojenie nespojiteľného, aké sa často vyskytuje v prekvapivej maďarskej kinematografií. Samotný nápad je geniálny, ale nie je to ešte nič v porovnaní s tým, ako je rozpracovaná aplikácia vynálezov z budúcnosti do reality každodenného života obyčajnej rodiny kdesi vo východnom bloku! ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Kromě své manželky se nebojím ničeho na světě." V tom se s Pepou Smolíkem shodneme, ale ani jeden to nesmíme říkat. To ovšem neznamená, že bych si to se Smolíkovými kdysi neužíval, ale když vidím originální název Üzenet a jövőből - A Mézga család különös kalandjai, tak mi čeština začíná připadat hrozně nudná. ()

-soch- 

všechny recenze uživatele

Na tomto seriáli nebadať rozdiel medzi európskou a zaoceánskou animovanou produkciou. Tento seriál oslovuje oveľa širšie publikum ako napríklad "Duck Dogers" a tak je dokonalou zábavou pre celú rodinu. Navyše kvality v slovenskej televíznej distribúcii navyšuje kvalitný slovenský dabing s obsadením: MAGDA PAVELEKOVÁ, JOZEF SKOVAY, JURAJ KUKURA. - LINK: http://www.youtube.com/watch?v=VrE6Zf4Ihsc ()

Czexx 

všechny recenze uživatele

Jiné děti ulehají do postele, ale Ládínek si jde na střechu nafouknout svojí raketu a putuje na vzdálené světy, kde zažívá dobrodružství ještě neuvěřitelnější než sny. Je to báječná podívaná a to nejen pro děti. Beze všeho můžu říct, že tohle je nejoblíbenější seriál mého dětství (a to už byl i mých rodičů) a s chutí bych se na něj podíval i dnes. A samozřejmě ji nemůžu nevzpomenout "Že já si raději nevzala Pištu Hufnágla." nezapomenutelná hláška, nezapomenutelný seriál. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (20)

  • V roku 2015 predala Slovenská štátna RTVS práva na dabing súkromnej televízii JOJ, ktorá ich vysielala vo svojej televízii pre deti Ťuki TV. Práva na dabing všetkých troch sérii vyšiel súkromnú televíziu na 9400 eur. (Raccoon.city)
  • Odstrašující cedule na dveřích Ládínkova pokoje s lebkou, zkříženými hnáty a nápisem „ALADÁR“ není nějaké odstrašující slovo, ale maďarské křestní jméno. Ladislav Smolík se totiž v maďarštině jmenuje Aladár Mézga. (sator)

Reklama

Reklama