Reklama

Reklama

Ricky Gervais: Armageddon

(pořad)
Stand-up / Komedie
Velká Británie, 2023, 62 min

Režie:

John L. Spencer

Scénář:

Ricky Gervais

Účinkují:

Ricky Gervais

Obsahy(1)

Tabu? To Rickymu Gervaisovi nic neříká! A tak se ve svém komediálním speciálu o konci lidstva pustí do politické korektnosti i přecitlivělých lidí. (Netflix)

Recenze (59)

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Ze začátku jsem odolával a šel do toho způsobem, "Ricky, nejsem žádnej tvůj extra fanoušek, prostě mě po náročném dni pobav." A to Ricky Gervais do puntíku splnil a rozesmál mě opravdu nahlas, což mi tak přijde, že je stále náročnější. Obzvláštně v dnešní době přehnané korektnosti je to záhul a ta vlna odporu je masivní. Jasně, chápu, že mnoho lidí nesdílí tento typ humoru a může je urážet a třeba scéna s masturbací tam vůbec nemusela být. Ale mě celkem pobavila a jsem zastáncem toho, že humor by neměl mít hranice. Ať si každý vybere, jestli ho baví inteligentní, rasový, antisemitský nebo černo-černý a ten vnímá, stejně jako já, který zbytek ignoruje. 100% ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Fakt netuším, co by musel Ricky Gervais udělat, aby mě zklamal. Asi by se musel úplně změnit, ale to už by zas nebyl on. Můj oblíbený multimilionář prostě opět zaválel a já jsem se skvěle bavil. Nenapadlo by mě, kolik humoru se skrývá za Schindlerovým seznamem, a málem jsem si zvlhčil textil u malého Timmyho. Původně jsem chtěl hodnotit lepšími čtyřmi kousky, když jsem si ale uvědomil, kolik lidí tento speciál naštval, jdu do pěti. / Poučení: Kdo nemluví, bude sežrán. Potvrzuje deset z deseti papoušků. ()

Reklama

blackkocour 

všechny recenze uživatele

Rickyho můžu, nemusím dvakrát jeho “charakter” který dost uplatňuje ve svých showkách, ve svých stojácích je určitě přirozenej, ale další ohraný stand-up o nefungování dnešní společnosti, o tom jak někteří využívají svého postavení, nebo svou sexuální orientaci skrze si uhnat vlastní slávu, nebo dnes se nemůže heterosexuální týpek přiblížit k dětského hřišti, aby nebyl pedofil, to jsme slyšeli už bambiliokrát, a ať už je Ricky, Hart, Jimmy Carr a další, nikdo mě tolik nebaví, aby zastoupil tu upřímnou část osazenstva, kteří jen nemají koule to říct na povrch, aby nedostali čočku. Hele, mě je to u prdele, nemám problém každému znepříjemnit den, a dohnat myšlenky na sebevraždu, ale už nad tím nemám potřebu, ať si každý kurví svůj život po svém, rajt? Vypíchnu ještě to, že si Ricky dost po letech v lec kterých názorech protiřečí, otázka jestli mu scénář nedělala banda právníků. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

V zásade je to tradičný Gervais. Nedá sa s ním nesúhlasiť ak nie ste úplný Cunt. A hoci už nemá také cha cha momenty ako mával kedysi, stále je do značnej miery hlasom jednej generácie. Svojou satirou a svojou provokáciou nastavuje zrkadlo, baví a možno aj naštve, ale to k tomu patrí. Tento jeho novodobý triptych stand upov mám celkom rád, hoci nie sú pre mňa také skvelé ako jeho staršie veci. A zároveň musím napísať, že mi trošku chýba Ricky ako režisér a filmová postava. After Life bol super, ale príde mi to veľmi dávno. Každopádne vianočný špeciál o pedofiloch, debilnej woke culture a zvieratách. ()

Milky. 

všechny recenze uživatele

Zasmál jsem se, chlap mluví dobře, provokuje dobře, ale hodně jeho vtipů mi přišlo, že strašně tlačil na pilu aby urazil co nejvíc a byl co nejmíň korektní, než aby pobavil. Prostě taková provokace za každou cenu a pak to okecat aby to zase zmírnil. Nemělo to prostě koule se hned po dokončení věty prakticky omlouvat. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama