Reklama

Reklama

Bláznivá vánoční dovolená bratrance Edieho

(TV film)
  • USA Christmas Vacation 2: Cousin Eddie's Island Adventure (více)

Obsahy(1)

Když se bratranec Eddie ve Vánočních prázdninách připojil k rodině Clarka Griswolda, film se stal jedním rázem prázdninovým pojmem. Takovým, že by podle názoru mnohých již tento domov neměl bratranec Eddie nikdy opouštět. Randy Quaid opět v roli drsného, ale milého Eddieho, a Miriam Flynn se vrací coby jeho žena v dalších potrhlých komických výstupech. Vánoce byly vždy pro Eddieho a jeho rodinu zkouškou schopnosti přežít. A začne to platit ještě mnohem víc, když obdrží zaplacenou cestu po Jižním Tichomoří a po ztroskotání lodi skončí na zapadlém ostrůvku. V této báječné taškařici se spojili Fred Willard, Ed Asner a Eric Idle, aby sebe a vás jaksepatří pobavili. To sice neznamená mnoho zábavy pro Eddieho, ale přinejmenším skvělou podívanou pro jeho fanoušky. Každopádně jsou tu vánoční prázdniny, které stojí zato! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (44)

AgentMarvel125 

všechny recenze uživatele

Perfektna oddychovka aj ked nezrovnatelna s Vianocnymi prazdninami Grisvoldovcov z roku 1989. Napriek tomu je tu zopar veci, co mi trosku prekazaju... V slovenskom dabingu dabuje Zuzka Porubjakova sasternicu Paige, coz som sice strasne stastna lebo mam Zuzku rada - ale zaroven dabuje aj Trish, spoluziacku ich syna Tretieho. Musim uznat, ze hpoci je to dvojrola Zuzana to zvlada perfekne, aj tak to vsak posobi trosku komicky ... ()

sharky 

všechny recenze uživatele

Nejlepší postava ze série o rodince griswaldových se dočkala vlastního filmu o vánocích strávených na pustém ostrově. Film má (obzvlášť na začátku) pár hodně vtipných míst, ale humor se místy vytrácí a zamotává do ojetých klišé bez špatky nápadu až se celý film nakonec utápí v moři průměru. (potěší výborný dabing) ()

Reklama

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Ach do čerta, ja som sa na to tak tešil, ale až takú katastrofu som nečakal. Randy Quaid hral bratranca Eddieho vo všetkých snímkach s Chavy Chaseom o Grizzwoldovcoch veľmi presvedčivo. Bol veľmi vtipný. Ale toto akoby režíroval Uwe Boll. Randy Quaid opäť v úlohe drsného, ale milého Eddieho a Miriam Flynn sa vracia čoby jeho žena v ďalších bláznivých ale nekomických výstupoch. Vianoce boli vždy pre Eddieho a jeho rodinu skúškou schopnosti prežiť. A začne to platiť ešte oveľa viac, keď dostane zaplatenú cestu po Južnom Tichomorí a po stroskotaní lode skončí na zapadnutom ostrovčeku. To je v skutku zaujímavý námet ale skutek utek. To neznamená veľa zábavy pre Eddieho, ani pre nás, ani pre jeho fanúšikov. ()

MM11 

všechny recenze uživatele

Podprůměrná nezábavná komedie se smrtící dávkou klišé. Přesně podle očekávaní - Když není Chevy Chase, tak ho stěží nahradí přehrávající a značně "vykrmený" Randy Quaid. Povedené gagy se dají spočítat na prstech jedné ruky, Eric Idle se na plátně objeví ani ne minutu (opravdu). Tenhle film mě převědčil, že natáčet televizní pokračování je hrozné zlo, celá série se tak tudíž propadá a Nick Marck (filmově zaostalý televizní režisér) by se měl jít zahrabat. ()

Shredder 

všechny recenze uživatele

Niekto si zmyslel, ze zobrat vtipnu postavicku z uspesneho Christmas Vacation, natocit s nou vlastny film za par drobnych a prizivit sa na nazve bude dobry napad. Ten niekto vsak asi nema v hlave vsetkych kolieska pohromade, lebo co vzniklo naozaj nema uroven. Nielenze si nenavodite vianocnu atmosferu, ale pravdepodobte sa ani nezasmejete a keby tato zlatanina bola este o vlasok horsia hodnotil by som ju - odpad! ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama