Reklama

Reklama

Další generace Griswoldů v tom zase lítá. Dospělý Rusty Griswold (Helms) kráčí ve stopách svého otce a v naději na posílení rodinných pout se rozhodne překvapit svou ženu Debbie (Applegate) a jejich dva syny cestou zpět do Ameriky, do rodinného „oblíbeného zábavního parku" Walley World. (Freeman Ent.)

Videa (11)

Trailer 1

Recenze (349)

dyfur 

všechny recenze uživatele

Tak toto už do Griswoldovskej série nepatrí...možno názvom,možno tým ,že sa tam mihnu Ch.Chase a B. D´Angelo a možno a to asi hlavne tým neskutočným plagiatorstvom - keby bolo aspoň vydarené, ale toto fakt bieda.Aby som nezdržoval: hlavné fakty: 3x sa pousmejete,zažijete dosť trápneho ticha,zažijete ľútosť,že už to nie sú tí Griswoldovci čo ste čakali,získate chuť pozrieť si originál, zistíte že hlavný hrdnia v tomto filme ,ktorého hrá Ed Helms je strašne nesympatické stvorenie ....no proste KÓN JAK HOVADO....naštastie som na tom nebol v kine-len doma a zadarmo pozreté. ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Stejně jako Malarkeymu se i mně líbil ten odkaz na legendární cestu rodiny Griswoldovic do zábavního Walley parku přes celé Státy. Albánská honda Tartan byla super i korejská navigace a dálkové ovládání jímž se dá ovládat celý vůz aniž by jste v něm byli, ovšem nesmíte mačkat čudlík - svastiku. Helms (zubař z Pařby ve Vegas) mi celkem sednul a Christina na to že jí táhne na pade je pořád celkem pěkná baba.Chevy nám už ale krapet zestárl, byť v očích má pořád tu samou jiskru, kterou jsem tam viděl v osmdesátkách. Tím to ale končí. Hodně rádobyvtípků bylo ve formě různých sexuálních narážek a i když nejsem žádná citlivka co se hned červená, moc mi to tam nesedlo, resp. to množství. Film jsem pustil i omladině v domnění, že se pobavíme stejně jako u první cesty a chvílemi jsem litoval, že jsem na to nekoukal sám... Takže jako rodinou komedii to pusťte s odrostlejší omladinou. Dávám tedy jen za dva burgery. * * ()

Reklama

Filmmaniak odpad!

všechny recenze uživatele

Agresivně nepříjemný film s nenápaditým a odbytým dějem, nepodařenými a veskrze trapnými vtipy, špatně vedenými a mizerně hrajícími herci a se spoustou samoúčelných a zbytečně přehnaných vulgarit a nechutností. Příběh je totálně nesmyslný a nesoudržný a rozpadá se do změti nesouvisejících scének, v nichž se zoufale nesympatičtí hrdinové chovají jako nesvéprávní magoři, aby nakonec mohli skončit zapatlaní od výkalů, zvratků či kravích vnitřností. Ekvivalent komediálního pekla. Delší recenze ZDE. ()

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Tak tu máme pokračování známé komedii z 80.let a i přes mou počáteční nedůvěru si myslí,že je to pokračování dobré.Je tu několik scén,kdy je ten humor až fekální,ale pokud vám toto nevadí,tak se určitě zasmějete.Sice na původní snímek to nemá,ať už tím,že tehdy ten humor nebyl až tak utržený z řetězu tak i hlavním představitelem.Ed Helms není špatný,ale Chevy Chase původní bláznivou dovolenou táhl daleko víc sám.Já se ,ale přesto všechno dobře bavil a byl jsem příjemně překvapený.Za mě 70% a čtyři hvězdy. ()

MMR 

všechny recenze uživatele

Sice se to neslo v duchu odlišného humoru než původní komedie, přesto to na mě zapůsobilo a já se několikrát nahlas zasmál. Ale je vidět, že se humor posunul oproti dřívějšku a tak tu nechyběl i fekální humor. Tomu jsem se teda nesmál. Nejvtipnější asi část, jak se snažili umýt nakreslený penis z auta. A Chevy Chase v závěru? To bylo moc fajn. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (11)

  • Chevy Chase (Clark Griswold) je jediným hercem, který hrál ve všech dílech celé série. (jenik71)
  • Vozidlo, v ktorom Griswoldovci cestujú, je upravená Toyota Previa. (Laslo)

Související novinky

Kdo natočí Flashpoint od DC?

Kdo natočí Flashpoint od DC?

17.01.2018

Ve světle nedostatečných tržeb Ligy spravedlnosti (655 milionů dolarů nestačí ani na výdělky Muže z oceli) se filmový vesmír od DC maličko překopává. Jeho řízení teď bude mít na starost Walter Hamada… (více)

Kdo sepíše Spider-Mana?

Kdo sepíše Spider-Mana?

19.07.2015

Tobey Maguire (Spider-Man) a Andrew Garfield (Amazing Spider-Man) si užívají pavoučí důchod a Tom Holland (Nic nás nerozdělí) se naopak chystá na svůj marvelácký debut. Poprvé ho jako Petera Parkera… (více)

Thor bude krotit kafe

Thor bude krotit kafe

11.06.2015

Chris Hemsworth (Avengers: Age of Ultron) má novou práci. V minulých letech si vydělával jako superhrdina v Thorovi, elitní řidič v Rivalech nebo kyberpostrach v Hackerovi, letos ale bude předvádět… (více)

Reklama

Reklama