Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bezvýznamný dealer David Burke je obchodník na volné noze, jehož zdrojem příjmů je prodej marihuany té nejvyšší kvality. Když je jednoho dne okraden o výdělek i o zboží, dostává se do velkého maléru. Jeho dodavatel je ochotný odpustit mu jeho dluh, ovšem pouze v případě, že osobně dojede do Mexika a propašuje přes hranice novou zásilku marihuany. Aby nestrávil zbytek života v mexickém vězení, potřebuje dokonalé krytí. Prvním krokem je sehnat si falešnou rodinu. Takže si obstará zchudlou erotickou tanečnici, protřelou potetovanou puberťačku s piercingem a dementního chlapce z jeho domu. Slíbí jim prachy za to, že budou hrát rodinu, a rodina Millerových je na světě! (TV Nova)

(více)

Videa (5)

Trailer 2

Recenze (1 302)

castor 

všechny recenze uživatele

Svěží trip, který se chce co nejvíc přiblížit „nové generaci“.. a přibližuje!! Drogového dealera očeše banda mladých výrostků, takže výtěžek za několikatýdenní prodej marihuany je teď výrazným puntíkem u bohatého dodavatele. Ten mu dá šanci odpracovat si ztrátu. Převézt obří zásilku z Mexika. Maskování je potřeba i v takovéto branži, tudíž divný panic, cynická striptérka a hubatá holka z ulice budou ideálními členy jeho nové famílie. Samozřejmě naštve nejen své nakrátko nabyté příbuzné, ale i mexického drogového bosse a jinou rodinku z karavanu. Když se to smíchá, vyjde nám nenáročný kousek s několika ostřejšími vtípky a pár nekorektními scénami. Road movie, která očekávatelně začne a po všech útrapách a sbližování se i očekávatelně skončí. Přesto něco zanechá. A to se cení!! Tak trochu „jiný“ příběh mě navíc bavil. Stejně jako solidní herecké obsazení. Výsledek láká na komediální timing, nebojí se narážek na anální i orální sex, incest.. Některé scény jsou nicméně až jakoby násilně vlepené do lehce přepálené délky, jiné solidně pobaví (homosexuální policista, syn se učí líbat, návštěva stanu manželského páru). Takže nakonec spokojenost!! PS: Narážka na Přátele dojme!! ()

chezush 

všechny recenze uživatele

Čas od času se stane, že se pro někoho obětuji a zajdu s ním do kina. No, tahle oběť byla vskutku příjemná, protože jsem nečekala, že by se z filmu s mou ''oblíbenkyní'' Jennifer Aniston vyklubala koukatelná komedie. Žádné přehnané a vynucené vtipy, které by na vás film chrlil ve zběsilém tempu, což je pro mě velice příjemná změna. Pěkně pozvolna a černě. Ovšem nebýt nováčka Willa Poultera, u kterého stačila jen pouhá přítomnost, aby na sebe strhl veškerou pozornost, šla bych s hodnocením nejspíše dolu. Ale tak či tak, pohled na nateklé koule mi v hlavě zůstane ještě hodně dlouho :D ()

Reklama

genetique 

všechny recenze uživatele

Raz, dvakrát do roka príde komédia, ktorú si treba užiť v kine a schuti sa zasmiať s celým publikom. Ak z kina odchádzate v dobrej nálade a s pocitom, že aj na takýto typ filmu, nielen na akčné 3D blockbustery, sa ešte oplatí utratiť pár eur, tak potom je to dôkaz, že tvorcom sa podarilo odviesť dobrú prácu. Je jasné, že dieru do sveta síce neurobili, ale z pomerne jednoduchého námetu spravili chytľavý príbeh s kopou nenápadných, chytrých malých zvratov, megavtipnými scénami, hláškami s trefnými pointami a takto by som mohol pokračovať. Potrhlý dej na moje prekvapenie veľmi dobre drží pokope, nemá hluchého miesta a miestami som čakal, kedy sa to zvrtne a film stroskotá na fádnosti a debilite. Tu však aj tá debilita mala svoje miesto presne tak, ako to tvorcovia plánovali. Obsadenie na jednotku, hudba, réžia, proste všetko. Ak čakáte inteligentný/duchaplný/citlivý a naopak neznášate sprostý,sexuálne nekorektný/drsný humor, tak mám pocit, že aj tak sa vám bude tento film páčiť. 95%. ()

gudaulin 

všechny recenze uživatele

S humorem amerických mainstreamových komedií si rozumím opravdu zřídka. Hodnocení 76 % na ČSFD ale vypadalo lákavě, stejně jako množství relativně pochvalných komentářů. První minuty se ostatně nesly ve znamení několika slušných vtipů, nápad na sestavení typické americké rodinky byl sice ztřeštělý, ale zajímavý, a přítomnost Jennifer Aniston filmu nesporně pomohla. Čtyřiačtyřicetiletá herečka vypadala výrazně mladší a může se pochlubit postavou, ze které musí mít mindrák spousta teenagerek. Nepředvádí sice bůhvíjak charakterní herectví, ale určitým šarmem nepochybně disponuje. Člověk rychle pochopí, proč si dokázala vytvořit početný fanklub. Záhy se sice ukáže, že humor je spíš těžkopádný a stále více laciný, poměrně dlouho se ho ale daří udržet v mezích, které neznamenají překročení hranice trapnosti. Jenže i to se v druhé půli změní, navíc chemie mezi členy rodinky je mizerná. Scénárista nemá odvahu využít to, co se přímo nabízí - tedy zparodovat a postavit na hlavu americké rodinné středostavovské hodnoty a nasládlý sentiment rodinných filmů. Veškerý potenciál jde postupně do ztracena a nakonec je z toho snadno zapomenutelná taškařice, která si vypomáhá blboučkými sexuálními narážkami a napuchlým varlatem. Škoda, tenhle kousek měl na víc. Celkový dojem: 40 %. ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Je to prdel. Falešná rodinka pašuje trávu přes hranice, přičemž jsou nuceni se chovat jako rodinka skutečná. Podobná zápletka tu ještě nebyla a i když je to krapet předvídatelné, tak je to vtipné. O tvrdší humor tu není nouze a třeba jsem se fakt smál, když hlavní hrdina přemlouvá naivního panice, aby vykouřil dick mexickýmu policajtovi. Nejvíc ale vládne Kathryn Hahn (o které bych přísahal, že je to Juliette Lewis), jako "typická" americká panička. ()

Galerie (116)

Zajímavosti (24)

  • Scottie P. (Mark L. Young) povie "You know what I'm saying?" ("Vieš, čo myslím?") celkovo 11krát. (Arsenal83)
  • Když David (Jason Sudeikis) vejde na začátku filmu do kanceláře drogového bosse a vidí plastikovou fólii se slovy "viděl jsem Dextera", vyděsí se. Ve filmu hrají Matthew Willig a Mark L. Young, kteří v seriálu Dexter (od r. 2006) ztvárnili oběti. (dandy11)
  • Ve scéně, kdy se Millerovým porouchá karavan a nechají se táhnout karavanem Fitzgeraldů, nastoupí všichni do předního vozu, což je nesmysl, protože karavan, tažený na laně, by neměl kdo řídit. (Kumy)

Související novinky

The Rock nájemným vrahem

The Rock nájemným vrahem

03.05.2015

Kalifornský režisér Rawson Marshall Thurber se po Vybíjené s Benem Stillerem trochu ztratil. Loňští Millerovi na tripu jej ale vrátili do hollywoodského hledáčku a momentálně už točí svoji další… (více)

PF 2014

PF 2014

01.01.2014

Zima dlouhá, léto krátké, Vánoce bez sněhu a v sedmi stupních. Ale uznejme, že na výborné filmy byl rok 2013 štědrý. Rivalové, Gravitace, Star Trek: Do temnoty, V zajetí démonů, Zmizení, druzí Thor a… (více)

Nej filmy roku 2013 dle ČSFD.cz

Nej filmy roku 2013 dle ČSFD.cz

29.12.2013

Seznam nejlepších filmů roku 2013 dle ČSFD.cz si můžete nechat zobrazit ve specifičtějším výběru Žebříčků, a to i zvlášť pro jednotlivé žánry. V celkovém žebříčku divácké líbivosti vedou s úžasnými… (více)

Bláznivá střela se vrátí

Bláznivá střela se vrátí

16.12.2013

A možná z ní bude něco jako Bláznivá pařba. Hollywoodu nestačil nový (strašný) Růžový panter, teď plánuje zmodernizovanou verzi další kultovní policejní parodie. Bláznivá střela se poprvé na plátnech… (více)

Reklama

Reklama