Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Štěstí, které tentokrát umožní Clarkovi hnát manželku Ellen a děti Rustyho a Audrey na další dokonale nezapomenutelnou dovolenou, má podobu zvláštní prémie, vyplacené za práci na novém konzervačním prostředku. A kam vyrazit, když má člověk peníze a žije v Americe? No přece do Las Vegas, města štěstěny, blikavých neonů, roztočených rulet, jednorukých banditů a překvapení. Zejména toho posledního čeká na Griswoldovy nepřeberně. Zatímco Ellen je sváděna Waynem Newtonem, ukázkově blonďatým krasavcem s červeným Ferrari, Clark dokáže prohrát všechny rodinné peníze. Nádavkem objeví Audrey, jak se sestřenicí Vickie tančí v kleci velmi podivného nočního podniku. Věřte nevěřte, ani Rusty nezůstává pozadu, a když ještě navíc Clark málem zlikviduje blízkou přehradu, je jisté, že je nejvyšší čas vrátit se domů. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (118)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tohle už se opravdu moc nedá. Těch dobrých vtipů už je opravdu málo a Chevy Chase jen ukazuje, že na hodinu a půl je ho až moc, když se na něj příběh maximálně soustředí. Jeho postava je neskutečně trapná a popravdě jsem doufal, že se jí stane nějaké neštěstí. Ten příběh už je celkově tak nudný a nezajímavý, že se to moc nedá... ()

masw 

všechny recenze uživatele

Zatím poslední díl série (fakt čekám, že Chevy zařídí nový díl, aby vydělal) byl nejslabší, ale pořád skvělý. Minus vidím v nápadů s Waynem Newtonem, který mě štval a nudil odzačatku. Plusem byl nápad s Las Vegas, gamblerstvím Clarka, falešnou dospělosti Russe i s tanečnicí, no prostě vše kromě toho co prožila ve Vegas Ellen. Bratranec Eddie opět skvělý. ()

Reklama

MM11 

všechny recenze uživatele

Na čtvrtý díl jsem shlížel s obavou - naštěstí neopodstatněnou. I město zábavy a hazardu Las Vegas se ukázalo jako scénáristicky dobře vytipované prostředí. Chevy Chase, který se v devadesátých letech naprosto ztratil (dokonce jsem ho viděl v jednom trapném sitcomu, to je skutečně pod jeho úroveň) si tak ještě jednou vychutnal světla reflektorů, přestože ani Bláznivá dovolená v Las Vegas mu návrat nepřinesla. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Myslím si, že návrat rodinky Griswoldových sa nemohol vydariť lepšie a pre zmenu nás tentokrát zaviedli do neónového mesta Las Vegas, kde ich bláznivé scénky a hlavne Clark, ktorý sa zúfalo snaží získať späť prehraté peniaze, sú opäť zábavné ako ich staršie bláznivé dovolenky. Grizwoldovcov mám veľmi rád, myslím že existujú asi 4 časti a nebol by som proti, keby sa aj po rokoch rodinka vybrala na výlet opäť. ()

Paldiny 

všechny recenze uživatele

Vyslovene zlé to nebolo, párkrát som sa aj uškrnul, veď bratranec Eddie behá po kasíne v plaveckom úbore. Lenže film nie je na viac ako jedno použitie, rodina sa rozdelí, potom zase spojí, posolstvo teda poznáme, vtípky predvídame a príbeh prakticky neriešime. No narozdiel od Európy bolo vyslovene trápne len šplhanie po priehrade. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (10)

  • Autá, ktoré Rusty vo Vegas vyhral, boli: Ford Mustang Convertible (1996), Hummer H1 (1996), Ford Aspire (1996) a Dodge Viper RT/10 (1996). (m.a.t.o.)
  • Natáčalo sa počas turistickej sezóny, od polovice júna do konca septembra 1996. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama