Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Agent Mason Storm (Steven Seagal) odhalil spojení vysoce postavených politiků s mafií. Protože se nechtěl nechat zastavit v boji proti korupci, zločinci připravili krutou pomstu - skupina vrahů přepadla jeho rodinu a Masonova manželka je zastřelena. Také agenta považují za mrtvého. Mason Storm však žije. Bude trvat velmi dlouho, než se pustí do hledání vrahů. Potom už jej však nic nezastaví. Detektiv Mason Storm pořídí usvědčující videozáznam schůzky neznámého poslance se zločineckým podsvětím, na níž se domlouvá vražda senátora Campbella, po jehož křesle poslanec touží. Zločinci však Storma odhalí, a aby získali videokazetu, vyvraždí celou Stormovu rodinu. Nevšimnou si však, že syn stačil uprchnout. Vážně zraněný Storm, oficiálně prohlášený za mrtvého, upadne do kómatu. Zatímco zkorumpovaný kapitán Huiland se pokusí Stormovu památku pošpinit, jeho kolega a přítel O´Malley zachrání usvědčující videozáznam a zajistí, aby byl Storm inkognito převezen do bezpečí, kde by se případně mohl uzdravit. Storm se po sedmi letech probere z kómatu. Mafiáni se to ale dozvědí a ihned se ho pokoušejí zabít. Storma zachrání zdravotní sestra Andy Stewartová, která ho ukryje. Detektiv se postupně uzdravuje a fyzicky i psychicky se připravuje k odplatě a odhalení spiknutí. Andy a Storm se do sebe brzy zamilují. Zločinci však stahují smyčku kolem Storma a likvidují všechny, kteří překážejí. Storm naváže kontakt s O´Malleym a posílen zjištěním, že jeho syn přežil, začíná tvrdě usilovat o naplnění spravedlnosti. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (286)

Venkovan 

všechny recenze uživatele

Seagal jako kómapolda, jenž se po sedmi letech hlubokého spánku probudí a ihned ze svých nepřátel nadělá kretény a to prosím se všemi svými ochablými svaly. Pak se zabydlí, oholí, nají, zacvičí si, zmlátí nějaký ten strom, napíchá do sebe kdejakou léčebnou kůru a jde se na pomstu. Sakra, na tohle se dalo koukat pořád dokola. Nojo, ale to ještě nebyly hovadiny, kde obtloustlý Seagal nahání gangy asiatů skákající po stěnách a po stropech. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

So Stevenom Seagalom je lepšie si nezačínať. Už vôbec nie mu zastreliť manželku a urobiť osudovú chybu, a nestreliť jeho samotného ranou istoty. Pretože i po pár rokoch kómy vám okamžite pôjde zarputile po krku, pokiaľ vás nedostane. No a samozrejme, že si hneď nabrnkne atraktívnu oddanú ošetrovateľku. Hlavne nezabúdajte, že "Ťažko ho zabiť". Jednoducho Seagal. ** ()

Reklama

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Filmy so Seagalom boli vlastne vždy stupidné, je jedno v akom roku sú natočené (v tých starších mal aspoň hlavný predstaviteľ formu a nejakých 50 kíl menej...:) Hard to Kill je nenáročná zábavka kde logika nemá miesto a slúži akurát na pobavenie a zabitie nudy...Super som sa pobavil na scénach, kde mi Steven s briadkou a dlhými vlasmi pripomínal Serja Tankiana zo System of a Down:))) ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Stevo po Nicovi nabral filmove skusenosti a s vervou sa vrhol do dalsej tvorby. A treba povedat, ze Stevo v rannych 90. rokoch bol za klasickeho drsnaka a alfa samca, ktory tocil jednu kvalitu za druhou. Scenar a dej klasicky, ako je u Steva zvykom, bojove umenia nam predvadza v plnej nadhere, bije sa sam, ziadni dubleri sa nekonaju, aj akcne sceny si Stevo v tomto filme robil sam, co povazujem za velke plus. Proste klasicky akcny hrdina presne tak, ako som kedysi Steva uznaval a mal rad. Odznie tu aj Stevova najdrsnejsia hlaska : "Vezmu te do banky. Do krevni banky". Jedine minus je zdlhavy stred filmu, ked je Stevo v kome. A dohromady sa tam nic nedeje. Jeden z najlepsich Stevovych filmov, 95 %. Ako decko som film mal strasne rad, a ani 20 rokov nic nezmenilo na tom. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Přesilovka proti muži v černém a stoickým výrazem končí efektním zneškodněním posledního záporáka, který sebou bolestivě praští o podlahu. Seagal (i producenti jeho filmů) pochopili, že není třeba experimentovat tam, kde stačí „pouze“ pokračovat v nastoupené cestě. A to je samozřejmě dobře. Násilný a dějově vůbec ne primitivní kousek o cestě za pomstou, na který lze dnes vzpomínat s velmi příjemnou nostalgií. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (10)

  • Scénáristé Steven Pressfield a Ronald Shusett, kteří se na snímku podíleli, nebyli uvedeni v titulcích filmu. (Monco)
  • Když se zkorumpovaní policisté vydají zabít Storma (Steven Seagal) do jeho domu, je jeden z nich vybaven brokovnicí Benelli M1 Super 90 s laserem Imatronic LS45. Scéna je situována do roku 1983, zmíněná brokovnice byla však vyrobena až v roce 1986 a onen laserový zaměřovač o rok později. (Guilemot)

Reklama

Reklama