Reklama

Reklama

VOD (1)

Gang bankovních lupičů vymyslel geniální útěk z místa činu. Poté, co vyloupí banku, utečou všichni na střechu, odkud zavolají televizní štáb se slibem exkluzivních záběrů. Když na střeše přistanou nic netušící reportéři, lupiči se zmocní jejich vrtulníku a bezpečně zmizí. Z party zlodějů jsou boháči s krásnými auty, motorkami, domy i ženami. Užívají si lehce nabytých peněz, dokud se neobjeví bývalý kumpán Rivers. Ten byl propuštěn z vězení poté, co ho policie při jednom z vloupání postřelila a zatkla. I když má Rivers bankovní účty plné peněz, nemůže svým dávným kamarádům odpustit, že ho nechali policii napospas. Jediné, pro co celá ta léta žil, byla pomsta. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (298)

Fiftis 

všechny recenze uživatele

V hlavných úlohách napínavého akčného thrilleru hrajú Matt Dillon, Paul Walker, Idris Elba, či Hayden Christensen. Film mal spád a akciu a nezabudol ani na "dilemu" policajta, čo si môže vziať jednoducho prachy, keď sa ocitol v ťažký životnej situácii. Prepustená manželka, choré dieťa, hypotéka. Vyšetrovanie vnútorného oddelenia versus, ako sa k tomu postaví jeho parťák. Snímka tak svojim tempom a akciou dokáže prinútiť neodtrhnúť oči od celého diania a vychutnávať si každučkú sekundu skvelého akčného adrenalínového divadla. Za zmienku tiež stojí, že sa po celej stopáži objavujú odkazy na veľmi známe staršie zábery rôznych žánrov. ()

FilmFan24 

všechny recenze uživatele

Nablýskaný vizuál, stylové oblečky hlavních hrdinů a jak i sami scénaristé v dokumentu přiznávají, inspirace Dannyho parťáky a Nelítostným soubojem. Kamera je neustále v pohybu a místy se třepe tak, že otravuje. Jakkoliv je tento styl u J.J. Abramse nebo P. Greengrasse předností, tady leze dost na nervy. Jinak v rámci žánru spokojenost. ()

Reklama

Hennes 

všechny recenze uživatele

Akční snímek s velmi svižným tempem. Ať se děje co se děje, není čas zastavovat se myšlenkami na nějaké části děje, protože snímek jede stále dál a dál. Povedená partička bankovních lupičů "upeče" na rychlo svůj velký poslední kšeft, ale již od začátku, kdy se jim přepadení bankovního vozu trochu vymkne z rukou, je tento kšeft plný problémů. Ruská mafie, zrádce nejen ve vlastních řadách, atd... U takové kriminálky se nudit nebudete. ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Lepší, než jsem čekal. Co si budeme povídat, tenhle film nepřináší nic nového. Při jeho sledování si častokrát řeknete "hele, tohle už jsem (ne)jednou viděl někde jinde", ale to je fuk, protože vám to dojde až deset minut poté. A proč? Protože tenhle film chvátá dopředu jako nadopovaný Usain Bolt. A znáte to, když se moc rychle pohybujete, tak nemáte čas ani na to zamyslet se, že to je vlastně úplná blbost. Nicméně ta blbost má charismatického Idrise Elbu a krásku Zoe Saldanu (která zde má menší prostor, ale i tak vás stačí okouzlit). O herectví Matta Dilona a Paula Walkera raději pomlčím (aneb jeden výraz po celý film, klobouk dolů, to je taky jistá forma herectví). Takers jsou jen chutnou jednohubkou, která do vás spadne, že si to ani neuvědomíte, ale nezanechává ve vás nic, takže si pravděpodobně nebudete chtít přidat (tím myslím ten otevřený konec). 60 %. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

zábavná akční jednohubka,která má všechny atributuy stát se sobotním megafilmem na Nově.Po pravdě,už dluho sem neviděl tolik známých herců druhého sledu pohromadě v jednom filmu.Takers nejsou ničím vyjímečný,přesto mají spád,slušné tempo,dobře zvládnuté akční scény a spolehlivě zabaví.Na 4 hvězdy to sice nestačí,ale zase tolik nechybělo...70% ()

Galerie (35)

Zajímavosti (10)

  • Způsob vyloupení obrněného transportéru za použití koordinace městské dopravy a použití výbušniny C4 pro odpálení vozovky odkazuje k filmu Loupež po italsku (2003). (Conspi)
  • Za film si v roce 2011 Idris Elba odnesl ocenění v kategorii nejlepší Afroameričan v hlavní roli, každoročně udělované televizní stanicí Black Entertainment Television. (Conspi)

Reklama

Reklama