Reklama

Reklama

Policejní akademie 2

  • Česko Policejní akademie 2: Jejich první nasazení (více)
Trailer

Obsahy(1)

Asociální magor a parta jeho recesistických kamarádíčků navlečených v kůži se vydala do ulic, aby pomocí sprejů dodala městu trochu barvy a vyprázdnila kapsy každému, koho potká. Tahle vlna zločinu vás možná dovede k zamyšlení nad tím, kde selhal vzdělávací systém. Ale na druhé straně – vzpomeňte si na Policejní akademii. Když se v Policejní akademii 2: Jejich prvním nasazení s těmihle pitomými punkery střetnou naši čerstvě dostudovaní smolaři v modrém, výsledkem bude nekomplikovaný případ nepřetržité zábavy. Steve Guttenberg, George Gaynes a další postavičky z Policejní akademie nastupují v plném počtu, aby se postavili impozantnímu Bobcatu Goldthwaitovi, kterému byla role šíleného vůdce gangu šitá přímo na míru. Jsou to bouře – bouře smíchu – v ulicích! (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (258)

david141474 

všechny recenze uživatele

Ani ten druhý díl není vůbec špatnej. Já jsem měl vždycky radši druhý díl než ten první a třetí je taky ještě o něco lepší než druhý. Zdejší "záporák" Mauser je solidní a solidně zahraný . Je zde také nově představen Proctor, Zed, a bratr Erica Lassarda. Humor je na ještě lepší úrovni než v prvním díle. No a Mauser je hrozně podobný kapitánu Harrisovi z prvního. Oni jsou vlastně úplně stejní. No a Steve Guttenberg ala Mahoney je skvělý a zazářil ze všech herců nejvíc. No a pak je tu ten zbytek a ten taky stojí sakra za to. Děj, okolo toho že kadeti z předchozích dílů dostali své instruktory, je solidní. Postavy jsou skvělý. Herci jsou skvělí. Hlavní záporák je solidní. Soundtrack je božskej a opravdu zapamatovatelnej. No a scénka, kdy byl Mahoney převlečen za Rumcajse, byla skvělá. 9/10 Pokud bych si měl vybrat mezi prvním a druhým dílem, vyberu druhý. ()

Dudek 

všechny recenze uživatele

* Policejní akademie sice baví zejména jednodušším humorem, ale přesto velmi dobře funguje. Příběh se nezvrhává do dementností, ba právě naopak funguje jako primární jednotka, která je humorem jen a pouze obalena. Celá policejní jednotka je sledována s nadhledem a její vtípky většinou vychází s přesně daných proporcí, tedy z přesně daných vlastností, které policisté mají. ()

Reklama

Falko 

všechny recenze uživatele

V detstve sa mi zdali byt tieto komedie perfektne na jedno kopyto, aspon teda asi prve styri casti, avsak teraz v porovnani s jednotkou, ktoru som videl prednedavnom a dal som jej plne hodnotenie, musim znizit az na tri hviezdicky. Humoru je tu sice stale dost, avsak chvilkami nebol az tak vydareny. Najviac mi tu chybal kapitan Harris, s ktoreho si v jednotke vsetci robili prdel. Tu bol sice iny kapitan, ale uz to nebolo ono. Avsak pre zabavu je to stale slusna komedia, hlavne ze si tu zahrali takmer vsetci herci z jednotky. _________ Steve Guttenberg - (Dôstojník Carey Mahoney) +++ Bubba Smith - (Dôstojník Moses Hightower) +++ David Graf - (Dôstojník Eugene Tackleberry) +++ Michael Winslow - (Dôstojník Larvell Jones) +++ Bruce Mahler - (Dôstojník Douglas Fackler) +++ Colleen Camp - (Seržantka Kathleen Kirkland) +++ George Gaynes - (Commandant Lassard) +++ ()

PlayEasy 

všechny recenze uživatele

Přesně tohohle jsme se obávali... Jedničku jsme si zamilovali, ale jak to tak vypadá, předchozí díl vypotřeboval skoro celou nádrž vtipnosti. Takže na pokračování zbyl jenom ZBYTEK. Nejvíce nám asi vadil přitroublý záporák a jeho banda. Chyběla nám jejich akademie a štval nás nový název "Modré ústřice". Jinak některé vtipy se opravdu vydařili třeba ten s tou sprchou :) a přeci jenom tam byla vidět snaha a to se musí odcenit. 55% ()

otík 

všechny recenze uživatele

V druhém příběhu policejní nováčci dostávají první velký úkol – vymést zločin z ulic města. Dlouho se jim to nedaří, přičemž jejich nadřízený, bratr komandanta Lassarta, téměř ztratí svou práci. Ale seskupení kolem Mahonnyho si s gangem uřvaného a hyperaktivního Zeda určitě poradí, stejně jako Tackleberry, který se zamiluje a dokonce i ožení. O poznání méně zábavné pokračování hodně dobré jedničky se nese v duchu tradičních pokračování, přesto splňuje definici dobré rodinné zábavy. Setkáme se se starými dobrými hrdiny (chybí jen velkoprsá Leslei Easterbrook a kapitán Harris, kterého zastupuje podobně ujetý Mauser) a zažijeme s nimi slušnou řádku zábavy. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (15)

  • Ve scéně, kdy Mauserovi (Art Metrano) vymění šampón za pryskyřici, vychází Mauser ze sprchy a je nahý. Po opuštění šaten je možné si všimnout, že má spodní prádlo nebo ručník kolem pasu. (JohnSmith)
  • Tržby ze severoamerických kin byly 55,6 milionu dolarů. (NIRO)

Reklama

Reklama