Reklama

Reklama

Policejní akademie 6: Město v obležení

  • Česko Policejní akademie 6: Město v obklíčení (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Vlna zločinnosti opět zachvátila město a policie nedokáže řádění zločinců zastavit, obzvláště když jsou v akci takoví "experti" jako kapitán Harris s Proctorem. A tak se na guvernérův příkaz ujme vyšetřování speciální tým vedený náčelníkem Lassardem. S ním přichází i další známí: mohutný černoch Moses Hightower, háklivý na poznámky o barvě kůže, lehce trhlý imitátor zvuků Larvell Jones, drobná a nesmělá černoška Laverne Hooksová a nechybí samozřejmě ani fanatický pistolník Tackleberry, energická Debbie Callahanová, Lassardův pohledný synovec Nick a také chodící katastrofa Fackler. Zatímco se policisté radí o postupu, vyloupí trojice lupičů banku. Rozbíhá se pátrání, které dlouho nemá jiných výsledků než řadu trapasů a nedorozumění. Když však starosta s policejním komisařem oznámí, že část nedávno uloupených šperků se našla u Lassarda, a policisté jsou suspendováni, je jasné, že jde do tuhého. Hrdinové se pochopitelně nevzdají a pokračují v pátrání na vlastní pěst. Zjistí, že lupiči řádí přesně na plánované trase budoucího metra, takže ceny pozemků klesají a stávají se ideálním cílem pro spekulace. Když tajemný šéf banditů zahájí poslední část operace Zmatek a nechá vyhodit do povětří elektrárnu, rozpoutá se v ulicích chaos. Ten policie jen s obtížemi zvládá. Jones, Nick, Tackleberry a Hightower se však dostanou lupičům na stopu. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (198)

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Keď som bol malý tak ma to nadchlo (umiestniť hlavný gang do kanála je celkom vtipné), ale s odstupom času som prišiel na to, že tento diel už je fakt celkom slabý. Ako samostatná komédia by to ešte šlo, ale ako súčasť série to kazí meno. I keď sú to asi silné slová. Celkom mi chýbal nejaký sympatický hlavný hrdina ako bol predtým Mahoney. Táto časť je ale až nezvyklo odlišná od všetkých ostatných a ja ostanem pri hodnotení z myslenia detských čias. ()

SNCIS 

všechny recenze uživatele

Obsahuje spoilery: "Pánové, slíbili jste mi už před čtrnácti dny, že gang bude v base. Místo toho z nás dělají, no... Jak se jim říká? Jsou velmi směšní. Králové je mají, no... Zavolejte šaška! Ano, vypadáme jako šašci." Policejní akademie vs. parta záporáků z kanalizace. V tomhle dílu začíná kvalita série viditelně upadat. Zasmál jsem se jen jediné scéně - Hightower při bitce s Oxem, když začal odtahovat hlavu a šklebit se. "Ha, už nemůžeš. Jsem silnější." - "To ne, smrdí ti z huby." Plus Lassardův nesympatický synovec nemůže nahradit Mahonyho. - 10%. ()

Reklama

Rococo 

všechny recenze uživatele

Mně se to líbilo. Oproti předchozím dílům tu bylo několik vtipných scén, kterým jsem se smál. Například scéna s robotem a granátem, který zničil Harrisovo auto. Od Jonesova představení v Comedy Clubu, jsem ale čekal mnohem víc. Filmové efekty jsou na docela nízké úrovni a hodně to tam bolí. Když Harris letí na židli nebo visí na natěračském výtahu je to hodně znát. Však co bychom také chtěli od roku 89. Také to mělo docela dobrý děj. Čtyři hvězdičky na to akorát sednou. ()

zdeny99 

všechny recenze uživatele

Není to tak zlé jako čtyřka alias Občanská patrola, jenže po milém překvapení, tedy renesanční pětce, je to už zase slabší. Opět se sem vrací herci, co podle mě v Policejní akademii nemají vůbec co dělat, tedy problémovej Feckler a ta stará posedlá důchodkyně. Spousta věcí se opakuje, ale i tak stále zábava to je a dívat se i na šestku dá. Navíc v závěru je další akční super scéna, když monster truck (Hightower a Tackleberry) a s autobusem (Harris s tím jeho magorem) honí po měste jeřáb s hlavním padouchem. [15137. hodnocení, 183. komentář, 37%] ()

PTuranyi 

všechny recenze uživatele

Priemerná komédia ťažiaca zo slávy predchádzajúcich filmov a pokračuje na zostupnej trajektórii päťky. Produkcia je ešte obstojná. Nick ako náhrada Mahonyho je stál slabou náplasťou aj keď Matt McCoy nehrá zle. Do akcie sa zapája len časť pôvodnej zostavy a zločinci ktorých majú zneškodniť pôsobia béčkovo. Ich sily sú nadhodnocované hoci reálne sú to komické postavy. Viac-menej sa recyklujú gagy z predchádzajúcich filmov a nájde sa aj nejaký logický lapsus. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (18)

  • Mapa na stěně v zasedací místnosti je mapa Detroitu. (HellFire)
  • Ve scéně, kdy se Nick Lassard (Matt McCoy) dusí plynem a zachrání ho Hightower (Bubba Smith), je místnost plná plynu. V další scéně, kdy rozbíjí židlí obrazovku, tak už tam najednou žádný plyn není. (Zix.)

Reklama

Reklama