Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bohatá dědička Stefanie Harperová, matka dvou dětí, se provdá za pohledného sportovce Grega Marsdena. Věří, že život s ním bude plný lásky a pohody. Úmysly jejího vypočítavého manžela jsou však úplně jiné. Přelétavý Greg touží jen po rodinném majetku a Stephanii podvádí s její nejlepší kamarádkou Jilly. Při jedné projížďce v buši srazí Greg Stephanii do řeky. Ta během okamžiku zmizí v kalné vodě, plné krokodýlů. Z pohledné a šťastné mladé ženy se rázem stane znetvořená oběť muže, který se jí chladně zbavil. Stefanie má ale velké štěstí, když jí zachrání starý zálesák.

Návrat do ráje získal v době svého vzniku celosvětovou polularitu a patří mezi nejznámější australské seriály. Dědička rodinného impéria Stephanie Harperová se stala životní rolí Rebecky Gillingové. Díky zajímavému hereckému obsazení i přiznané přímočarosti a naivitě si seriál uchoval svoji přitažlivost. Přispívá k ní také náhled do atraktivního prostředí a životního stylu vyšší společnosti v osmdesátých letech. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (45)

vilusinska 

všechny recenze uživatele

Na tenhle seriál jsem koukala s mamkou a ikdyž jsem to viděla po letech a viděla i to jak je seriál málo kvalitní tak se mi nepřestal líbit,Stephanie a její mladý manžel Greg který jí nechá jako "potravu pro krokodýla", a přeměna ze staré dědičky majetků Harperů na topmodelku která se musí pomstít, a že konečně snad může být šťastná s lékařem, se doufejme neomrzí ()

Everyone 

všechny recenze uživatele

Hodnotím asi s odstupem 20 let :D. Viděl jsem to snad asi jako jedenapůlmetrový špunt, ale vím jistě, že jsem se vždycky těšil na další díl (celkem 6 :-)), protože zde jsem se poprvé setkal s tím, že na konci dílu předcházejícího byla vypjatá scéna, která byla násilně přerušena, aby to divák prostě zapnul příště. I takto se k divákovi chovali tvůrci. Na mě to zabíralo, ale cítil jsem se vždycky televizně zneužitý :-). ()

Reklama

Ej Hlemýžď 

všechny recenze uživatele

Přestože romanťáky v oblibě nemám, dávám mimořádně za 4*, protože tento seriál jsem viděl asi v r. 1985 na polské TV (Powrot do edenu), byl přece trochu něčím jiným, novým, neokoukaným a u nás nic podobného nedávali. Poláci měli proti ČSSR vždy náskok v zahraničních filmech (tedy z kapitalisstické ciziny) a kdo měl signál, tak hleděl na poláky téměř výhradně, samozřejmě nemluvím o rakouském či německém příhraničí, kde zápaďácké filmy mohly být téměř z první ruky. ()

moriero 

všechny recenze uživatele

Jako u většiny, i za mě a mé hvězdičky mluví jasná nostalgie. I já se těšil na každé pondělí, abych věděl, jak bude tento romanticko-dobrodružný příběh o pomstě pokračovat. A Rebecca Gilling byla a pořád je krásná ženská (tedy od 2. dílu první série). Hlas Mileny Steinmasslové k ní fantasticky seděl. Dodával jí na dramatičnosti. A úvodní znělka mi v uších zněla ještě mnoho let. ()

Zagros 

všechny recenze uživatele

Ani nevím, jak jsem se k Návratu do ráje dostal, ale kdysi dávno jsem četl původní knihu a vcelku se mi líbila. Když jsem se k tomu dostal v podobě seriálu, pustil jsem si jej taky. Nebylo to úplně špatné, příběh je vcelku jednoduchý a přímý. Díky tomu nestihne nudit a rychle osýpá. Postavy jsou jasně čitelné, ale také slušně obsazené a zahrané. Zkrátka dobrý televizní seriál, který dokáže na šest večerů pobavit. Nic víc, nic míň. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama