Reklama

Reklama

Existuje tisíc způsobů, jak si zvednout adrenalin v krvi. Chev Chelios ho dnes bude potřebovat hodně. Chev Chelios dnes začíná své ráno neobvyklým způsobem. Celý svět se s ním točí, prakticky se nemůže hýbat a srdce mu stěží bije. Včerejší akce se příliš nezdařila. Tento nájemný vrah nechal svoji oběť uniknout, aby mohl začít nový život... Teď mu však v krvi koluje jed a naživu zůstane jen tehdy, pokud bude v neustálém pohybu a napětí a udrží si tak v těle dostatečnou hladinu adrenalinu. Pomsta je perfektním řešením. Chev drancuje ulice LA a zanechává za sebou spoušť... Musí zachránit Eve a najít protilátky! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (985)

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Spolu s Running Scared akčné prekvapenie roka! Až na kozmetické chybičky krásy (škaredé kontrastné filtre) je toto nefalšovaná 87-minútová adrenalinová pumpa s velevytočeným badassom, ktorého charizma je silnejšie ako Čínsky múr. Páni Neveldine a Taylor kloúk dole. K týmto benjamínkom by sa mohli hodiť učit megalomani, ktorí s rozpočtami o nulu dlhšími nesiahajú Cranku ani po krvavé kontníky. Najlepšie preinvestovanýh 15 miliónov tejto sezóny! Zdravím Singera. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Podobná zbesilá a akčná šialenosť sa tak často nevidí a Statham opäť potvrdil, že sa hodí najmä do podobných rolí. Takto má vyzerať naplno premyslený a jednoduchý nápad, vyžmýkaný na maximum. Trošku nedomyslené mi prišli vtipné jokes, ktoré tomu uberali na vážnosti a napätí a takisto kamera mi prišla divná a nesympatická pre oko. Ale inak ide čistokrvnú a skvelú zábavu. 80%. ()

Reklama

Boss321 

všechny recenze uživatele

Pokud chcete vypnout mozek a užít si 80 minut zábavy, tak tento film je naprosto správná volba. Jason Statham jako velkej drsňák vypadá opravdu dobře a řekl bych, že to v rámci možností zvládl na jedničku. Když ještě uvážíme, že snímek stál pouhých 12 miliónů dolarů tak se jedná o velmi slušnou podívanou. Slušný režijní debut dvojice Neveldine-Taylor. ()

JFL 

všechny recenze uživatele

Režiséři Mark Neveline a Brian Taylor natočili přiznanou poctu hrám typu Grand Theft Auto a snad díky tomu, že nevycházeli z jedné konkrétní hry, natočili jednoznačně nejlepší videoherní film; tedy alespoň v akčním žánru. Z her totiž využili pouze realitě podobný, ale přitom nadsazený svět, kde je ve jménu divácky přitažlivé adrenalinové jízdy dovoleno naprosto vše. Film spojuje dravost, drzost a sebereflexivitu videoher s videoklipovou hyperestetikou moderního akčního filmu a skrze to divákům sugeruje podobné emoce, jaké zažívají hráči. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

To se takhle ráno probudíte a zjistíte, že máte v těle syntetickej sajrajt a asi hodinu života. Jedinou záchranou je vysoká hladina adrenalinu ve vašem trénovaném těle...... . Muzika šlape. Někdy mám pocit, že neustálá akce je její zásluhou. Kameraman dělá záběry ze všech možných i nemožných úhlů. Vše hraje do noty J.Stathamovi. Bohužel, všeho moc škodí. To, co se původně zdálo být cool, začíná nudit. Zjišťujete, že akce je omezená na jízdu, běh, střelbu a nadávky. To by mohlo stačit, kdyby to bylo doplněno něčím zajímavým. Třeba sexem. Ale ten je zde taky. Chybí tomu tedy něco jinýho, něco, co by přebilo pocit obyčejné slátaniny a nedovolilo vám po skončení říct, že to byla kravina. Možná bych měl být víc spontální !! ?? ZŮSTAŇ DOLE EVE ! ()

Galerie (101)

Zajímavosti (24)

  • Když Chev (Jason Statham) utíká v nemocničním úboru před policií, vezme do ruky pistoli, ale když předbíhá pacienty, má obě ruce prázdné (a zbraň by neměl kam schovat)... a v dalším záběru už má zase pistoli v ruce. (Petsuchos)
  • Chevova (Jason Statham) Nokia by měla být po dvaceti minutách nefunkční. Po posledním hovoru si ji totiž uložil do kapsy u košile a strávil dlouhou dobu v bazénu. (Ermanaricus)
  • Slovo "crank" je také anglický slangový výraz pro hlasitou hudbu. (Stanley619)

Související novinky

Rychlá a zběsilá válka s vlkodlakem

Rychlá a zběsilá válka s vlkodlakem

12.01.2014

Chris Morgan, scenárista posledních čtyř dílů Rychle a zběsile, momentálně přepisuje scénář sedmičky. Společně s Jamesem Wanem musí vymyslet, jak přesně se série vyrovná se smrtí Paula Walkera, svůj… (více)

Zastav... nebo přežiješ i potřetí

Zastav... nebo přežiješ i potřetí

15.12.2011

První recenze Ghost Rider: Spirit of Vengeance sice tvrdí, že je to ještě horší než jednička, ale scénáristicko-režisérská dvojice Mark Neveldine a Brian Taylor není z těch, které by zastavila… (více)

Sandler přeje šťastného Valentýna 2011

Sandler přeje šťastného Valentýna 2011

24.04.2010

Na Valentýna romantika vydělává. Kdykoliv jindy si můžete u přítelkyně vydupat, že půjdete na Zastav a nepřežiješ, ale na svátek všech zamilovaných se prostě chodí na slaďáky. A když v nich hraje… (více)

Neveldine/Taylor – přesun do televize

Neveldine/Taylor – přesun do televize

03.11.2009

Aneb „from Heroes to Zeroes“. To, koneckonců, vystihuje i jejich krátkou kariéru. Scenáristicko-režijní duo zaujalo prvním Zastav a nepřežiješ. Dvojka už diváky tak nenadchla a Gamera mnozí považují… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno