Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Drsňák pan Smith žije v podezřelém kutlochu, nosí obnošené oblečení, kamarádí se s prostitutkami a umí neobyčejně dobře střílet. Původně chtěl mít jenom trochu klidu a být sám, jenže pak se stal svědkem situace, kdy před jeho očima zabijáci pronásledují těhotnou ženu. Smith uprostřed přestřelky pomůže přivést dítě na svět, ale život matky nezachrání. Zjišťuje, že o život novorozeně usiluje záhadný pan Herz. Smith se dá dohromady s prostitutkou Donou. Oba pak s nemluvnětem utíkají před houfem zabijáků a snaží se zjistit, proč chtějí všichni získat to dítě. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (922)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Někdy o tom na jaký film během týdne půjdu do kina rozhodují náhody, jako tady. Napíši uživatelce Mertax SMS "Ahoj Maruško, kolik hodin denně na mě myslíš ?" a přijde mě odpověď " Ahoj Paji, byla sem na Sejmi je všechny, no to byl nářez, děsně se mi to líbilo ! " Mery ve mě probudila zvědavost a tak jsem druhý den psal následující SMS: "A o čem to bylo? " Maruščina odpověď mě na ten film úplně navnadila " Myslím na tebe každou druhou minutu". My si prostě s Maruškou děsně rozumíme :). Hned druhej den jsme utíkali s klukama na tenhle biják a můžu říci jedno, úplně mě to roztavilo. Tohle jě něco tak šukézního, že to nemá obdoby. Je tam hrozně moc reálných situací z běžného života, namátkou, přestřelení pupeční šnůry, perfektně sladění šoustání a zabíjení, přece se nebude přerušovat soulož jen kvůli tomu že se vás snaží zabít 50 ostrejch chlápků. Úžásný, říkám prostě užasný. Hlavní hrdina má tak obrovskou spotřebu mrkve, že i králík Bugs Bunny je proti němu béčko. Navíc tady se mrkev jenom nežere, tady ji třeba Clive Owen zaparkuje do oka protivníka . No prostě mrkrvový hrátky na nejvyšší úrovni. Takhle zábavnej nadhled kombinovanej s "cool" trvdou akcí mě tu prostě strašně chyběl. Ještě ke všemu ta sexy hudba, ten film mě nabouchal takovým způsobem, že jsem z toho snad v jiným stavu. Navíc Clive Owen je v tomhle filmu tak sexy, že bejt buzna, tak po něm vyjedu na mou duši, na psí uši, na kočíčí svědomí. Jo a ještě něco, tolik negativní kritiky co jsem si na tenhle film přečetl, jsem už dlouho neviděl. Takže na jeho obranu mám jedinou odpověd - FUCK YOU - Sejmu Vás všechny, hned jak si koupím mrkev. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Představte si nejšílenější sny všech milovníků počítačových her.Představte si co by chtěl takový 15nácti letý milovník stříleček, kde se nepočítá kolik máte nábojů v samopalu, ale kolik nepřátel jste zabily a jaký máte požitek z té střelby. Přesně takovýhle je tento film. Akční střelnice, v které se nejen mozek musí nechat doma. Komu to nesedí, ten je ztracený (a možná už sejmutý). Dárek pro všechny milovníky akce, střelby, polonahé Monicy Bellucci (sakra, taky nemohlo být vidět víc...) a Clive OWena jako novodobého Robina Hooda. ()

Reklama

Lavran 

všechny recenze uživatele

Dovolím si parafrázovat anotaci: Shoot 'Em Up je automatová fašírka plná špinavého humoru, přinášející hodinu a půl čisté akční výmazoviny... Za další: Paul Giamatti je ten, kdo je úplně mimo. Jako domovník nebo degustátor stoletých vinoték je v pohodě, ale vypíchnout z něj záporáka? To už bych spíš snesl Rumcajse s žaludovkou nebo Christiana Slatera v obleku tučňáka. _____Poměrně "zvláštní" je scéna psychedelické parašutistické sestavy či přitrouble mrkvácký závěr a zřejmě si někam stranou zapíšu pár prďáckých hlášek, které trousí permanentně "angry" Clive "Dej si mrkvičku" Owen. Ale to je tak vše, sbohem a šáteček._____Stylové filmy mi nevadí, např. takový Matrix byl a je přece docela fajn (úsměv), ale všechno má své meze a já zase enormně netoužím po tom, aby mi ta zanedbávaná hrouda pilin úplně vyměkla... ()

Marigold 

všechny recenze uživatele

Tohle mě prostě ba. Stylové, ovšem především parodické, velmi parodické, na všechny strany. Nařachané testosteronem až do té míry, že to nelze brát vážně ani vteřinu. Kope to na všechny strany, tamhle pod bradu Bondovi, tamhle do koulí Tarantinovi. Já se bavil, s výjimkou několika papundeklových scén to prostě má tah na branku a nakažlivý appeal. Owen s mrkví = k sežrání. Vypnout mozek a bavit se, k tomu byl tenhle kousek stvořený. Stupidní jako šlágry MOTORHEAD a úplně stejně chytlavý. Fuck off fucking fuckers! ()

Mahalik 

všechny recenze uživatele

Když jsem byl malej prcek a chodil do školky, kámoši se vždycky tasili s tím, že by si nejvíc přáli bejt policajti a nebo aby je unesli mimozemšťani. To já si přál, aby se našel nějaký režisér, který přivede na plátno cool hrdinu, který umí odříkávat hlášky, bude chroupat nějakou zeleninu a navíc bude své nepřátele zneškodňovat ráznými údery. Michael Davis mi tohle přání splnil a pro mě bylo sledování Shoot´Em Up neuvěřitelným zážitkem, který si budu pamatovat do té doby než budu důchodce a budu si s dědkama v parku vyprávět naše dětské sny a já se budu chlubit tím, že ten můj se vyplnil. Jo a víte, že mrkev je jedním z nejlepších zdrojů beta-karotenu, mocného antioxidantu, který omezuje škodlivé působení volných radikálů a ........ : )) ()

Galerie (56)

Zajímavosti (23)

  • Clive Owen (Smith) rozhodně nebyl proslulý díky akčním rolím. V době premiéry filmu komentoval, co jej k účasti přesvědčilo: "Abych řekl pravdu, když jsem se o něm prvně dozvěděl, respektive když mi nastínili nabídku, říkal jsem si, že to nebude nic pro mě. Ale pak jsem si přečetl scénář a viděl jsem sedmnáctiminutový animovaný storyboard, kterým Michael přesvědčil producenty, a zavolal jsem svému agentovi: 'To je divoký! Jestli to ten chlap zvládne natočit, mohlo by to být něco mimořádného.' A pak jsem se s ním seznámil. Sedm let snil o tom, že tenhle film natočí. Měl rozmyšlenou každou drobnost, každý úhel kamery. Byl jako papiňák. Kdyby ten film ze sebe nedostal, tak by kurva vybouchnul. Nakonec mě přesvědčil, že to zvládne natočit." (NIRO)
  • Ve scéně na začátku filmu si Smith (Clive Owen) vezme od ženy zbraň Walter PPK a o chvilku déle si jí přebijí, přestože neměl žádný zásobník. (dc125)
  • Během seskoku padákem jsou během střelby ruce hlavního hrdiny střídavě s rukavicemi a bez rukavic. (Jizni Tlapa)

Reklama

Reklama