Reklama

Reklama

Noc s Andělem

(pořad)
Talk-show / Hudební
Česko, 1999, 90 min

Scénář:

Lucie Konečná

Účinkují:

Pavel Anděl, Jan Kratochvíl, Kryštof Michal, Tonya Graves, Jiří Grygar, Bořivoj Navrátil, Ester Kočičková, Martin Dejdar, Břetislav Pojar, Ester Geislerová, Juraj Jakubisko, David Kraus (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Unikátní noční přímé přenosy na ČT2 ze soboty na neděli od cca 23:00 do 07:00 hod. (oficiální text distributora)

Recenze (98)

Zagros 

všechny recenze uživatele

Noc s Andělem jsem sice nesledoval zcela pravidelně, ale když byl volnější páteční večer, rád jsem si tento pořad pustil. Šlo tehdy o výjimečný formát, který jsem měl velmi rád. Veškeré díly byly vysílány živě a občas mi přišlo, že i bez přípravy, což bylo super. Nejvíce se mi líbily improvizované rozhovory a uvolněná atmosféra, která pořád díky Pavlu Andělovi provázela. Úroveň pravda kolísala společně s pozvanými hosty, ale celkově pořád krásně navozoval klidnou páteční pohodu. Vysílá se něco podobného v současnosti? Je dnes možné vůbec vidět na televizní obrazovace několik hodit vysílání bez reklam? ()

Chrysopras 

všechny recenze uživatele

Jako typ pořadu to hodnotim velmi vysoko. Kvalita jednotlivých dílů je solidní a jejich hodnocení se spíše odvíjí od pozvaných hostů. Ke cti dramaturgie slouží, že to nejsou hosté tuctoví a že se střídají z mnoha oborů lidského konání v čele, samozřejmě, s uměním. Možná by to ale chtělo oživit moderátorskou stranu. Anděla docela můžu, ale osvěžení by neškodilo.... ()

Reklama

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Svého času poměrně vtipný formát. Dneska už si člověk naštěstí počte jen ty záznamy chatů, které jsou takové zábavné retro. Viz. kejml: Ahoj Khoibo, může někdy v budoucnu vystoupit Khoiba společně s Roe Deer na jednom festivalu, třeba i jednom pódiu? Khoiba: Třeba i ve stejný čas? To by tak hrálo! ()

dehlie 

všechny recenze uživatele

reláciu som kedysi sledoval, ale je pravda že v poslednej dobe mi už pán anděl tak liezol na nervy, že by ma to nezaujalo ani keby prišiel barack obama. tie jeho omielané klíše (držte víka a kanál, to je hustý), príšerné otázky kladené hosťom. myslím, že môže byť šťastný, že vydržal 10 rokov na obrazovke. je to vlastne zázrak. chce to vážne zmenu. ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

V rámci hudebních pořadů naší produkce jednoznačně špička, která už nebyla nikdy překonaná, přestože samotná ČT měla snahu ho nahradit nějakou odpornou zrůdností. Ta byla tak "kvalitní", že asi po 6 měsích skončila. Každopádně pořad tohoto andělovskýho typu u nás neskutečně chybí, aspoň něco těm lidem přinášelo kvalitní hudbu a ne žádnej příšernej mainstream. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (3)

  • První vydání Noci s Andělem jsme mohli zhlédnout 1.září 1999 a jeho hosty byli Richard Miller, Petr Hapka a Bára Štěpánová. (cariada)
  • Ani jednou nepřikročila ČT k programové změně, každý díl se dokonce odehrál v jiném prostředí (a také v exteriérech). (cariada)
  • Pořad navštívilo celkem 2 500 hostů. (cariada)

Reklama

Reklama