Reklama

Reklama

V den svatby je Sára zatčena federály za vraždu Michaelovy matky a zavřena do ženské věznice. Generál Krantz, který v mužské části vězení čeká na popravu, vypíše odměnu 100 000 tomu, kdo Sáru zabije. Michael nemá jinou možnost než jí dostat ven… (liquido26)

Recenze (169)

Wormboy 

všechny recenze uživatele

Z toho co robilo Prison Break kvalitnym serialom zostalo len obsadenie (naschval nehovorim herecke kvality, pretoze tie az na par vynimiek hercom veru chybali aj v seriali) a minulost nasich hrdinov, na ktoru by bolo po poslednej casti 4 serie najlepsie zabudnut. The Final Break je priserny zlepenec snaziaci sa este vycicat co to zo studne, ktora sa uz davnejsie vysusila a na vysledku to poriadne vidiet...samostatnu pol* davam z nostalgickeho hladiska, pretoze Prison Break som sledoval velmi rad...1,5/5* ()

Darth Vader 

všechny recenze uživatele

Po delší odmlce jsem se vrátil k tomuto seriálu, spíš k jeho závěru. Při sledování všech těch řad jsem nečekal, že spěji k závěru kdy přijdu o svého hrdinu. Tvůrcům jsem to nemohl dlouho odpustit a proto jsem nějaký čas bojkotoval i tento "konečně" závěrečný díl.... Odhodlal jsem se a doufal, že najdu napětí a špětku naděje, že to dobře dopadne. Nenašel, ale mé hodnocení je nižší než u seriálu kvůli tomu, že jsem nesledoval každý okamžik útěku se zatajovaným dechem. 70% ()

Reklama

novoten 

všechny recenze uživatele

Logika byla dávno zapomenuta a spousta chyb je přítomna už tak nějak ze zvyku. A přesto nedokážu Final Break nějak zesměšňovat, protože celý seriál si zasloužil finále, které nebude diváka nutit k tomu, aby nenáviděl snad všechny hlavní postavy a přál si konec. Jakýkoli. Paradoxem pak je, že ačkoli spojení Michaela se Sárou stejně i po těch letech a nepřeberných zvratech pořád úžasně funguje, posledních pár minut regulérní závěrečné části bylo asi důstojnějším a nostalgičtějším rozloučením. A největší škoda je pak to, že se divák na konci pozastaví hlavně nad tím, jestli bylo po všech geniálních i překombinovaných plánech nutné všechno uzavřít právě takhle. Jak značí rozhodnutí seriál o pár let později zase oživit, tak očividně nebylo. ()

Martinibaby 

všechny recenze uživatele

Věděla jsem, že to tak bude, že seriál neskončí podle mých naivně optimistických představ a přání, ale i přes to jsem pořád doufala, co kdyby? Ne. A možná je to dobře. Ale i tak se mi nelíbilo, že se to všechno odehrálo tak ráz na ráz, působilo to tak nějak ne-prison-breakově a moc prvoplánově.. To je ale jediná věc, kterou bych zakončení PB vytkla a více méně si za to můžu sama, protože podvědomě bych pořád a pořád chtěla vidět nějaký další díl :) ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Naprosto zbytečný bonusový díl, který otočil situaci vzhůru nohama (nikoli dějově, ale postavy si jaksi prohodily role - jedni venku, druzí za mřížema). Znovu se utíká z vězení, znovu v tom hraje nemalou roli T-Bag a Gretchen, kterou jsem mimochodem neměl rád v průběhu celého seriálu, takže její přítomnost tomu zrovna nepřidala. Vězenkyně zvaná Daddy si hraje na "bosse T-Baga" a působí spíš směšně. Používá stejná gesta i mimiku v obličeji, ale T-Bag je jenom jeden. A takováhle smrt Michaela? No, co k tomu dodat? Ještěže to nebyl poslední díl seriálu, ale jakýsi bonus, protože jinak bych seriál asi musel ohodnotit ještě hůř. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (2)

  • Film sa skladá z dvoch posledných častí štvrtej série - "The Old Ball and Chain" a "Free". (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama