Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Do zdánlivě opuštěné chaty v horách se uchýlí parta mladých lidí, kteří si chtějí užít chvíle svobody v divočině. Netuší, že je místo pokryté sledovacími zařízeními a technickými vychytávkami. Ve sklepě narazí parta studentů na mnoho bizarních předmětů včetně starého deníku sadistické rodiny Brucknerů. Bohužel jedna ze studentek vysloví latinské zaklínadlo. Brzy se tak prázdninový pobyt v romantické chatě promění v brutální hon sadistických zombií na své kořisti a v boj o život mladých studentů... (TV Barrandov)

(více)

Videa (25)

Trailer 1

Recenze (1 582)

Bloody13 

všechny recenze uživatele

A cenu pro nejlepší "horor" roku získává... Cabin in the Woods už z traileru prozradil dost, takže všem natěšeným fandům muselo být zkrátka jasný, že slasherem z prostředí lesní chaty to rozhodně neskončí. Jenže masakr, který následuje potom, je ještě lepší! Tolik břitkýho humoru, geekovských nápadů a trefných reakcí na žánr obecně (Asiaté mají dlouhovlasé duchy, Amíci zase zombies nebo dodržování zajetých pravidel vyvražďovaček) by se vešlo do dalších deseti filmů. Zkrátka DOKONALOST. A nejlepší na tom je, že absolutně nic vás nepřipraví na to, co vás tady čeká. Kurva, tohle vidět v kině! ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Vyvražďování skupinky teenagerů nikdy nebylo tak vtipné, originální a v pár momentech působivé (výtahy). Chvílemi je možná ten černý humor (scény z "režie") trochu přehnaný a části, kde mládí bojuje o své přežití degraduje, ale posledních patnáct minut podtrhne záměrné boření všech hranic. Škoda jen, že nezbořil i jedno klišé o nesmrtelně zraněných hrdinech, protože s čím tyhle "američtí studenti" dokáží v klidu běhat a bojovat, by ani chudák Batman nerozdýchal:)). Zábavné, moderní a jiné, shlédnutí povinnost. A občasné pomrkávání tvůrců na fanoušky bych nechal úplně na jinou diskuzi... PS(spoiler): sobeckost zničí svět! Kdo by to kdy řekl!! ()

Reklama

akisha 

všechny recenze uživatele

Jsou zde nepopiratelný plusy. Škoda jen, že to není zrovna TEN horor, co by děsil. Tenhle spíš, než že by děsil, tak baví. V kolonce žánru totálně schází pojem "komedie," možná snad i "parodie". Ale to nevadí. Protože takhle origoš zápletku už jsem dlouho neviděla a pak ten chlap, co hraje postavu vyhula, tak ten je naprosto jasnej. Hlavně jeho "You think I'm a puppet, ha? You think I'm a puppet! Gonna do a little... fucking puppet things?!" za zběsilého pohazování končetin, no to mě rozsekalo, geniální. Rozhodně nečekejte vážně se beroucí strašidelnej horror, spíš něco jako horrorovu recesi a skoro určitě se budete dobře bavit. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Dobrý, dobrý, takže se zase hezky uklidníme. Nevím co to bylo, ale jak tady poznamenal jeden kolega "film mě začal bavit až ke konci" . Přesně takhle to je, první hodina mě přišla totálně o ničem, bez atmosféry, cákanec krve je vidět nanejvýš na zdi, ale záběru na uříznutou hlavu se divák nedočká. Zřejmě kvůli přístupnosti či co. Postavy krajně nesympatické a co mě mrzelo tak dokonce i Chris z Thora absolutně hroznej. Přesto jsem byl samozřejmě zvědavej co z filmu vlastně vyleze a to doslovně. Je druhý den a musím říct že mě Cabin in the Woods docela uvízl v hlavě. Nejsem si jistej jestli film neměl mít nějakej další přesah. No, zajímavé. Uvidím časem. PS: Příchod Sigourney Weaver absolutně nečekanej...... ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $30miliónovTržby USA $42,073,277Tržby Celosvetovo $70,768,144Tržby za predaj Blu-ray v USA $4,070,055 //počet predaných kusov 156,774 Tržby za predaj DVD v USA $6,312,166 //počet predaných kusov 303,271║ Nápad dobrý o tom niet pochýb, lenže chcelo to šikovnejšieho režiséra, ktorý by z toho vytrieskal lepšie napätie, takto to len zapadlo do klasickej tuctovej schémy. /55%/ ()

Galerie (369)

Zajímavosti (27)

  • Tržby ze severoamerických kin byly 42,1 milionu amerických dolarů, součet těch celosvětových pak dosáhl 70 milionů. (NIRO)
  • Náklady na výrobu byly zhruba 30 milionů amerických dolarů. (NIRO)

Související novinky

Hemsworth, Bridges a hotelové trápení

Hemsworth, Bridges a hotelové trápení

25.08.2017

Scenárista Drew Goddard (Monstrum, Světová válka Z) natočil Chatu v lesích a od té doby už se za kameru nedostal. Režii Marťana totiž předal Ridleymu Scottovi poté, co se rozhodl věnovat čas… (více)

Kdo natočí nového Spider-Mana?

Kdo natočí nového Spider-Mana?

03.03.2015

Studia Sony a Marvel se budou podílet na vzniku zbrusu nového Spider-Mana. Andrew Garfield se odebral za Tobeym Maguirem do pavoučího důchodu a na jeho místo nastoupí nová tvář, která ztvární buď… (více)

Best of 2012 dle popředních uživatelů ČSFD.cz

Best of 2012 dle popředních uživatelů ČSFD.cz

06.01.2013

Stejně jako v loňském roce, i letos vám přinášíme přehled nejlepších filmů uplynulého roku dle předních uživatelů ČSFD.cz. Uživatelé i filmy v jejich výběru jsou seřazeny abecedně. Nejoblíbenějším… (více)

Thor se akce neleká

Thor se akce neleká

01.07.2011

Chris Hemsworth nás jako komiksový Thor přesvědčil. Není důvod nevyhlížet urostlého sympaťáka i v jeho dalších rolích. Už má dotočený horor Cabin in the Woods (scénář Joss Whedon), remake… (více)

Reklama

Reklama