Reklama

Reklama

Ong Bak 3

  • angličtina Ong-bak 3: The Final Battle (více)
všechny plakáty
Trailer 1

Obsahy(1)

Legenda o Ong Bak 3 sa začína potom, čo Tien (Tony Jaa) stratil svoje bojové schopnosti a milovaného nevlastného otca na útese Garuda Wing počas nájazdu, ktorý viedol Jom Rachan (Saranyu Wonggrajang). Tien je privedený späť k životu s pomocou Pima (Primrata Dechudom) a Mhena (Petchai Wongkamlao) a dedinčanov z Kana Khon. Hlbokej meditácie sa naučil od Phra Bua (Nirutti Sirijanya). Po nej je Tien konečne schopný dosiahnuť 'Nathayut'. Svoje schopnosti otestuje v boji so strážcami kráľa v zlatom brnení (Supakorn 'Kijusuwan Tok'), s tajomnými zabijakmi v čiernom, a Bhuta Sangkhom (Dan Chupong). (pikto)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (121)

SeanLSD 

všechny recenze uživatele

Brutálny realizmus dvojky nahradilo temné fantasy. Stredoveké barbarstvo na ázijský spôsob versus budhistická filozofia a mysticizmus svetla i noci. ONG-BAK 3 síce už začína bitkárskou scénou, ktorou iné bojové filmy končia... - ale potom nasleduje prekvapivá hodinka o znovuzrodení, bez jediného úderu... - ktorá ma ako večného romantika nemohla nechať chladného. Tony alias Tien sa vracia v štýle VRANY, pričom jeho protivník je presne do vrany štylizovaný...a osud speje k ich nezvratnému stretnutiu. Celok je omnoho kompaktnejší ako v prípade dvojky, ale tak akosi pôsobí nedokončene a ako jej priame pokračovanie až zbytočne...- nielen preto, že boja až nepochopiteľne výrazne ubudlo - a to mal byť asi pre väčšinu divákov hlavný zmysel jej existencie... ()

Baker 

všechny recenze uživatele

Tu jednu hvězdičku berte s rezervou, film jsem přetáčel, kde jsem mohl. A ž toho bylo hodně. Bitek je tu málo a většinou jsou přeplácané jako Transformers 2. A oproti jedničce už Tony Jaa nepůsobí jako takový borec. výsledný dojem trochu zachraňuje vizuální stránka filmu, ale snímek jsem dokoukal před pár minutami a nepamatuji si z něj nic. ()

Reklama

cubajz 

všechny recenze uživatele

na filmu se nejspíš znatelně odrazila Tonyho, v době natáčení prý nepříliš vyrovnaná psychika. Celé je to zmatené, chvilku mystické, chvilku normální, celý film jsem nevěděl co je jen představa, co noční můra, co flashback a co se opravdu děje - prostě bordel na xtou. Navíc znatelně ubylo soubojů, které by u podobné pičoviny přeci jen měli hrát prim... Takže drahý Tony, buď se dej do kupy, nebo příště v tom pralese už radši zůstaň nadobro! ()

prome 

všechny recenze uživatele

Nesmyslný a nudný spletenec scén, ve kterém jsou často zbytečně použité zpomalovačky. Během sledování jsem čekal na pořádnou bitku, ale když už se objevila (nebylo jich moc, jak by člověk očekával) tak neměla štávu. Choreografie byla výborná, ale způsob natočení podprůměrný. Vetšinu filmu člověk jen kouká, jak se nic neděje, je to zpomalené a hraje do toho rádoby epická hudba. ()

Saraph 

všechny recenze uživatele

Nuda, nuda, nudaaa! Po druhém Ong-bakovi jsem doufal v pokračování prvního filmu, ale z nějakého důvodu se rozhodli pokračovat v tom, co se nikomu nelíbilo. Narozdíl od předešlých dvou filmů už třetí skoro sám neví, oč v něm vlastně má jít. Celá pointa příběhu je „jdeme se mlátit, protože proč kurva ne.“ Skoro bych zapomněl, že půl filmu jsme Tiena viděli jen tančit pod vodopádem. Závěrečným vyvrcholením byl souboj tak příšerně nezajímavý, že už skutečně dokazoval, jak zbytečný celý tenhle film byl. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (6)

  • Natáčelo se v chrámu Prasat Ta Moan v provincii Surin poblíž hranic z Kambodží. Ve stejnou dobu se však Thajsko opět dostalo do rozepře s Kambodží kvůli spornému chrámu Preah Vihear a spor zahrnoval právě i chrám Prasat Ta Moan. Štáb byl proto nucen během natáčení toto místo opustit. (Raztubyl)
  • Po tomto neúspěchu Tony Jaa oznámil, že končí s filmovou kariérou a 29. května 2010 projel na hřbetu slona bránou buddhistického chrámu v Surinu. Tam si nechal oholit hlavu, složil přísahu a přijal jméno Kitiposano, což znamená "elegantní celebrita". Tím se oficiálně stal budhistickým mnichem, nikdo však nevěděl na jak dlouho, neboť takovéto konání je v Thajsku poměrně běžné a sám Tony Jaa se do chrámu uchyluje poměrně často. Začátkem ledna 2011 se však potvrdilo, že již není mnichem. (Raztubyl)

Související novinky

Tony Jaa zešílel. Definitivně?

Tony Jaa zešílel. Definitivně?

02.06.2010

Dejme si trochu bulváru. Koneckonců, tohle zní jako prima námět na životopisný film. Znáte Tonyho Jaa. Thajský drtič kostí, novodobý Bruce Lee, chlápek, v jehož filmech údery opravdu bolí. Každé… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno