Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Stejně jako kdysi, je i dnes centrem dění rodinky hala a kuchyně, kde se všichni potkávají a řeší s humorem sobě vlastním všechny trable i vážnější kolize. Nebo, a to je novinka, se scházejí v zimní zahradě, kterou Zdeněk přetvořil na "tropy". Pěstuje tam orchideje, které by mu mohl závidět i slavný detektiv Nero Wolf. V tropech se většinou odehrávají všechny tajné rodinné porady. Teď se například řeší problém: Jak se zbavit hodné, ale příliš zvědavé sousedky? Nebo jak dopadli Zdeněk a Káča na tanečních kurzech pro pokročilé? Soužití několika generací tak přináší mnoho dalších kuriózní situací. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (147)

Snizek.zabijak 

všechny recenze uživatele

Pokud člověk sledoval původní televizní seriál z roku 71 tak si tento film asi užil o trochu lépe než ten co si myslel, že je to nějaká filmová pecka. Ale jak se zde již psalo není to zrovna film vhodný do kina. Asi tak nějak jako bych šel do kina na Alla Bundu. Dobří herci, některé více a některé méně povedené vtípky. Doporučuji si pustit doma po 20 hodině místo americké slátaniny v hlavním čase po TV novinách, ale v kině si vyberte něco jinného. ()

Alden_Larson odpad!

všechny recenze uživatele

Je to film o ničem. V podstatě to je jen hodinu a půl dlouhý sitcom. Jako většina sitcomů taky není vůbec vtipný, postavy nejsou absolutně ničím zajímavé a všechyn dějové linie jsou tak zvláštně propletené, že mě z nich skoro začala bolet hlava. Film vypadá otřesně, herecké výkony byly buď přehrané, nebo slabé a hudba byla neskutečně kýčovitá. Vůbec nechápu, proč tento film vůbec vznikl, když ho po dvou letech přestříhali do šestidílného seriálu, podle mě to tak měli udělat hned. 0/10 ()

Reklama

Tessie 

všechny recenze uživatele

Kokám, že zde převažují ohlasy spíše negativního rázu. Mi se tohle ale vážně moc líbilo. Příjemné volné pokračování, ve kterém se nic moc neděje (stejně jako v původním seriálu), milé dialogy (stejně jako v původním seriálu), úžasná hlavní trojice kvalitních herců doplněná neméně kvalitními novými tvářemi. A vy, co brečíte, že jste na to šli do kina a byla to hrůza, co jste čekali? Úžasňákovi v hlavní roli s Hanzlíkem nebo že se odehraje období celé generační období ve filmu, který má být volným pokračováním na oblíbený seriál, ve kterém se taky nic moc nedělo a šlo vlastně jen o příjemné povídání? Evidentně jste původní seriál nikdy neviděli... Navíc vás do kina na tohle nikdo přeci jít nenutil, tak už toho omílání jaké jste chudinky, nechejte! ()

JirKrato 

všechny recenze uživatele

Asi nepatřím mezi nedočkavce.... :) podle mého nemá tenhle film v kinech co pohledávat. Podle mého příjemná televizní povídka, něco jako delší příběh z bakalářů, který uvidíte jednou a díky tak jednoduchému ději Vás film nenapadne znovu vytáhnout. Jinak nutno dodat že hlavní herci hráli očekávatelně tedy velmi dobře ostatně jinak by to šlo do odpadu. ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Seriál jsem nikdy neviděl, a tak to i zůstane. Ačkoliv, srovnávat Poláška (proč jenom vypadá jako Hemala?), Vondráčočkovou, Vlasákovou či Konvalinkovou s herci formátu Cupáka, Řehoře či Medřické, to fakt nejde. A jaký je nový film? Ohavně patetický, nesnesitelný, zbytečný. Dokonce i Hanzlíkovy pózy jsou daleko víc trapné než vtipné. Jediný, na koho se dá koukat, je Forman. Náhlovského vyhnat na mráz, a zamknout. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (2)

  • V televizní verzi bude mít Rodinka šest dílů: Slavíme, Milionová tchýně, Teče nám do bot, Miláček Daisy, Capuccino se šlehačkou, Štědrovečerní převapení. (POMO)

Reklama

Reklama