Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Stejně jako kdysi, je i dnes centrem dění rodinky hala a kuchyně, kde se všichni potkávají a řeší s humorem sobě vlastním všechny trable i vážnější kolize. Nebo, a to je novinka, se scházejí v zimní zahradě, kterou Zdeněk přetvořil na "tropy". Pěstuje tam orchideje, které by mu mohl závidět i slavný detektiv Nero Wolf. V tropech se většinou odehrávají všechny tajné rodinné porady. Teď se například řeší problém: Jak se zbavit hodné, ale příliš zvědavé sousedky? Nebo jak dopadli Zdeněk a Káča na tanečních kurzech pro pokročilé? Soužití několika generací tak přináší mnoho dalších kuriózní situací. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (147)

Detak 

všechny recenze uživatele

Vcelku pohodová komedie o jedné rodince, která dokáže pobavit zejména lehkostí, se kterou je příběh podáván a rozvernou atmosférou. Žádnej trhák to není, ale pro klidný večer s lehkou komedií to stačí. Nakonec na třech hvězdách, zacož může i hláška: "Copak tam chceš chytit ňákou práci? Pamatuj si: kdo uteče, nepracuje!!" :-) ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Tenhle film se do kina vůbec nehodí. Raději měl běžet v TV v neděli večer. Vadila mi ta do očí bijící reklama, ale dnešní filmy se zřejmě bez ní asi neobejdou. Škoda, že nepoužili jediný exteriér. Alespoň jeden by přispěl k celému oživení filmu. Josef Polášek hraje konečně seriózní postavu a ne nějakého lehce opožděného blbečka. Jana Štěpánková s Jaromírem Hanzlíkem a jim sekundující Kolářová mají co dělat, aby celý film na svých bedrech utáhli. ()

Reklama

Luczynkaaa 

všechny recenze uživatele

Včera jsem navštívila kino a film Občanský průkaz. Řekla jsem si, že se třeba Češi dali trochu do sebe a začínaj tvořit něco pořádnýho. Ale dnešní večer, dnešních 90 minut strávených v kině mi opravdu otrávil den. Film absolutně o ničem. Dlouho jsem se rozmýšlela, zda dám 1 hvězdičku nebo odpad. Nakonec dávám 1*. Za co? Za pár vtipných scén, které tu byly. Ještěže máme v Liberci týden filmy za 50,- a já nemusím tolik litovat za vyhozené peníze;) Jsem zklamaná a tímto mě opět Češi přesvědčili, že se výš vyšplhat neumějí. ()

Bigfuckman 

všechny recenze uživatele

Režisér si asi mylel, že když naverbuje starou honoraci protagonistů původního sériálu a nabalí na ně nové (ne) herce jako třeba Poláška, že má úspěch zaručen. Bohužel vtip a glanc utonul kdesi dole v kanalizaci a herci zde nepředvádějí nic jiného než tragikomedii. Než točit tenhle shit a nabalovat se na staré slávě, to si radši Kleine běž točit Hříchy pro pátera Knoxe po 20 letech abys nahradil zvratky exkrementem. ()

hrona 

všechny recenze uživatele

A't si říká, kdo chce, co chce, já jsem dostal to, co jsem očekával. Inscenační komedii (jako kinofilm, to není úplně povedený tah) s velmi podobným humorem původní rodince, je znát podoba scénáře. Nuceného humor je zde chvílemi pravda zbytečně až moc, ale ruku na srdce, v původní sérii byl také, avšak v tehdejší době byl přeci jen přirozenější, než jsme zvyklí na dnešní. Rozmístění vilky je prakticky stejné a musím uznat, že mě bavilo i obsazení herců. Zkrátka pokračování této rodinky neurazí, oproti remakovému paskvilu z roku 2008, je daleko víc koukatelnější, příjemější a věrohodnější. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (2)

  • V televizní verzi bude mít Rodinka šest dílů: Slavíme, Milionová tchýně, Teče nám do bot, Miláček Daisy, Capuccino se šlehačkou, Štědrovečerní převapení. (POMO)

Reklama

Reklama