Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Stejně jako kdysi, je i dnes centrem dění rodinky hala a kuchyně, kde se všichni potkávají a řeší s humorem sobě vlastním všechny trable i vážnější kolize. Nebo, a to je novinka, se scházejí v zimní zahradě, kterou Zdeněk přetvořil na "tropy". Pěstuje tam orchideje, které by mu mohl závidět i slavný detektiv Nero Wolf. V tropech se většinou odehrávají všechny tajné rodinné porady. Teď se například řeší problém: Jak se zbavit hodné, ale příliš zvědavé sousedky? Nebo jak dopadli Zdeněk a Káča na tanečních kurzech pro pokročilé? Soužití několika generací tak přináší mnoho dalších kuriózní situací. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (147)

Marsik 

všechny recenze uživatele

Původní seriál z roku 1971 "Taková normální rodinka" jsem nikdy neviděl, ale slýchával jsem, že je dobrý. A tak jsem se těšil, jaké vtipné příběhy a situace nám naservíruje film. Bohužel jsem se moc nebavil, pár úsměvných momentů tu sice bylo, ale rozhodně se jednalo o silný podprůměr. Nebudu to natahovat...35% ()

rigby 

všechny recenze uživatele

Hvězdné obsazení, které bohužel nemá co hrát a zachraňuje situaci svým umem. Jinak se jedná o naprosto nesourodý slepenec rádobyhumorných epizod odehrávajících se v jediném pokoji. Vše postrádá příběh a divák si se závěrečnými titulky zaslouženě oddechne. Nastavovaná kaše nikdy nebude tak chutná, jako originál... ()

Reklama

cachanell 

všechny recenze uživatele

Jak už jsem vícekrát psala - pokračování po xletech nemám ráda. Toto je důkaz - absolutně nezdařilé. Jednoduché, hloupoučké, snažící se sice navázat na původní atmosféru seriálu, ale bohužel, pouze se snaží. Mám pocit, že se tomuto filmu nepodařilo nic. Řada skvělých českých herců nezachránila jednoduchý nicneříkající "děj" a nijaký humor. ()

kacka274 

všechny recenze uživatele

Každou chvíli jsem čekala, kdy se začnou diváci ve studiu smát...tolik to připomíná podvečerní sitcom. Snad jen podle obsazení herců by nhodhý divák tušil, že to bude jinak. Je to škoda, slušně obsazené, bardi hrají dobře, i Lucka Vondráčková a další mladší účastníci. (Jen ta Frösslová mi přijde tak šíleně dřevnatá, už v několika filmech či seriálech a furt se to nelepší. Připomíná mi to Cimrmana: ,,Pořád jsme se divili, že Čeněk nemá v žádně roli úspěch. A konečně jsme na to přišli. Čeněk nemá talent!") Ale chybí tomu náboj, šťáva...je to celé nějaké křečovité...naopak přebývá product placement. Zbytečně nasazený Náhlovský působí trochu trapně. Možná je tam moc postav, možná to téma ani primárně nelze zpracovat jako film, protože se nelze seznámit s jednotlivými postavami, jejich chováním a jeho důvody a pak vlastně sledujeme jen sérii scének a skečů stejně jako pravděpodobně v Kameňáku, který jsm naštěstí nikdy neviděla. Ovšem s povděkem kvítuji absenci sprostých slov a agresivních scén. Příjemná oddechovka, lépe však, kdyby si nečinila filmové ambice. Slabší tři hvězdy. ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Tragické. Viděl jsem jeden z dílů v době, kdy sleduji Takovou moderní rodinku (což je americký seroš na stejné téma). Oboje točené skoro ve stejné době byť americká Rodinka díky úspěšnosti má už šestou řadu. A oboje také řeší symbiózu členů jedné rodiny, generační střety, genderové vztahy atd... Tedy hromada témat ke vtipnému zpracování každodenních situací. Bohužel ta česká Rodinka je jedno velké zoufalství. Herecky je to obsazeno velkoryse, ale ten scénář! Nuda, trapnosti.. zkrátka nic moc. * ()

Galerie (42)

Zajímavosti (2)

  • V televizní verzi bude mít Rodinka šest dílů: Slavíme, Milionová tchýně, Teče nám do bot, Miláček Daisy, Capuccino se šlehačkou, Štědrovečerní převapení. (POMO)

Reklama

Reklama