Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Iceman je pravdivý příběh o Richardu Kuklinskim (Michael Shannon), notoricky známém zabijákovi a milujícím otci rodiny. Svou přezdívku si vysloužil zmrazením těl svých obětí, což zatajovalo dobu úmrtí a svedlo policii mimo stopu. Byl to muž, který měl sklony k násilí a rovněž vytěsňováním následků, tak aby vytvořil idylický rodinný život. Jeho rodina a sousedé věřili, že byl průměrný podnikatel a neměli tušení o jeho druhém životě. Kuklinski zabil během svého života přes sto lidí. Nikdy necítil výčitky svědomí s výjimkou bolesti, kterou způsobil své rodině. (DannyBoy80)

(více)

Videa (8)

Trailer 1

Recenze (185)

HellFire 

všechny recenze uživatele

Za nic na světě si nevzpomenu, proč jsem si zrovna tento film přidal do sledování na CSFD ještě dlouho před tím, než byl natočen. V té době jsem snad ani nevěděl, kdo je Michael Shannon. Teď vím, že se jedná o velmi charakterního herce s ohromnou dávkou charismatu a celé tohle drama táhne na svých bedrech. Zahrál si chladnokrevného (a v tomhle případě je to pravda) vraha podle skutečné předlohy, který dle svých slov zabil přes sto lidí. Na film se dobře dívá, nemá hluchá místa a herecké obsazení je na jedničku. Winonu Ryder ani Chrise Evanse jsem skoro nepoznal :). ()

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Jo, Jo, Jo !!! Tímto filmem se Michael Shannon nadobro zařadil mezi moje top herce, jeho filmová dvojrole (zabiják bez svědomí vs. milující otec rodiny) je naprosto famózně sehraná, na tento film jsem koukal s otevřenou pusou až do závěrečných titulků - další z řady pro mě totálně nepochopitelného ratingu !................moje hodnocení = 9 z 10. ()

Reklama

chelseaman22 

všechny recenze uživatele

Potřebuje oškubat slípku, vykuchat vnitřek selátka nebo jen naporcovat známého z manželčiny strany? Inu zavolejte Ledovému muži! Dodejte mu kyanid, Ledový muž si ho smíchá s destilkou, vlije do rozprašovače a prskne dávku známému do ksichtu. Oběť je paralyzována a okamžitě skonává. A co teď? Naložit tělo do bouráku, zmrazit v pojízdném obchodě se zmrzlinou, za pár dnů sekerou rozsekat na kousky a ty pak vyplivnout napříč nejlidnatějším městem USA! 76% Celosvětový výdělek k 24. 10. 2013: $1,969,193, což je 0,19 násobek budgetu ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,DNES BYL ZADRŽEN JEDEN Z NEJZNÁMĚJŠÍCH NÁJEMNÍCH VRAHŮ V HISTORII STÁTŮ /// Zabiják s citem pro rodinu. Vyrovnanej psychouš a jeho příběh… Vskutku zajímavý herecký obsazení, ale kromě Shannona nemá nikdo moc co hrát (ty vole, hraješ to vůbec?...). Taková průměrná nuda, chladná podívaná na člověka, kterýho nemůžeme milovat. Ale ani nenávidět. A furt se divím, že všichni dáváme 3*. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Jedu jen filmy podle skutečnosti. 2.) Nechápu, že někdo nepozná nezávadnýho člověka. 3.) Thx za titule ,,retkvi“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ * ()

Rocky88 

všechny recenze uživatele

Celou dobu to jelo na slušné čtyři hvězdy, ale posledních pár minut to tak nějak zazdilo. Žádná konfrontace s rodinou, pouze strohých pár vět z Icemanovi huby. Zkrátka chyběla katarze. Jinak je to velice atmosférické krimi drama o fázi života nájemného vraha s citem pro rodinu, které sebevědomě táhne charismatický Michael Shannon. Podobní podivínové mu jsou zkrátka šití na míru. Kvůli tomu konci stahuji hodnocení na tři hvězdy, bez Shannona by to bylo za dvě. ()

Galerie (70)

Zajímavosti (9)

  • Prvú vraždu spáchal Kuklinski vo veku 13 rokov. Dobil k smrti drevenou palicou lídra gangu, ktorý ho šikanoval. V roku 1992 poskytol rozhovor pre televíznu stanicu HBO, kde si pripisuje vyše 100 vrážd. Jedna z jeho obetí bola v jeho mrazáku dva roky. (Carol Pifková)
  • V skutočnosti sa dcéry Richarda Kulinskeho volali Merrick a Christin a mal i syna. Zomrel vo veku 70 rokov. (Carol Pifková)

Reklama

Reklama