Reklama

Reklama

Stavebná firma pri demolačných prácach poškodí a pradávnu hrobku a prebudí v nej hromadu krvilačných zombíkov z dlhého spánku. Našťastie, sú tu dvaja frajeri z East Endu, ich podarení kamoši a agilní starčekovia z miestneho domova dôchodcov. Svižná antideveloperská zombícka komédia doplnená jedinečným londýnskym slangom sa zmení na krvavý kúpeľ. (TV JOJ)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (211)

JFL 

všechny recenze uživatele

Prvoplánově předvídatelný žánrový kousek bezostyšně konstatuje svůj centrální a také bohužel jediný nápad už samotným titulem. Na sestřihání řízného traileru je tu toho dost, ale na soudržný film prachbídně málo Postavy se plahočí od jedné teoreticky vtipné scénky ke druhé, ale vše je tak přímočaré, že se v záplavě očekávaných point a vtípků utápí i ta hrstka neotřelých vtipů. Všechno je tak strašně moc british a East-End, až to působí zoufale nuceně jako nějaké turistické video, nebo prostě jen další laciná žánrovka, která si užije sezónní koloběh na žánrových festivalech a pak zapadne do zapomnění. Porovnávat tohle se "Shaun of the Dead" je stejné, jako podobně poměřovat libovolný titul z každoroční záplavy poloamatérských zombie-videobraků s prvními třemi zombie-filmy George A. Romera. 5/10 ()

ywo666 

všechny recenze uživatele

Čakal som viac. Aj keď mal som čakať viac. Zombie žáner je už hodne vyšťavený. Aj tu je to vydieť. Samozrejme nie je to veľká katastrofa. Asi 4 vtipné situácie (dve prezradené v trailery), celkom slušný gore a prekvapivo akčné. Nemôžem sa ubrániť určitej zbytočnosti. Alebo si mohli dať viac záležať a vytrieskať viac vtipov. Takto je niekde na pol ceste medzi kvalitnou zombie komédiou a úplnou chujovinou. 55% a 3* ()

Reklama

juta 

všechny recenze uživatele

Jak já jsem se těšil. Konečně se poštěstilo a vklidu musím říct, že trailer nelhal. Opravdu šlo o nabušenou zábavnou jízdu alá Zombieland se specifickým britským humorem. Hodně bylo zveřejněno už v traileru, ale ve filmu se najde další sprška scének, které vám oživí již odumřelé buňky a vrátí je zpátky k životu. Párkrát mě také překvapilo, jak malé detaily mohou hrát později roli. Potěšily úvodní hravé titulky i Felície v jednom záběru. :-) ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Popravde som od toho ocakaval ovela viac. Hlavne rôzne vtipy. Par skvelych sa tam najde, ale celkovo mam z toho dojem, ze skvely napad dôchodcovia vs. zombici nedokazali tvorcovia rozviest v poriadny film. Hlavne interakcie medzi zombikmi a dôchodcami tam je dost malo a prilis vela casu stravime s cool otravnymi mladymi dementami. Takze vo vysledku je tam par dobrych vtipov a stavnete gore sceny. Proste jednohubka na jedno pozretie. 5/10. ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

Mírné zklamání, ale i tak jsem se dobře bavil. Hlášky důchodců jsou kulervoucí a je škoda, že nedostali více prostoru. Některé scény jsou velice originální, např. Scéna s děckem mě rozesmála tak, že jsem probudil souseda vedle ve městě. Dále co chválím je můj oblíbený britský humor, který miluju a opět mě nezklamal. Co musím vytknout jsou efekty, které mě nenadchly, ale taky mi ten film nezhnusily. Dále také hrozí nuda u některých částí filmu, hlavně u dialogů mladých. Verdikt ? Slušná birtská komedie, na kterou se pěkně kouká, ale stále nepředčila Soumrak Mrtvých. 70% ()

Galerie (23)

Zajímavosti (3)

  • Cockney je východolondýnský dialekt používaný hlavně v části East End, odkud hlavní hrdinové filmu pochází. (Milan25)
  • Keď vybuchne v dodávke bezpečnostná farba a zadymí auto, vodič Terry (Rasmus Hardiker) si otvorí okno a kašľe von z okna. V ďalšom, bezprostrednom zábere sú však všetky okná uzavreté napriek dymu v aute. (Laslo)
  • V úvodu filmu hraje píseň „Monster“ od rockové skupiny The Automatic. (JerryMalfoy97)

Reklama

Reklama