Reklama

Reklama

Skautův průvodce zombie apokalypsou

  • USA Scouts Guide to the Zombie Apocalypse (více)
Trailer 1

Tři skauti a dlouholetí přátelé spojují své síly s drsnou servírkou, aby se stali tím nejnepravděpodobnějším týmem hrdinů. Když jejich město zpustoší invaze oživlých mrtvol, je na čase složit toho nejdůležitějšího bobříka ze všech a pomocí skautských dovedností zachránit lidstvo před zombie zkázou. (Magic Box)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (386)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Je to barevný, je to svižný, nevyžaduje to mozek v poloze ON a na každý aspoň trochu dobrý fór připadne jeden až dva fóry pubertálně trapné, takže děcka budou spokojená. Přežít se to dá, což je to nejlepší, co o filmu asi můžu říct. Co mě ovšem opravdu dostalo - po hodině boje proti zombies svedou dva členové týmu v přízemí domu další halasný souboj se zombies, přičemž když další dva členové týmu sejdou dolů z prvního patra, překvapeně se zeptají, co se to dole sakra dělo. Tančili valčík, tvle. Tenhle moment film vystihuje asi nejvíc. A ne, nebyla to záměrně natajmovaná hláška. Za mě slabší trojka nebo silnější dvojka, překliknutelné dle libovůle. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Celkem příjemná teen jednohuka, která se sice bohužel neobejde bez pár trapnějších chvilek, jakmile ovšem začne hlavní trojice využívat své skautské dovednosti, je o zábavu postaráno. Herci jsou sympatičtí, gore je výživné a najde se zde i pár skvělých nápadů. Navíc to na mě dýchlo takovou tou atmosférou oddychových "prcičkových" komedií, které už se dneska tolik netočí. Prostě žádný zázrak, ale jednohubka jako dělaná pro nějakou kalbu, fungují tito skautíci na jedničku. ()

Reklama

honajz 

všechny recenze uživatele

Což o to, nápad je to sám o sobě originální, herci hrají dobře, kamera, střih, načasování fungují, a i když jde zas o teenagery, chovají se postavy docela normálně a uvěřitelně, což je co říct, protože žánr parodie (který by tady měl být uveden spíše než komedie) svádí k tajtrlíkování. Ale překvapivě mě to moc nebavilo, První půlhodina je vážně vleklá nuda k uzoufání, a i když se to potom rozjede, pořád se střídají skvělé fórky s vyloženě trapnými až nechutnými (skvělým fórkem myslím např. zpívání písničky Britney Spears se zombíkem, trapným ožužlávání zadku bez protézy nebo držení se zombie za penis). Docela mě potěšilo, že tlustý kluk není za pitomce, jak to často bývá, ale vlastně nejchytřejší z nich, který často ostatní vytáhne z bryndy (i když občas je svou nešikovností i do nějaké dostane, aby byla legrace). Jinak nevím, dalo se z takového nápadu podle mě vytřískat víc, takhle to vypadá jako sled nápadů, které si po ránu před školou na tabákové narychlo kluci vymysleli, Btw, zombie kočky mi připomněly Critters. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Neksutečná komediální darda, která strčí hravě celý Zombieland do kapsy.Začátek sice vypadal dost křečovitě a když sem viděl tvář Davida Koechnera bál jsem se, jelikož to je vlastně chodící maskot amerických průměrných a podprůměrných fekálních komedií a opravdu sem byl navážkách, jestli nebudou Skauti jen další bezduchou a trapnou pubertální komedií, ale díky bohu režisér věděl co dělá.Po dvaceti minutách najede kanonáda výtečných vtipů, hlášek, odkazů, parodických scén a překvapivě výtečné akce.Scouts Guide to the Zombie Apocalypse je překvapením roku a pro mě jendoznačně nejlepší komedií.Místy sem se doslova dusil smíchy a tleskal, jak i fekální a nechutný humor může být v dobrých rukou prostě zatraceně vtipný.Navíc Sarah Dumont, Halston Sage a deputy porno star Missy Martinez dokonaly dokonalé dílo Zombie zkázy.Ještě sem neviděl pár snímků, které do konce roku už zřejmě nedám, ale za mě je tohle top komedie roku 2015.95%. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

7/10 Christopher Landon sa tu síce len rozbieha, ale Scouts Guide to the Zombie Apocalypse je nadupaná béčková chlapčenská fantázia so sprostými dialógmi, krvavými mordami a prepáleným príbehom o dospievaní. Až je škoda, že Landon a spol s týmito motívmi nepracovali viac a o niečo vážnejšie (napr. ako s nimi v podobne šialenom príbehu narábal McG v The Babysitter). ()

Galerie (40)

Zajímavosti (13)

  • Při finální likvidaci zombí na diskotéce je vidět, že má Augie (Joey Morgan) jen pár kulečníkových koulí v zásobníku. V průběhu filmu jich ale vystřílí veliké množství, aniž by munici doplňoval. (Danny F.)
  • Původní název filmu byl Skauti vs. Zombies. (willy1)

Související novinky

Zemřela oscarová herečka Cloris Leachman

Zemřela oscarová herečka Cloris Leachman

28.01.2021

Z Kalifornie přišla smutná zpráva, ve věku 94 let totiž včera filmový svět opustila americká herečka Cloris Leachman. Zprávu o úmrtí médiím předala její manažerka Juliet Green. Ve filmu se Cloris… (více)

Reklama

Reklama