Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Tři lidé beznadějně uvíznou v chatce uprostřed hlubokých lesů. Každý z nich směřoval jinam a každý se tu objevil z jiného důvodu. Nedostatek jídla a vody je nutí jednat. Postupně ale zjišťují, že něco není v pořádku. Zvláštní sny jim ukazují cosi z jejich života a přes vzájemnou odlišnost nakonec zjistí, že toho mají společného víc, než je na první pohled zřejmé. (Teabag)

(více)

Recenze (129)

heyda 

všechny recenze uživatele

Paráda. Po strašně dlouhé době konečně dílko na pomezí thrilleru a mystery filmu, který neustále překvapuje, drží si výbornou atmosféru, je skvěle odehraný a vůbec nenudí. Kdyby na konci nebyly ty hloupé a do očí bijící digitální efekty, tak bych byl naprosto spokojený a hodnotil asi 100%. Bohužel ty efekty to trochu zprznily, ale jinak nesmírně zajímavý koncept, který by si zasloužil větší pozornost než jen 283 hodnocení. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Přípravka na letošního Aliena v hodně silným mystery, který vám nic nedá zadarmo. Je důležitý, nenechat se ze začátku odradit na první pohled lacinou formou a taky zdánlivě provařenou pointou. Ten film totiž moc dobře ví, jak navenek působí, a je mu to úplně jedno. Režisér si je vědom silnýho scénáře, a divák by mu měl věřit: nechat se vést za ruku až ke konci. Sice několikrát zakopnete, ale to nevadí. Nevzdávejte to a vydržte. ()

Reklama

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Súhlasím s Rišom (misterzom), film ma osral v tom, že je horor, tak to nieje. Ale tento film ukázal, že to ide aj bez krvi. Parádna prepracovaná mysteriózna snímka, ktorá už od začiatku je napínavá a udrží si to až do konca. Snové sekvencie boli rozmazané, ale hodilo sa to do príbehu, aj keď toho veľa neukázali. Je to nízkorozpočtový film, ale disponuje kvalitnými hercami a parádnym scenárom, to prepracovanie bolo Božie. Naozaj som nadmieru spokojný aj keď film nieje dokonalí, vie zaujať a to je hlavné. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Divím, se že já jako Jediný z hororových fanoušků dávám filmu s popiskem Drama/Horror 4 hvězdy! To byl pro mně Absolutní Atmosférický Nášup! Tady platí pravidlo za málo peněz Hodně Muziky !! 3 neznámí lidé se sejdou v chatě uprostřed Ničeho.. Snaží se utéct, hledají všechny možné způsoby, ale marně.. at se vydají doprava, doleva,rovně či dozadu pořád dojdou na stejné Místo. Postupem času začínají zjištovat, že mají hodně věci společných, a že tady nejsou jen zcela Náhodou! Byl jsem napjatý celých 90 minut, protože to byl tak nepředvídatelný Film, že jsem musel být neustále v pozoru a přemýšlet, aby mi nic neuniklo! Je to Film pracující s RetroSpekcí..Který mně bavil mnohem více než Looper či Uvězněni v Čase! Fakt Překvápko ! ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Mě se to líbilo protože i přesto, že jsem vůbec netušil do čeho jdu jsem dostal úplně něco jiného než jsem byl schopen předpokládat. Hlavně první 2/3 jsou neuvěřitelně chytlavý blázinec, kdy divák cítí, že je něco blbě ale není schopen přesně určit co. Postupně se ty divnosti začínají rýsovat, odkrývat a pojmenovávat a já si jen s úsměvem říkal".hahá-to je teda psycho". Ke konci to do sebe všechno zacvakne a odhalená konstrukce celého příběhu možná trochu naruší tu skoro mrazivou a mysteriózní atmosféru nejistoty, ale na druhou stranu to celé uzavře do smysluplného celku. Takže jako jó-Pobavil jsem se, ani chvilku to nenudilo a měl jsem pocit, že jsem viděl zase něco trošku jiného a nového. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

  • Keď Jody (Sara Paxton) ukázala etiketu značky výrobcu svojej vesty spolu s peniazmi, aby ukázala, z ktorého roku pochádza, na oboch bol rok 1984. O chvíľu neskôr však tvrdí, že pochádza z roku 1985. (misterz)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno