Reklama

Reklama

Už jsou to dva roky, co ďábelští Critters poprvé terorizovali městečko Grovers Bend a vyhnali rodinu Brownových. Jenomže “kluk, který křičel Critter”, Brad Brown (Scott Grimes), je zpátky... a právě včas. Z critteřích vajíček se vyklubala smrtící smečka a krvežíznivé chlupaté koule jsou celé žhavé pustit se do své oblíbené kratochvíle – do jídla. Vajíčka se brzy klubou všude, kam se jen podíváte: pole plné dobytka se stává obrovským prostřeným stolem a místní obyvatelé mizí po celých soustech. Naštěstí se vracejí tři šerifové z vesmíru, Ug, Lee a Charlie a pokusí se problém odstranit. Dokáží ale zlikvidovat Critters dřív, než Grovers Bend zmizí z mapy? Critters – Hlavní chod, plný mimořádných zvláštních efektů, je větší a lepší a jistě uspokojí vaši chuť na akci, napětí a hrůzu! (Magic Box)

(více)

Recenze (156)

petero 

všechny recenze uživatele

Criterovia sú tentoraz prepracovanejší a už nepôsobia tak gumene. Dobré je aj to že lovci odmien tu sú opäť (zmena na playmate bola super), no škoda že v polke jeden z nich dostane depku a už to nie je ono. Criterov je viac, nelogicky viac. Je to miestami aj viac uletenejšie, napríklad vpád veľkonočného zajaca cez fresku do kostola bolo slušne pôsobivé, celkové vyznenie mi však prišlo slabšie ako jednotka i keď to mal v rukách Kingov obľúbenec Mick Garris. ()

Gorehound 

všechny recenze uživatele

Narovnako ako prvý diel, to znamená, že kto je závislý na malých us mestečkách, bude si v tom lebediť. Ale inak klasika, sympatické a rôznorodé charaktery, perfektné praktické efekty, a ešte taká ta doznievajúca 80s atmosféra so skvelým soundtrackom. Možno trošku krvavejšie a viac čierneho humoru, ale o tom to v prvom rade nie je. Oh, a krásna a sympatická hlavná hrdinka! ()

Reklama

kaposlav 

všechny recenze uživatele

Ak by takýto film natočili teraz, tak by to malo okolo 20% a ja by som zrejme po 15 minútach film vypol a dal odpad. Herecké výkony a dialógy sú podpriemerné a logika na bode mrazu. Myslel som si, že keď v prvom diely večerali kukuricu s mliekom a po večeri sledoval brat sestru z okna po tme ako sa autom odviezla s frajerom neuveriteľných 30 metrov autom ku stodole kam si šli zašukať, že to už nič neprekoná, ale v druhom diely ešte pridali. Za nostalgiu dávam 2*....Ešte by som chcel zmieniť, že jeden z dôvodov prečo som film dopozeral je, že ma zaujala obdarenosť herečky menom Roxanne Kernohan a ako sa mi to celkom často stáva v poslednej dobe, tak po pozretí filmu som zistil, že vo veku 33 rokov zomrela na následky autonehody :/ ()

numi odpad!

všechny recenze uživatele

Možná, že před dvaceti lety to byl slušný úlet a tyhle ježaté potvůrky byly zajímavé. Možná, ehm, že Playboy neměl krásnější (neplést si s vnadnější!) Playmate. Možná, že lidé v Americe jsou opravdu ochotní věřit tomu, že šerifovi při práci někde na poli vypadne z břicha žaludek a on si pak obleče kostým velikonočního králíčka a proskočí oknem do kostela. Možná, že "Cheesburgers! Meat with no bones!" je vtipná hláška. Možná, že když spadne z vesmíru na Zeměkouli dvacetimetrová vesmírná loď, tak z ní opravdu zbydou jen dva hořící plechy a neudělá do země ani deseticentimetrový důlek. Možná, že tenhle film je ještě desetkrát horší než tenhleten můj komentář. Nechápu to. Jestli tohle má být myšleno vážně, tak třikrát hurá pro Edwarda Wooda jr. Pokud jde o komedii, tak proč jsem se - k sakru - ani jednou nezasmál??? PS: Možná, že Lenka Filipová má pravdu a "za všechno může čas". [červen 2006] ()

MightyHal 

všechny recenze uživatele

Lepší, vtipnější, ujetější a s více srdíčkem! Jo dvojka je jednoznačně mnohem více campy a pro diváky vděčnější, už od začátku se vás snaží pobavit různými druhy humoru a jde jí to. Ruku v ruce s humornější zápletkou jdou i postavy, které mi tady přirostli více k srdci, hlavně hlavní hrdina z jedničky který je tu už puberťákem a stará se i o hodně komických chvil a hlavně ho ten kluk hraje výborně. Tohle nechci zbytečně okecávat, tohle je fakt skvělá béčková sranda co má srdce, fajn nápady a hlavně ňufíkatý Crittery, které já mám prostě radši než Gremliny. BTW: Myslím si že 1v1 fightu by vyhráli Critteři, přeci jen ty jejich bodáky co střílí a vyší rychlost při pohybu. ()

Galerie (56)

Zajímavosti (7)

  • Přibližně v 50. minutě si je možné při přeměně jednoho z lovců povšimnout bilboardu s Freddym Kruegerem (Robert Englund) z hororové série Noční můre z Elm Street.. (Rodriguez)
  • Vajcia, z ktorých sa vyliahli príšerky, boli vyrobené z plodov tropickej rastliny Anona šupinatá, tzv. cukrových jabĺk. (beso74)

Reklama

Reklama