Reklama

Reklama

Ve třetím a nejfantastičtějším díle klasického kultovního příběhu o neblaze proslulých Critters hraje miláček všech fanynek Titanicu Leonardo DiCaprio. Když vzteklé, zubaté, chlupaté koule bez milosti vtrhnou do činžovního domu v Los Angeles a zatnou zuby do jeho obyvatel s regulovaným nájemným, DiCaprio vede boj za jejich likvidaci a záchranu planety. Nebude to snadné, ale právě na něj lidstvo spoléhá, že zničí tyhle mimozemské ježky jednou provždy. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (138)

ASSBURGER 

všechny recenze uživatele

Tento horor bol úplne o ničom. Očakával som niečo lepšie skôr mi to prišlo viacej ako komédia než horor ale to nevadí. A predsa som musel dať aspoň jednu hviezdu za DiCaprio ktorý ako dieťa bol celkom dobrý. Film sa mi skôr nepáčil ako páčil ale ako som už povedal jednu hviezdu som musel dať no za koho iného než DiCapria. Ale to nie je žiadné prekvapenie prečo tento film nie je taký dobrý Kristine Peterson je jedným z nevýznamných režisérov ktorého som ani nespoznal ale nevadí tento film nie je jeho najhorší ma aj horší tým myslím Kikboxera 5. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Aj mne sa potvrdilo, že Critters má so stúpajúcim číslom klesajúcu úroveň. V porovnaní s predchádzajúcimi dielmi je tu omnoho menej humoru a hororu je tiež poskromne. Komickosť príšeriek z vesmíru sa mi tu zdala nevyužitá, mohlo sa na nich viac popracovať a pridať viac humorných situácií, prípadne hlášok. Na druhú stranu ide o takú peknú nostalgickú spomienku na Lea, ktorý tu je len taký holobriadok. Nuž, všetci starneme. 40/100 ()

Reklama

Meteorista 

všechny recenze uživatele

Film, který už není pokračováním celkem známé série. Spíše mi to připadalo, jako by se tento snímek snažil divákům připomenout, na jakou že sérii to vlastně navazuje, protože dělat resumé dvou předešlých dílů se mi zdá jako ubohost. Tohle dělají seriály, ano. To tam rovnou mohli tvůrci napařit slogan "V minulých dílech jste viděli..". A DiCaprio byl k smíchu. ()

Zagros 

všechny recenze uživatele

Třetí díl se již vůbec nepovedl a byl jen slabým odvarem předchozích dvou. Dívat se na něj dá jen ve třech případech. Za prvé ty potvory milujete a nemůžete bez nich být. Za druhé chcete vidět, jak začínal svoji filmovou kariéru Leonardo DiCaprio. Za třetí se musíte hodně, hodně a hodně nudit. Jedna hvězda... asi ze sentimentu. ()

Dexter666 

všechny recenze uživatele

Okrem DiCapria a mladej Brooks sú všetci herci hrozne nehereckí a ešte tak zhoršujú jednorozmernosť svojich postáv. Hlúpe hororové klišé ich jednania by sa mohlo stať učebnou pomôckou v škole filmu ako odstrašujúci príklad. Nelogičnosti ako ich (výborne) vystihol užívateľ tron nie je potrebné ďalej rozvádzať. Verím, že jedného dňa budú Critters reinkarnovaní v A-like horore, kde nebudú bežať trápne hudobné podmazy a deti ako Johnny budú pekne umierať pod ich zubami. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (4)

  • Filmový debut Leonarda DiCapria. (HellFire)
  • Film se natáčel v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)

Související novinky

DiCaprio a král současného thrilleru

DiCaprio a král současného thrilleru

24.05.2013

Dennis Lehane je jeden z mála spisovatelů, kteří se nemůžou stěžovat na filmové adaptace svých knih. Filmy jako Sbohem, baby, Tajemná řeka nebo Prokletý ostrov byly úspěšné komerčně i u kritiků.… (více)

Reklama

Reklama