Reklama

Reklama

Doktoři z Počátků

(seriál)
TV spot
Rodinný / Drama
Česko, (2013–2016)

Hrají:

Václav Postránecký, Lenka Termerová, Martin Stránský, Marek Vašut, Halina Pawlowská, David Prachař, Jitka Ježková, Michaela Dittrichová, Václav Jílek (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(5) / Epizody(136)

Obsahy(1)

Nový seriál z prostředí malebné české vesničky nejen o ordinaci venkovského doktora. Ota Kovář, chirurg nemocnice v Kamenici (Ordinace v růžové zahradě 2) přijíždí do Počátků, aby zde absolvoval praxi praktického lékaře, ale když zjistí, že by měl pečovat také o klienty doléčovacího centra, rozmyslí si to. Vesnický doktor Panenka se rozhodne použít malou lež na to, aby Otu v Počátkách udržel. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (241)

ClintEastwood odpad!

všechny recenze uživatele

Ona by to byla blbost i bez toho, ale dementně se tvářící Písařík, se zmijovkou na hlavě, jenž vypadá, že si každou chvíli překousne jazyk, posouvá vše do odpadu. Kdo stojí za zmínku je Pepa Dvořák a David Prachař, jinak o ničem (Vašut, to jako vážně?!). A proč jim v každé scéně svítí na Barrandově lampou do oken? To má jako navodit pocit sluníčka? Strašné. ()

pakobylka odpad!

všechny recenze uživatele

Nemám ve zvyku hodnotit filmová či televizní díla podle náhodně či spíš jaksi nedobrovolně shlédnutých útržků, ale "Doktoři z Počátků" jsou TAK bezkonkurenčně slabomyslní, že mi to nedá. Pravda, je mi trochu smutno, když vidím "starou" hereckou gardu, kterak se dlouhodobě - a zcela dobrovolně (!) ztrapňuje v jakémsi rádoby komediálně-dramatickém útvaru, od něhož se zákonitě musejí distancovat všechny múzy, co jich na světě je. Na druhou stranu chápu, že pro každého z nás je životní nutností nějak si zaopatřovat prostředky na chléb vezdejší - a účinkování ve stupidním TV seriálu je přece jenom o něco přijatelnější nežli kupříkladu provádění bankovních loupeží či provozování jiné trestné činnosti. ()

Reklama

netahlo 

všechny recenze uživatele

Jako relax po praci je to v pohode. Nektery herecky vykony teda otresny, ale cest zachranuje zejmena Vasek Postranecky. Jen tu Halinu si tvurci mohli odpustit! EDIT 8.3.2014 - Zcela nekriticky pridavam jednu hvezdu navic, abych trochu vyrovnal ty mraky odpadu tady. Pro me je to idealni vejplach, kdyz potrebuji vypnout. ()

SaNcHeZ_cz odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle je pecka. Stačilo mi pár desítek minut a už jsem málem ohrozil své mentální zdraví. Nova se zase vyšperkovala a po Ordinaci přináší v jejím spin offu pohled na vesnickou společnost. To vše za přítomnosti všech vyhořelých tv "osobností" a celebrit let minulých. Už jen čakám, až se tam objeví Sagvan. Troška by mohl závidět. ()

major.warren 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem pár dílů a to mi stačí. TV NOVA nedá pokoj. Všechno začalo debilní Ulicí, pokračuje ve své době ještě celkem sledovatelné Ordinace v růžové zahradě a poté tohle. První tři díly celkem ušly. Potom už doslova odpad! Nebýt celkem dobrého výkonu Václava Postráneckého a Martina Písaříka dám odpad! Na nově jsou jediné dobré seriály Comeback a Okresní přebor. Tohle jim nesahá ani po kotníky. Jedna hvězda s odřenýma ušima:-(. ()

Galerie (174)

Zajímavosti (14)

  • Vandina (Nela Boudová) syna Filipa hraje její skutečný syn. (hermiona)
  • Doktoři z Počátků jsou díky postavě doktora Oty Kováře (Martin Stránský) spin-off seriálu Ordinace v růžové zahradě (od r. 2005). Ve zmíněném seriálu si zahrál i Martin Písařík, avšak zcela jinou roli. Jedinou další postavou, která oba seriály spojuje, je pak Kovářova bývalá přítelkyně Kateřina Vránová (Jana Stryková). (Olík)

Reklama

Reklama