Reklama

Reklama

Na doraz

  • Česko Zběsilý únos (více)
Trailer 1

Pohodový den v parku se rázem změní v peklo, když Karla (Halle Berry) při telefonování na vteřinu spustí svého šestiletého syna z očí a vzápětí vidí, jak jej dva cizí muži vlečou do auta. Bez jakékoliv pomoci a s téměř prázdnou nádrží vyráží za únosci a musí se spolehnout jen na vlastní instinkty, jestli chce svého syna ještě někdy vidět. Riskuje všechno a nezastaví se před ničím! (Bohemia MP)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (198)

mzss1 

všechny recenze uživatele

|75%| Náhodou mi to přišlo dost zábavné, nenudil jsem se. Zkritizovat se jedině dá tak trochu hloupoučké pojetí filmu + závěr byl už dost přemrštěný, napětí ubylo apod. Ale furt se nejedná o nějak výrazné zápory. Ty 4* dávám zaslouženě. První 2/3 snímku jsou relativně napínavé. Naháněčky jsou intenzivní, sice ne tak zručně natočeny, ale stále super. Halle Berry je v pohodě, svojí roli si užívá, stejně jako malý chlapec či ti dva únosci. Ta tlustá svině se povedla, byla mi nepříjemná, přál jsem jí hnusnou smrt a taky, že se stalo – byla utopena!!!!! ;) Nicméně, až tak hloupý film jak tu někteří píší, to není, na hranici snesitelnosti to rozhodně je. Dějově to není nic nového a nápaditého, ale já se bavil od začátku do konce a to se počítá. ()

Shitonit 

všechny recenze uživatele

Jé.. tak to je asi tak. Kráva zmatená neuhlídá protivně nesympatickýho negříka, kterýho jí šlohne fakt odpudivá tlustá svině. V průběhu totálně vyjebaný honičky, kdy i v minimální rychlosti se nám kravka snaží dokázat jak jede mooooc moc rychle a nebezpečně, se dějou věci. Vystřelený erbegy, auta na sračku a pořád frčíme, na přefízlovatělý americký hájweji najednou nikde žádnej polismen, no nelogičností a píčovin pokokot. Herecký výstupy... o hovně. Amíci jsou fakt banda teploušů, a jediný co je fajn, jak nám v průběhu tý divočiny kamera dokonale stříhá obraz typickýho americkýho venkova...no humus. Nakonec se to trochu vzepře, závěrečná potyčka v tý zaplivaný chalupě je vcelku ok, kravka zachrání nejen negříka ale naštěstí i další unesený pidilidi, a zazvoní zvonec..teda spíš lopata o palici posledního zloducha a pohádky je naštěstí happy end. Ale jednou číhnout se na to dá, a nervy to průměrnýmu čumilovi napne též. ()

Reklama

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Šľachovitá servírka Karla v podaní Halle Berry bojuje o svojho uneseného syna s vervou levice a počas prenasledovania otrlých pobudov, ktorí to celé spískali nastolí tempo, za ktoré by sa miestami nemusel hanbiť ani Chev Chelios z hektického Cranku. Kidnap tak nestíha diváka nudiť, odsýpa vcelku svižne a úspešne sa vyhýba výraznejším hluchým pasážiam. ()

Vabr 

všechny recenze uživatele

Koukal jsem se jen tak do časáku, co budou dávat v TV a tohle mě popiskem zaujalo, což se těm z**dům od časopisu povedlo, sice mě nalákali, ale ten film vůbec nesplňoval to, co jsem si myslel, že bude. Musím uznat, že tuhle herečku mám rád, ale tady to asi zahrát líp ani nemohla kvůli dementnímu scénáři, pořád tu mlela pro sebe nahlas kecy jako ,,Dostanu tě za každou cenu a pokud ne, budu vás pořád pronásledovat, dokud nedostanu mého syna zpět." No tak to byla asi většina dialogů ve filmu :/. Nechápu, proč tento film má 59%, když je to úplně hloupoučký a nedává smysl, jak vždycky vyjede ze silnice a poté je zase dožene. Únosci jsou ubožáci a nechají se úplně hloupě dostat. I moje babička bez smyslu pro filmy musela uznat, že je to blbost na n-tou a nedává to vůbec smysl :/. VYHODNOCENÍ: KÉŽ BY V TÝ TELCE DÁVALI NĚCO POŘÁDNÝHO!!! ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Louisianské white trash duo, co má dohromady 5 zubů a jednu červenou kšiltovku, evidentně netuší, že se nemá vstupovat mezi Mámu Nazgûla a jeho kudrnatou kořist! Hale Berry, kterou tvůrci přepínají ovladačem do pozic vyděšená a nasraná a k tomu ji vybavili samomluvou, abychom s jistotou pochopili, co si zrovna myslí, se opravdu snaží. Dokonce se během té náročné honičky párkrát staví v autoklempířství, nenápadně odmontuje vystřelené airbagy či udělá kus práce za opravdové detektivy Harta s Cohlem! Prostě ten typ mámy, co zastaví holýma rukama odbržděný náklaďák. A Prieto, bezradně civící do scénáře, jí do toho hází vidle.. ()

Galerie (75)

Zajímavosti (7)

  • Film sa natáčal v New Orleans a Slidell v Louisiane od októbra do decembra 2014. (Arsenal83)
  • Film mal pôvodne vyjsť 9. októbra 2015, ale jeho vydanie sa 5-krát odložilo, pretože štúdio skrachovalo. Nakoniec bol vydaný 4. augusta 2017. (Arsenal83)
  • V 55 minúte, keď do auta Karly (Halle Berry) zboku narazí iné auto vystrelí airbag. V dalších scénach už po ňom nie je ani stopy. (Astonko)

Související novinky

John Wick a Halle Berry?

John Wick a Halle Berry?

28.04.2018

Chad Stahelski natočí po dvou dílech Johna Wicka i trojku. Jak asi víte, titulní hrdina se v ní utká s nejlepšími zabijáky světa, kteří touží po vypsané odměně 14 milionů dolarů. To všechno v… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno