Reklama

Reklama

Noční můra v Elm Street 4: Vládce snu

  • USA A Nightmare on Elm Street 4: The Dream Master (více)
Trailer

Obsahy(1)

Kristen, Kincaid a Joey se utkali s Freddym Kruegerem již v NOES 3. Tentokrát jsou zpět v normálním životě, ale Kristen znova začíná mít noční můry... V jedné z nich se prochází Freddyho domem, dojde až do kotelny a tam vtáhne do svého snu Kincaida i Joeyho. Po útoku psa se Kristen probouzí s ošklivou ránou na ruce... Během další noci se Freddy znovu "vrací k životu" a Kincaid a po něm i Joey se nedosní rána... To je však jen začátek a Freddy se už těší na další mladé maso, samozřejmě s Kristen v čele... V roli Kristen se představí Tuesday Knight, která také nazpívala titulku "Nightmare" (úvodní titulky). (5150)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (255)

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Všechny noční můry jsou o tom samém a používají i stejné zbraně, ale které se však v jedničce podařili nejvíce. Scény smrtí byli od začátku hodně silným nosníkem, kterému pomáhala atmosféra, která s každým dalším novým režisérem mizí do ztracena. Snad se jednou narodí nějaký režisér co vytáhne celou Noční můry na vrchol horrorového žebříčku. Už přes 20 let tam nepatří.... ()

Hakha 

všechny recenze uživatele

Můj nejoblíbenější díl Noční můry. Čtvrtý díl od předchozích je nejakčnější a má správnou atmosféru. Hlavní hrdinka mě byla vždycky sympatická, takže narozdíl(např.) od druhého dílu, kde jsem postavám nefandil. Tenhle díl jak předchozí(místo 1 a 5) nedokáže vylekat. Je sice napínavý to jo, ale není strašidelný. Přes některé mouchy, který film má dávám 4 hvězdičky.... ()

Reklama

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Další vydařenější díl série. Freddy je zde pořádně akční a taky se trochu rozpovídá. Navíc jeho efektní zánik (byť způsobený naprosto nesmyslně) dělá spolu s celkovou atmosférou z filmu dost povedený hororový zážitek. Jen mě mrzí, jak je naloženo s hrdiny z předchozího dílu (první hrdinové v sérii, které si šlo oblíbit), protože jejich nástupci nejsou zdaleka tak dobří. Ostatně tahle série má dost velkou smůlu na herce. Krom samotného Englunda jsou dost nepřesvědčiví. Když to mírně přehlédnu, je i tohle vydařené pokračování. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Craig Safan: 1. Kristen's Haunted Dream [3:47] ,2. Freedy's Back [4:29] ,3. Kincaid Killed In Junkyard [1:32] ,4. Joey's Wet Dream [1:43] ,5. Drugged To Death [3:21] ,6. Alice Lured Into Dream [2:29] ,7. Rick's Kung Fu Death [3:20] ,8. Freddy's Pizza Restaurant [1:59] ,9. Debbie Checks In/Time Circles [4:25] ,10. Sheila Sucks Face [2:52] ,11. Theater Madness [1:40] ,12. Freddy's Calliope [1:54] ,13. Alice Battles Freddy [3:56] ,14. Corpus Krueger [3:12], ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Když tě nezabije jídlo, tak obsluha! Já říkám výborně! Pro mě určitě nejlepší díl ze všech Nočních můr. I když ani tentokrát to nebude na plnej počet. Originalitu co se hlavního příběhu jako takovýho týče už tu nelze očekávat, ani atmosféra tu už není nějak extra hororová, ale tenhle díl si mě získal především svoji totální nadsázkou, černým humorem a skvělýma hláškama. Až tak do závěrečný části filmu jsem si říkal, že to za tu dokonalou absurditu a to jak se bavím tu plnou palbu ode mě dostane, ale ten slabší konec kdy se mi zdá, že filmu trochu dochází dech i nápady to trochu sráží. Prostě tohle pekelně vražedný tempo se holt nedá udržet po celou délku stopáže, ale to je tak asi moje jediná zásadnější výtka. Jinak maximální spokojenost.85% ()

Galerie (109)

Zajímavosti (22)

  • Poté, co Freddy (Robert Englund) skočí z postele na oběť, je vidět, že nemá spálenou ruku. V dalším záběru ji spálenou má. (Raichu.Cz)

Reklama

Reklama