Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Proslulý archeolog Robert Burns (STEVEN SEAGAL) najde ve starověkých ruinách východní Číny vzácné artefakty. Měly by být zrestaurovány, ale čínská mafie Tong má vlastní plány. Burns zjistí, že mafie využívá cenné památky jako schránky k pašování drog do zámoří. Od té chvíle si nemůže být jistý životem. Je falešně obviněn ze smrti svého asistenta a uvězněn. Po propuštění je zapojen do vládního plánu na likvidaci mafie a stává se návnadou v nastražené pasti... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (183)

agathon 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelně bezduchá a prázdná záležitost, která se ale všema svýma pohříchu nízkorozpočtovýma prostředkama snaží vypadat jako nějaký mix Matrixu a Mission Impossible. Jako by si někdo v produkci řekl, že ty digitální kulky dopadající v úvodní scéně na hrdinovo auto, naprosto otravný nájezdy kamery (asi mající vzbuzovat napětí) nebo lokalizující podtitulky a la JAG (po deseti minutách už jenom obtěžující) jsou fakt cool a když to umí jinde, tak mi to přeci zvládnem taky! Nic z toho pochopitelně cool není, nikdo to ani náznakem nezvládá a film je neuvěřitelně blbej. Tlustý Seagal, docela ucházející (i když pořád monotónní) hudba a neuvěřitelně komický (což rozhodně nemyslím jako pochvalu) bitky. Ale byly tam docela hezký holky a párkrát jsem se navíc od srdce zasmál. ()

Tommassi3 odpad!

všechny recenze uživatele

"Co když to bylo jinak ?? Co když je skutečně nevinej !! Je to přece profesor !!" - "Jestli je nevinej, tak papež nosí kalhotky !!" ;) Náš milovaný aikidoman, totiž Steven Sádlo Seagal, si střihnul cosi jako prequel k profesoru Klumpovi, proto taky těch padesát kilo a tři brady navíc, pod taktovkou pomateného (s)hitmakera Michaela Oblowitze, který si zřejmě myslel, že překombinovaný děj by mohl leckoho přesvědčit, že tenhle Zabiják - Snaživý tuzemský distributor původně zamýšlel přijít s názvem Zabiják vkusu a mozkových buněk, z čehož nakonec slevil na pouhé jedno slovo, protože nechtěl tentokrát příliš spoilerovat !! ;) - by mohl být nakonec něčím jiným než naprostým filmovým hnojem a po dvou lobotomiích snad i Indianou Jonesem z těch nejhorších nočních můr, když totiž zbabělý Seagal nejprve sežral Ricka O`Connella, Jacka Huntera i knihovníka, aby se zbavil konkurence.. ()

Reklama

Khumbac 

všechny recenze uživatele

Ach jo...za posledni roky jedna z nejvíce hrozných chvil mého života. Takové mrhání času. A jen proto, že se mně nechtělo spát. Kdybych si raději dočetl tu knihu co mám na nočním stolku....říkal jsem si:"Kouknu na nějaké Segalovské finty v boji" a viděl jsem, jak proti sobě placají rukama jakoby zahàněli kupu much. NO A TEN VYGRADOVANÝ KONEC...zpuchloň hodil z okna samorajský meč a tímto přesekl nejslavnějšímu a nejhlavnejsimu mafiánovi hlavu. To byla teda pecka vážení. ()

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Steven Seagal po sté jinak. Vážně. Archeologa si ještě nezahrál. Stevene, po Lovci policajtů jsem ti dával naději, ale marně. Seagal už není ten štíhlý chlapík, který bez pomoci kameramanů lámal ruky se stejnou lehkostí, s jakou Sly střílel vietnamčíky. Vizuální efekty se sice můžou rovnat s třicet let starými filmy, ale dnes by neobstály ani v tamagotchi. Hudbu jsem rozeznal jen málokdy a herci se tam taky párkrát mihli. Nejvíce mě pobavil ten nejdrsnější šéf čínského podsvětí, jakého kdy film poznal. I spolu s jeho partají, která nedělala nic jiného, něž potahovala kouř z doutníků a přikyvovala hlavami... Tento film je prostě mimo. ()

ArdathBay odpad!

všechny recenze uživatele

Nejhorší film s "mužem s cejchou smrti". Dialogy by chtělo vysílat v audiu aby vynikla jejich naprostá demence. Obrovský stůl s Triádou, kterou postupně zabijí..hádejte kdo:) a závěrečná likvidace bosse je ultradementní. Doporučuji sledovat v dabingu, který dá "vyniknout" dialogům. Doufám, že se budete bavit minimálně stejně jako já. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel v Sofii v Bulharsku. (rafix)

Reklama

Reklama