Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Proslulý archeolog Robert Burns (STEVEN SEAGAL) najde ve starověkých ruinách východní Číny vzácné artefakty. Měly by být zrestaurovány, ale čínská mafie Tong má vlastní plány. Burns zjistí, že mafie využívá cenné památky jako schránky k pašování drog do zámoří. Od té chvíle si nemůže být jistý životem. Je falešně obviněn ze smrti svého asistenta a uvězněn. Po propuštění je zapojen do vládního plánu na likvidaci mafie a stává se návnadou v nastražené pasti... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (183)

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Steven Seagal po sté jinak. Vážně. Archeologa si ještě nezahrál. Stevene, po Lovci policajtů jsem ti dával naději, ale marně. Seagal už není ten štíhlý chlapík, který bez pomoci kameramanů lámal ruky se stejnou lehkostí, s jakou Sly střílel vietnamčíky. Vizuální efekty se sice můžou rovnat s třicet let starými filmy, ale dnes by neobstály ani v tamagotchi. Hudbu jsem rozeznal jen málokdy a herci se tam taky párkrát mihli. Nejvíce mě pobavil ten nejdrsnější šéf čínského podsvětí, jakého kdy film poznal. I spolu s jeho partají, která nedělala nic jiného, něž potahovala kouř z doutníků a přikyvovala hlavami... Tento film je prostě mimo. ()

Deratizer 

všechny recenze uživatele

Je to ubohý, ale pořád lepší než jeho jiný filmy, kde nejsou vidět souboje v detailech, zde to má pořád ještě aspoň trošku úroveň, hlavně nejlepší scéna-bitka v baru. Proto za tři, je tam v soubojích i něco vidět :-) Jinak to v rámci kinematografie samozřejmě nestojí za rozebírání, jeden z tuctu akčních filmů Seagala, který nepřinese nic jiného a nového než kdykoliv jindy, Seagal je prostě jedna a ta samá postava ve všech svých filmech. Prakticky ničím jiným, než dobře natočenými souboji, už Seagalovy filmy nemůžou nalákat a bohužel je to s jeho novými filmy horší a horší. ()

Reklama

AntiasKing odpad!

všechny recenze uživatele

Bóóóže ... nuda, děj žádný ... Segal jen chodí z místa na místo, navíc ani neuroní jedinou slzu za svoji ženu, kterou v každém druhém svém filmu zabijou a Sagal se jde mstít...proč se to furt točí dokolajen s jinými záporáky. Všimli jste si, že skoro na každém plakátu svého filmu drží pistoli. Už je to trapas...15% ()

mustafa 

všechny recenze uživatele

Další naprosto příšernej film Stevena Seagala. Ze začátku to vypadá, že se snad blýská na lepší časy.... Opak je pravdou. Ve filmu je plno naprosto nelogických, nepochopitelných a zbytečných scén. Scénář je naprosto příšerný a úplně postavený na hlavu a opravdu jsem se hodně pobavil nad tím, jak se scénáristé snažili do filmu narvat co nejvíce nahých ženských těl, aby zřejmě potěšili mužské osazenstvo..Konání jednotlivých postav se nedá pochopit a vše se zvrhne v naprosté klišé. To jsem ještě nemluvil o zpomalených scénách alá Matrix, kde se Seagalovi (ačkoli trochu shodil) nádherně klepe cejcha. Nad diaogy mi zůstával rozum stát a musel jsem se pouze pousmívat (protože jsem na to koukal v originálním znění s titulky a tak nemohu vinu házet na české znění...). Akční scény ve filmu působí uměle a jsou na pokraji parodie (viz výbuch profesorova domu, či závěrečný souboj s hlavou organizice a opět následný výbuch...).Tento film mě naprosto ničím nepřekvapil a od začátku je vám jasné, jak to dopadne. Tu jednu hvězdičku dávám za ten začátek... ()

gudaulin odpad!

všechny recenze uživatele

Dát tomuhle dílku jako hodnocení "odpad" je vlastně docela nespravedlivé - jednak tím urážíme ostatní filmy, které do této kategorie spadají, jednak film místy baví takovým tím kouzlem nechtěného. Natočit něco tak programově špatného je vlastně výjimečná záležitost, neboť kdyby se o totéž kdokoli pokusil záměrně, nejspíš se mu to nepodaří. Šílený střih, choreografie, herecké obsazení, dialogy. 10 % celkového dojmu je opravdu za nechtěný humor.Kdo jen dal tuhle partu dohromady... ()

Galerie (8)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel v Sofii v Bulharsku. (rafix)

Reklama

Reklama