Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Proslulý archeolog Robert Burns (STEVEN SEAGAL) najde ve starověkých ruinách východní Číny vzácné artefakty. Měly by být zrestaurovány, ale čínská mafie Tong má vlastní plány. Burns zjistí, že mafie využívá cenné památky jako schránky k pašování drog do zámoří. Od té chvíle si nemůže být jistý životem. Je falešně obviněn ze smrti svého asistenta a uvězněn. Po propuštění je zapojen do vládního plánu na likvidaci mafie a stává se návnadou v nastražené pasti... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (183)

otík 

všechny recenze uživatele

Na začátku krvavá a nesmyslná vybíječka, pak zbytečné představování hlavních darebáku, pak boj a nic, boj a nic, nic, nic, nic a boj. A trapný konec trapného a ubohého filmu. Dialogy typu: "Je ti něco?" a Seagal odpoví: "Jdu na záchod" jsou typické, často nemají s dějem vůbec nic společného, děj je zmatečný, scény do sebe vůbec nezapadají, filmařsky je to céčkový film jako vyšitý (možná i hůř) a za jednu hvězdičku stojí pouze to, že Seagal ukazuje alespoň občas ve špatně sestříhaném a špatně nasnímaném i narežírovaném záběru trochu svého bojového umění a na rozdíl od svého předešlého filmu nefilmu Cizinec je těch akčních scén celkem dost. Nelogičnost typu "na pohřbu čínské dívky se pozůstalí modlí křesťanský Otče náš" hrají tomuto trapasu prim. Vezmu-li si poslední tři Seagalovi filmy (Cizinec, Na pokraji smrti, Zabiják), musím smutně konstatovat, že nejlepší bylo na Pokraji smrti - a to mluví samo za sebe. ()

manonfire odpad!

všechny recenze uživatele

Tak toto je soda neskutečná. I Já, který od Seagala čekám jen to nejhorší, jsem se ocitl v jakémsi hodinu a půl trvajícím katatonickém stavu úžasu. To se nedalo nedokoukat. Víte....pokud mám být upřímný.....je to už několik let, ale já tomu dodnes neuvěřil. Dost možná nejhorší film co jsem viděl a to myslím naprosto vážně. 0% ()

Reklama

Jenda 

všechny recenze uživatele

Připadá mi, že tento film má předlohu v nějaké hře na automatech (herních, ne výherních). Steven Seagal projde celým filmem přes x bossíků aby se nakonec střetl s velkým šéfem triády. Ostatní postavy jsou tu proto, aby buď umřely nebo se bezduše mátožily v Seagalově stínu. Na počítačových scénách pracoval nějaký fušer. Přesto na začátku filmu je jedna povedená scéna, která nevypadá jako z nějakého odpoledního seriálu na Nově (např. Ztracený svět), kdy profesor Seagal se svou kolegyní ujíždí před střelci k hranici. Programátor zřejmě pustil ke stroji svého malého synka a ten vytvořil celkem povedený Bullettime. O hudebním doprovodu se také nedá říci, že je hudební, až ne jednu písničku v titulkách (pokud do nich vydržíte nebo je nezaspíte). No a písnička s bullettimem nám dá dohromady jednu hvězdičku. ()

Deratizer 

všechny recenze uživatele

Je to ubohý, ale pořád lepší než jeho jiný filmy, kde nejsou vidět souboje v detailech, zde to má pořád ještě aspoň trošku úroveň, hlavně nejlepší scéna-bitka v baru. Proto za tři, je tam v soubojích i něco vidět :-) Jinak to v rámci kinematografie samozřejmě nestojí za rozebírání, jeden z tuctu akčních filmů Seagala, který nepřinese nic jiného a nového než kdykoliv jindy, Seagal je prostě jedna a ta samá postava ve všech svých filmech. Prakticky ničím jiným, než dobře natočenými souboji, už Seagalovy filmy nemůžou nalákat a bohužel je to s jeho novými filmy horší a horší. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Aj napriek tomu, že mám filmy so Stevenom Seagalom rád, tento mi pripadal ako jeden z tých slabších, možno najslabší. Väčšinou je Seagal policajt obhajujúci zákony. Tu bol však človekom, ktorý vyvraždil celú mafiu, aby pomstil smrť svojej ženy a asistentky. Film plný krásneho bojového umenia, ktorým Seagal vyniká tentoraz nevyvážili dej. Filmy so Segalom sú horšie a horšie, snáď jediný, ktorý sa mu kedy podaril bolo Prepadnutie v Pacifiku (1992), tomu sa dalo veriť. Tu v úlohe archeológa je veľmi komický, dialógy totálne plytké, postavy majú IQ 50, keď človek sleduje ich nutkanie komentovať úplne evidentné veci. Film tak ľahkovážne vyplytval aspoň potenciál zaujímavých exotických lokácií. Škoda. Viem snáď len jedno - tento film už nikdy neuvidím .Začiatok sa mi vcelku páčil, potom to začalo byť zdĺhavé a furt dookola, škoda, z počiatku to nevyzeralo zle. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel v Sofii v Bulharsku. (rafix)

Reklama

Reklama