Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Akce, výstřely z pušek! Hrdina s kytarou „El Mariachi“ je zpátky ve městě! Čeká vás závěrečná část westernové trilogie režiséra Roberta Rodrigueze s Antoniem Banderasem, Johnnym Deppem a Salmou Hayek! (Bontonfilm)

Videa (1)

Trailer

Recenze (471)

EdaS 

všechny recenze uživatele

Další Rodriguezův nedotažený projekt - hodně mu škodí překombinovanost děje (chtělo by to opravdu natáhnout stopáž a věnovat se jednotlivým postavám nebo naopak počet důležitých postav snížit) a použití videa. Taky je pravda, že Banderas zůstává hluboko ve stínu Johnnyho Deppa, který ukradne každou scénu, kde se objeví. Jako ve většině dalších Mistrových "nedodělků", i tady byl velký potenciál, který zůstal nevyužit. ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Tři hvězdičky jsou pro tenhle film docela dost, ale počty jsou úplně jednoduché: jedna pěticípá pro Jeníka Deppa, jednu si podělí Banderas, Dafoe, Rourke a Trejo, půl hvězdičky za akční scény a čtvrt hvězdička za ten balast okolo. Podruhé už ne, Robertku, kromě hvězdného obsazení se nepovedlo fuckt skoro nic. 57% ()

Reklama

choze 

všechny recenze uživatele

"MÁM MU ZLÁMAT PRSTY?" - "UŘÍZNI MU JE." - "JÁ SI DĚLAL SRANDU." - "JÁ NE." Rodriguez nikdy nebyl dobrý scénárista, ale tady už nesere jen na postavy a příběh, ale i na akční scény, kterých je sice hodně a blýsknou se několika fajn vychytávkami a hláškami, ale jsou krátké a nadsazené tak, že už to ani není zábava a tak celý ten hvězdně obsazený béčkový guláš mírně nudí. Určité rozčarování plyne i z upozadění Mariachiho na úkor Deppovy postavy, jeho otravného potemnění a zmelancholizování a odkráglování Salmy Hayek. Každopádně víc mexických akčních filmů! ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Největší problém? Strašná přeplácanost a slabej nepoutavej příběh. Je sice pěkný, že tady hraje Depp, ale tak trošku strhává na sebe moc pozornosti a válcuje všechny kolem a na Banderase nezbývá skoro žádný místo a Banderas je pro tuhle serii něco jako Arnie pro terminátora, bez něj to prostě neni ono, sice se taky objevuje celkem často, ale díky přeplácanosti příběhu to moc dobře stejně nepůsobí, nicméně pár povodenejch scén Rodriguez přece jen vymyslel a Banderas si slušně zastřílel tim svým kanónem. taky mě dost zamrzelo, že Rodriguez úplně vypustil Salmu Hayek, taková škoda. No aspoň, že do příběhu nějak vpasoval Evu Mendes, ale Salma je Salma, to se nedá nic dělat, ty malý flashbacky do Desperada opravdu nestačí. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Pre mňa najlepší Rodriguezov film, ktorý utrpel len svojím koncom, tam to šlo zbytočne do neprehľadnej streľby a krvi, inak dve tretiny filmu sú špičkové. Len v málo filmoch sa objaví taká plejáda hercov, niektorí sú skvelí, iní len známi a potom je Enrique Iglesias. Film treba brať s nadsádzkou, bez tejto vlastnosti ide hodnotenie automaticky dole. Pretože scenár a všetko to čo vidíme na obrazovke je veľmi prehnané. Už len situácia, kde začnú strieľať na Banderasa a Salmu Hayek a oni z postele vyjdú rovno komplet oblečení a obutí, on v neporušenom obleku a ona v štekľoch... A potom tam na balkónoch stvárajú také kúzla, že fyzika nechápavo gúľa očami. Ale ak to nebudeme brať príliš vážne, potom je film pobavením. ()

Galerie (68)

Zajímavosti (21)

  • Scénář měl 45 stránek. (Karlos80)

Reklama

Reklama