Reklama

Reklama

Neporazitelný: Návrat krále

  • USA Boyka: Undisputed IV (více)
Trailer 1

VOD (1)

Ve čtvrtém filmu série Undisputed se Scott Adkins znovu vrací jako Yuri Boyka. Jde od souboje k souboji  a snaží se dostat na turnaj evropské ligy bojových umění. Avšak nešťastná náhoda a smrt v ringu ho přinutí zamyslet se, jestli to, čemu věnoval celý svůj život, stojí vůbec za zmínku. Když zjistí, že manželka muže, kterého nešťastnou náhodou usmrtil, je v problémech, rozhodne se bojovat v sérii nevyhratelných zápasů, aby ji zachránil... Bojovou choreografii připravil Tim Man, který spolupracoval se Scottem Adkinsem i ve filmu Ninja 2: Pomsta. (JOJ Cinema)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (185)

Figu 

všechny recenze uživatele

Jak přes kopírák trojky dvojky, ovšem a co je důležitý, přidal se nám malinko (i když jednoduchej) příběh, kterej nám vybočuje i mimo provazy ringu za zdi arény... Musím se přiznat, že mě Boykův čtenářskej koníček bible a bláboly o bohu dost prudí! Zabiják jeho kalibru, je najednou citlivej jak špička jeho vocasu?... Nejde mi to do kupy! Každopádně za návrat v novodobým světě filmu do akčních 80ek-90ek je dát tu čtvrtou stár povinností! 70% ()

Rominator 

všechny recenze uživatele

Yuri Boyka (Scott Adkins) při kvalifikaci na evropské mistrovství pošle svého soupeře Viktora Gregova k zemi. Viktor je převezen ve vážném stavu do nemocnice a umírá. Yuri o sobě začíná pochybovat. Vdova se po manželově smrti dostává do problémů, protože dluží Zourabovi peníze, které pomáhají dětem v centru. Alma proto musí dělat servírku v jeho klubu. Boyka chce pomoci a proto nastupuje do ringu... Snímek nabídl velmi slušný příběh a pro diváka atraktivní souboje. Trochu se dalo čekat to, že Martyn Ford (Koshmar) nedostane tolik prostoru a bude ve filmu hlavně kvůli finále. Koordinátora soubojů (Fight Coordinator) dělal Tim Man a v ringu ho bylo možné spatřit jako zápasníka Ozerova (z dvojice bratrů to byl ten menší). Borislav Iliev má kredit jako koordinátor kaskadérů / Stunt Coordinator. Isaac Florentine snímek produkoval. Veselin Troyanov má v závěrečných titulcích kredit Mr. Adkins Stunt Double. Film je věnovaný památce Danny Lerner / DEDICATED TO THE MEMORY OF DANNY LERNER ()

Reklama

SeBig 

všechny recenze uživatele

Bez Boyky a jeho fightů by to byl film plný klišé, což mimo těch fightů je. Kdybych byl dlouhodobej zapálenej fanoušek do Boyky, možná bych měl vetší radost z jeho comebacku, proto taky chápu zdejší hodnocení nadšenců, ale jelikož jsem čerstvý fanda, co viděl Undisputed až ted, tak hodnotím očima nováčka. Příběh je prostě strašně debilní a předvidatelnej. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Príbehom samozrejme Bčko ako vyšité, ale o to tu predovšetkým ide. Iba o primočiary príbeh a Adkinsové kopy. A znova ma to bavilo. Trojka Undisputed je vrchol serie a zrejme už prekonaná nebude a aj keď je toto pokračovanie slabšie a takmer úplne iné, civilnejšie, stále je na čo pozerať. Adkins síce nema charizmu ako Sly, Arnie, JCVD a podobne, čiže tu moc neuhrá, ale toto je jeho rola, ktorá ma pasuje a pokiaľ nič viac od neho nečakáte a zasa len štýlové kopy tak vás to nesklame. 75% - 4* ()

beran-ek 

všechny recenze uživatele

Patlal a bulharský Syfy kůň Todor Chapkanov stvořil nečekaně funkční a v podobném duchu nesoucí se pokračování kultovní mlátičky. Příběh je samozřejmě druhořadý, ale o ten tu nikdy nešlo. Konečně se opět naplno využívají dovednosti Scotta Adkinse, jež doplňuje dobrá choreografie a kamera, která přehledně snímá každý úder a nevadí ani časté zpomalovačky. Boyka! 7/10. ()

Galerie (51)

Zajímavosti (12)

  • Scott Adkins (Yuri Boyka) v jednom rozhovore uviedol, že choreografia bojových scén bola taká náročná, že pri jej nacvičovaní robil niektoré kopy prvýkrát v živote. (m.a.t.o.)
  • Andreas Nguyen sa počas natáčania bojovej sekvencie so Scottom Adkinsom (Yuri Boyka) poranil tak nešťastne, že musel byť prevezený do nemocnice. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama