Reklama

Reklama

Epizody(12)

Obsahy(1)

Co se stane, když se vedení poklidného městečka Bezdružice chopí místní rodák a reklamní mág Karel Gottwald? Pomohou mu jeho věrní – policista, kněz, ředitelka školy, lékař a hostinský? Potopí je zhrzená exstarostka? Nový komediální seriál je zasazen do malebného městečka, které si až doposud žilo klidným životem. Do míru a jakéhosi bezvětří vstupují prosté volby starosty. Ale zatímco všichni obyvatelé očekávali, že na městském úřadu se žádných změn nedočkají a vše půjde v poklidu dále, obec je náhle zaplavena plakáty a billboardy, které hlásají „Vlastní družice pro Bezdružice a satelit do každé rodiny. To vám slibuje Karel Gottwald". Právě lákavá nabídka nakonec vynese navrátivšího rodáka Bezdružic, Karla Gottwalda, do čela městského úřadu. A zde začíná celý příběh... (TV Barrandov)

(více)

Recenze (135)

macajonak odpad!

všechny recenze uživatele

člověk si už myslí, že nemůže být v televizní tvorbě hůř a "tvůrci" ho stále ještě dokáží vyvést z omylu...to má být proboha co?! každou chvíli jsem se bál, že se Patrasová vyvalí z obrazovky jako Samara v Kruhu, její herecký výkon (nebo spíš fraška) je pouhou parodií na kdysi slibný potenciál. Tohle se točí, aby se zaplatily složenky a aby si lidé po lobotomii dokázali oddychnout večer u televize. ()

sofiapetra odpad!

všechny recenze uživatele

Slyšela jsem o tom, že je to strašlivé - a když jsem včera přepínala mezi kanály, vyskočilo to na mě. V úžasu jsem u toho deset minut setrvala. A konstatovat mohu jediné - na ničem víc dementnějším se snad nikdo ještě nikdy nepodílel! Nevěřila jsem, že to řeknu: ale zlatý Babovřesky. Je to ostuda pro všechny zúčastněné. Absolutní dno. Chytla jsem například scénku, kdy se učitelka Alice Bendové ptala ve třídě malých dětí, kdy čekají, že jim asi tak umřou rodiče. Vážně jí za to ten honorář stál? ()

Reklama

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Zabijte mě klidně hned, ale já se alespoň u prvních pár dílů bavila. Zvláště u prvního, kdy jsem nevěděla co čekat (neb dle recenzí mělo jít spíše o horor pro lidi úplně tupé) jsem se bavila královsky. Pak už to šlo dost dolů, uznávám, ale odpad? Co bychom pak museli dát filmu Scary Movie 1 až 5, který je v podstatě vedený na obdobné vlně. Řekla bych, že jen nejsme u našich dobrých herců na takový způsob hraní a tento žánr zvyklý. Netvrdím, že je to nějaký klenot kinematografie, ale co je potom "Růžovka, Ulice, Doktor Martin a mnohé jiné klenoty"? Jako jednohubka - vidět, trochu se zasmát a zapomenout se to dalo. Jednu hvězdu jako celek, druhou za úvodní díl. ()

SimpanzJi odpad!

všechny recenze uživatele

Asi takhle: rád bych řekl, že jsem viděl horší seriál. Ale tohle já říct nemůžu. Viděl jsem stovky seriálů, ale tohle je nejhorší, co jsem doposud viděl. Absolutní propadák - i kdyby se sčetly všechny seriály, pořady a "filmy" televize Barrandov - na Bezdružici to nemá. Je důležité podotknout brilantní kameru raději anonymního kameramana - který byl: 1. Buď opilý 2. Bylo mu méně než 5 let 3. Točil seriál na mobil 4. První zkušenost s kamerou v životě. Co tak přemýšlím, tak říkám, že HORŠÍ KAMERUU AŤ UŽ VE FILMU NEBO V SERIÁLU JSEM V ŽIVOTĚ NEVIDĚL. A to že jsem toho viděl. Já vím, že si nechcete stahovat takovýhle shit, ale stáhněte si alespoň pilotní díl. Ne, vážně, stáhněte si ho, a podívejte se, jak se to vážně nedělá. Potom v seriálu bylo prolomení 4. stěny (pro neznalé "promluva do kamery") úplně zbytečně - doplněna třesoucí se zoomovanou kamerou. No děs. A proboha, když je někde promluva do kamery, nikdy tam nemůže být vypravěč. To spolu nejde dohromady. A taky že ani tady to nejde dohromady, protože tady samozřejmě vypravěč je. Jinak nějaké vtipy, herecké výkony nebo snad smysluplný scénář necháme ihned stranou, o tom není třeba ani diskutovat. Tahle věc nemá ani jednu pozitivní věc... KAMERA děsně zoomovaně třesavá VÝKONY neuvěřitelně přehrávané nebo naopak čtené jako z kuchařky SCÉNÁŘ absolutně beze smyslu HUDBA též postrádá smysl VTIPY ........hmmm.............hm... asi nic..... Respektive shrnutí bych byl schopen dát i do tří slov: NEJHORŠÍ SERIÁL SVĚTA ()

DAJAAAA odpad!

všechny recenze uživatele

Jak se taková hovadina může nazývat nejlepším komed.seriálem,to nechápu.Pro mě jsou nejlepší komed.seriály jednoznačně chalupáři nebo hospoda.Tohle je brak.Vůbec mě to nezaujalo,oproti tomu série Kamen´aku jsou oscarové filmy.Co mi tam nejvíc vadilo,byla příšerná zoomující,zneklidn´ující kamera,jako by ji držel v ruce nějaký zk.rvený fet´ák,.Copak tento seriál je určen pro zk.rvené fet´aky?To už mi upoutavka nezdělila.A za druhé,je tam hromada vtipů,už ze zmín´ováneho Kamen´áku.Jedna star za chuáka Vaška Vydru,který asi nevěděl do čeho leze.Škoda,dost jsem se na to těšil a opět zklamání,jak je v poslední době v naší televizní a filmové tvorbě zvykem. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (2)

  • Styl kamery byl záměrný. Měl za úkol udržet mladé lidi u obrazovky, což se povedlo. Starší publikum ale styl odradil. Lze si všimnout, jak se kamera při akčních scénách hýbe více a v klidných minimálně. (lexarek)
  • Seriál se natáčel ve Strančicích. (max21)

Reklama

Reklama