Reklama

Reklama

Epizody(12)

Obsahy(1)

Co se stane, když se vedení poklidného městečka Bezdružice chopí místní rodák a reklamní mág Karel Gottwald? Pomohou mu jeho věrní – policista, kněz, ředitelka školy, lékař a hostinský? Potopí je zhrzená exstarostka? Nový komediální seriál je zasazen do malebného městečka, které si až doposud žilo klidným životem. Do míru a jakéhosi bezvětří vstupují prosté volby starosty. Ale zatímco všichni obyvatelé očekávali, že na městském úřadu se žádných změn nedočkají a vše půjde v poklidu dále, obec je náhle zaplavena plakáty a billboardy, které hlásají „Vlastní družice pro Bezdružice a satelit do každé rodiny. To vám slibuje Karel Gottwald". Právě lákavá nabídka nakonec vynese navrátivšího rodáka Bezdružic, Karla Gottwalda, do čela městského úřadu. A zde začíná celý příběh... (TV Barrandov)

(více)

Recenze (135)

kingik 

všechny recenze uživatele

Seriál pro málo vytížené herce, herečky a Ornellu. Tenhle seriál má jednu obrovskou výhodu. A ani o ní neví. Je totiž cílen na kategorii diváků zvanou Sázkař. Jestli jste se s tímto termínem doposud nesetkali, hned jej objasním. Sázkař je typ diváka, který se u seriálů rád sází. A zde jsou obrovské možnosti, jak se během seriálu, v němž na kvalitní vtip nenarazíte, báječně zabavit. Zde je několik příkladů sázek: natočí Václav Vydra někdy ještě něco normálního, nebo zůstane jeho uměleckým vrcholem za poslední dobu reklama na auta z "Áček", shodí Dáda půl kila a bude zase sexy saxofonem ve Slováčkových očích, nebo zůstane naklíčenou dýní, objeví se Daniel Rous v silvestrovské estrádě na Barrandově, nebo je to jeho umělecká smrt, najde se pro Josefa Cardu jiná role než policista, nebo raději oživí kariéru u Genzera se Suchánkem, bude Alice Bendová i po čtyřicítce nadále brána za sex symbol, nebo už uzrál čas na jinou Štiku. Možnosti sázek jsou neomezené. Můžete se sázet až do omrzení. A pamatujte si, že tenhle seriál vás vidí. Zoomuje jak smyslů zbavený. Na to netradiční snímání seriálu si (možná) zvyknete. Každý divák přece ví, co od Barrandova čekat - podružnou kvalitu hodnou černých čísel. Jo, a kdo najde na Barrandově pořad/film/seriál, co neskončil v černých číslech, je nekorunovaný Král sázkařů, nebo korunovaný Vůl. 20% ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Abych byl zcela upřímný, tak já vlastně ani nemám co komentovat. Dal jsem pouze první díl a kousek druhého.......Je mi to od srdce líto, ale na víc fakt nemám. Proti tomuhle je i Kameňák národní kulturní památka. Chápu, že se hypotéka musí z něčeho platit, ale měly by být zdi, které se nepřelézají za žádných okolností. ()

Reklama

mira007 

všechny recenze uživatele

Na vlně úspěchu Kameňáku s anekdotami vznikl tento šílený ve smyslu naprosto ubohý a dementní seriál. Vtipy jsou ještě sprostší ( nejsem cimprlich, ale aby deset minut dvojsmyslný dialog u doktora s paní, že má problém opelichanou činčilou byl odehrán až do nejzašího momentu, aby to pochopil i dement, kterej neumí česky ) a točeno pohybující se kamerou dobředu a dozadu - co to je? Sorry kluci, ale tohle je naprosto zbytečná kravina - jestliže analyticky pochopím proč měl úspěch kameňák, babovřesky a ordinace v růžové zahradě, ( ikdyž je to pro mne z hlediska vkusu odpad ) tak je mi jasné, že Bezdružice nemají šanci. Proč radši nenatočej nějaký erotický komediální seriál - mělo by to větší sledovanost a ikdyby to bylo o ničem, bylo by na co koukat. Jednu hvězdu dávám jenom za to, že si někteří oblíbenci aspoň vydělali nějakou kačku - doufám, že Vydra, Bendová, Patrasová si řekli o pořádný balík. ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Zabijte mě klidně hned, ale já se alespoň u prvních pár dílů bavila. Zvláště u prvního, kdy jsem nevěděla co čekat (neb dle recenzí mělo jít spíše o horor pro lidi úplně tupé) jsem se bavila královsky. Pak už to šlo dost dolů, uznávám, ale odpad? Co bychom pak museli dát filmu Scary Movie 1 až 5, který je v podstatě vedený na obdobné vlně. Řekla bych, že jen nejsme u našich dobrých herců na takový způsob hraní a tento žánr zvyklý. Netvrdím, že je to nějaký klenot kinematografie, ale co je potom "Růžovka, Ulice, Doktor Martin a mnohé jiné klenoty"? Jako jednohubka - vidět, trochu se zasmát a zapomenout se to dalo. Jednu hvězdu jako celek, druhou za úvodní díl. ()

pan_Bily odpad!

všechny recenze uživatele

Nejsem zastáncem předčasných a unáhlených soudů, ale na tohle mi stačil necelý jeden díl. Na ten jsem se podíval jen ze zvědavosti, jestli je to opravdu taková tragédie, jak se všude píše. Již z upoutávek mi bylo jasné, že jde o seriál alá Kameňák. I když tedy nevím, jestli to bylo záměrem přenést Kameňák do seriálu, nebo je to z umělcovi fantazie a podobnost je čistě náhodná. Nejsem žádný příznivec Kameňáku(ů), ale zlatý Kameňák. Tohle je ještě o třídu horší. A patřičně vyšperkovené takovými perlami jako je komentování situací "vypravěčem", myšlenkové promlouvání Václava Vydry do kamery (aspoň doufám tedy, že to má vyjadřovat jeho momentální myšlenku, jinak by to byl úlet ještě větší) nebo role a výkon Dády Patrasové. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (2)

  • Styl kamery byl záměrný. Měl za úkol udržet mladé lidi u obrazovky, což se povedlo. Starší publikum ale styl odradil. Lze si všimnout, jak se kamera při akčních scénách hýbe více a v klidných minimálně. (lexarek)
  • Seriál se natáčel ve Strančicích. (max21)

Reklama

Reklama