Reklama

Reklama

Město podivínů

  • Česko Freaks (festivalový název) (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Sedmiletá Chloe, která žije s otcem zavřená v domě, žije ve strachu a fascinaci z vnějšího světa. Protože je jiná než ostatní, je pro svět nebezpečná a svět zase pro ni. Aspoň tak jí to bylo řečeno. Přes zákaz otce jednoho dne vyjde z domu k autu starého zmrzlináře. Stařec je jejím dědečkem a věří, že jeho dcera, Chloeina matka nezemřela, ale žije. Chloe brzy přichází na to, že pravda není tak jednoduchá. Zjišťuje, že otec má v něčem pravdu, když se probudí její schopnost telepatie. Nebezpečí je opravdu reálné. (JOJ Cinema)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (231)

Kothy 

všechny recenze uživatele

Dost zvláštní a zároveň originální nezávislý film. Je těžké o něm napsat něco bez spoileru. Jako mnoho dalších polemizuje nad myšlenkou, jak by asi náš svět vypadal, kdyby v něm žili lidé se schopnostmi. Chovali by se k nim ostatní hezky nebo spíš naopak? Příběh se zaměřuje na otce, který se se svou dcerou skrývá před okolním světem. Snaží se ji chránit, ale zároveň jí dost věcí tají. Je tedy pouze otázka času, než se malá Chloe bude chtít podívat ven. "Nejsem zrůda!" ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Často v komentářích píšu, že děti ve filmu zrovna moc nemusím, ale před výkonem devítileté Lexy Kolker jsem padl na zadek. Nejeden ostřílený herec by se od ní mohl alespoň něco málo přiučit (i když nevím jestli by to Benu Affleckovi a Jennifer Lawrence pomohlo). Film jako takový mě bavil od začátku až do konce. Zatímco X-Meni se mi už zdají být dost vytěžení, tenhle pohled na mutanty mě chytil. ()

Reklama

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Působilo to na mě, jako pilotní seriál na nové X-Meny :o) Začátek solidní, napínavá podívaná, která se mění v závěru v šílenou jízdu. Film táhne úžasná, roztomilá Lexy Kolker (věřím, že o ní ještě dost uslyšíme), které jsem věřil každou vteřinu hraní a to moc děti v hlavních rolích nemusím. Dost dobrý, originální Scífko. ()

Sludger 

všechny recenze uživatele

Vždy ma poteší, ak sa z ničoho nič dostane ku mne totálne skvelá záležitosť, ktorá ma dokáže prekvapovať po celej dĺžke. Originalita je vzácna a tej je tu dostatok. Pri tomto filme je dôležité nič nevedieť. Nepozri si popis, nezapni si trailer a neotvor žiaden obrázok. Iba si to zapni a užívaj si túto parádnu záležitosť. ;) ()

dO_od 

všechny recenze uživatele

// Dobrý nápad ve špatném provedení, kterému trvá příliš dlouho, než se rozjede, a mezitím vám otráví všechny hlavní postavy, takže už ke konci nezbyde komu fandit. Normálně do dětí nešiju a když, tak velice nerad, ale tahle malá holka mě otravovala jako už dlouho nic. Řemeslně OK a pár cool scén, jinak zabitý potenciál. 6/10 ()

Galerie (10)

Zajímavosti (2)

  • Celosvětová premiéra proběhla na Mezinárodním filmovém festivalu v Torontu 8. září 2018. (rafix)
  • Filmovanie snímky prebiehalo v kanadskej provincii Britská Kolumbia. (MikaelSVK)

Související novinky

FUTURE GATE - Sci-fi Film Festival 2019

FUTURE GATE - Sci-fi Film Festival 2019

18.02.2019

6. ročník festivalu science fiction filmů a kultury letos v únoru a březnu postupně zavítá do 4 českých měst. Těšit se můžete na mezigalaktické novinky i legendy žánru, které si znovu vychutnáte na… (více)

Reklama

Reklama