Reklama

Reklama

Přání smrti 3

  • Česko Touha smrti III (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Paul Kersey (Charles Bronson) se vrátil do New Yorku na pozvání spolubojovníka z dob korejské války, jehož okolí je terorizováno bandou surových mladých gangsterů. Svého starého přítele však nachází zavražděného. Kersey se rozhoduje zastavit chuligánskou vlnu násilí a vrátit klid do ulic pro lidi, kteří zde žijí. Po zuby ozbrojen vyráží do městské bitevní zóny se vzkazem pro každého výrostka kolem: Pojďte a dostaňte mne. Nebo to aspoň zkuste! Převaha proti Kerseymu je obrovská. Ale s nadšenou podporou souseda zavražděného přítele (držitel Oscara Martin Balsam), se zaníceným zájmem iluzí zbavené obhájkyně (Deborah Raffinová) a s tichou podporou šéfa policie (Ed Lauter) Kersey bere spravedlnost do svých rukou. (Warner Home Video CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (113)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Přece jen malinko vyčpělé, protože se vlastně jen opakuje to stejné téma s tím, že tady se Paul Kersey na chvíli i dostane do vězení, ale vlastně za něco, co nespáchal, což je pěkná ironie. Herecky je to opět takové suché, což udává sám Charles Bronson, a dějově to asi nepřekvapí, jen je to takové větší, více to tu bouchá, více se střílí. ()

Knor 

všechny recenze uživatele

Když Charlie Bronson přišel o celou rodinu v předešlých dílech, tak začali umírat i jeho kamarádi a všichni umírají jako oběti násilnických chuligánů, sexuálních deviantů a v tomto případě ještě punkáčů. Nevyplatí se bejt v jakýkoliv přízni s postavou Bronsna že? Tenhle třetí díl už je čistokrevný akční béčko. Vybíjení šmejdů začíná po chvilce a pokračuje až do konce. Scénář je hloupej a něco hlubšího tu nenajdete. A tentokrát se střílí i s kulometu a bazuky. A i když to celý vypadá a zní blbě, mě to bavilo, jde o akční nenáročnej výplach s drsným Bronsonem, kterej už nejde po několika vybranejch cílů, ale vybíjí to po desítkách :-D ()

Reklama

Pekisan 

všechny recenze uživatele

Proste akcnak z 80. rokov. Bud to beries s nadhladom a bavis sa alebo vidis aka je to uberblbost. Bronson je asi najmenej sympaticky antihrdina vsetkych cias aj kvoli tomu, ze vlastne nic nehovori, takze na koolove hlaskovanie mozme zabudnut. Pokial ide o celu seriu, tak opat nastal posun niekam inam. Neviem ci k lepsiemu, ale zmena byva vzdy prislubom novych napadov (protitankova pest?:))). ()

Lima 

všechny recenze uživatele

Nepochybně pro spousta lidí je náhrada právního systému za samozvané mstitelsví s bouchačkou v rukách zřejmě poutavou myšlenkou a někdy se jí člověk, sledující např. demolování francouzských ulic muslimskými výrostky, neubrání. Jenže tahle cesta nikam nevede a ruku v ruce s Bronsonem, jenž se ve svých 64 letech se marně snaží předstírat, že na to má (a je to smutný pohled) jde ve výsledku o dost tupou filmovou záležitost. Ani raketomet v pazourech to nezachrání. Poetika "surrealistických filmových masakrů 80.let" mi sice není cizí, ale že rukou pana architekta zde zkápne přibližně padesátka hajzlů, mi žíly rozhodně netrhá. ()

sniper18 

všechny recenze uživatele

Je to celkom dobrý akčný film s Charlesom Bronsonom z jeho vydarenej série. Má veľmi dobrý príbeh o mužovi, ktorý prichádza navštíviť svojho priateľa z vojny, ale nájde ho zavraždeného. A ked´ zistí, že celej oblasti vládnu gangy, polícia je bezradná a slušní ľudia, ktorí nemajú kde ísť majú strach, ochotne prijme tajnú ponuku policajného šéfa preriediť oblasť od gangsterov. Spracovanie je ale také rozporuplné, na jednej strane je to oproti predchádzajúcim dielom už jasný prechod do čistého akčného žánru, čo mi plne vyhovuje, ale zároveň mi film príde taký nevyrovnaný, príliš často sa tu striedajú lepšie scény s horšími, gradácia mi neprišla dostatočná, schéma filmu sa mala rozhodne upraviť. Aj takto sa na film dobre pozerá, je to dobrá zábava, ale má až moc priemerných scén na to, aby bol skutočne dobrý. Akcie je tu dosť a je aj celkom dobrá. Väčšina filmu používa rovnaký typ akcie ako predchádzajúce diely, teda postrieľanie menšej skupiny protivníkov, len s tým rozdielom, že tu sa hlavný hrdina už nepotrebuje ukrývať pred zákonom a tak nemá problém zastreliť neozbrojeného zločinca pred množstvom svedkov uprostred dňa. A v záverečnej fázi sa už celá oblasť zmení na vojnovú zónu, gangsteri umierajú po desiatkach pod paľbou guľometu, pištole a dokonca nechýba ani protitanková päsť a je to príjemná zábava, ale chýbajú nápady, takto pôsobí akcia pomerne stereotypne. Herecké obsadenie je veľmi dobré, Charles Bronson, Ed Lauter ako policajný šéf, príjemné postavy slušných ľudí a solídni záporáci. Réžia a technická stránka sú čistou rutinou, takže nesklamú. Pre mňa je trojka lepšia ako predchádzajúce diely a je rozhodne najzábavnejšia, ale stále ešte scenár a akcia zaostávajú za tým, čo by som chcel. 67% ()

Galerie (46)

Zajímavosti (24)

  • Film dostal pôvodne rating X, rovnako ako jeho predchodca. Nakoniec sa v amerických kinách premietal s prístupnejším ratingom R. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama